Ulkomaankauppaa LIVE 15.11. ja WEB 22.11. : Vienti

Aika: 15.11.2017 klo 8:45 - 12:00
Paikka: Etelä-Pohjanmaan kauppakamari, Kammari-neukkari, Kirkkokatu 23, B-halli, Seinäjoki
Ilmoittaudu viimeistään ti 7.11.
Kouluttaja: Marika Nummila
Kenelle Vientimyyjille ja -päälliköille, vientisihteereille ja muille viennin parissa työskenteleville

Koulutukset toteutetaan, jälki-ilmoittautuminen on mahdollista sähköpostitse. Ilmoita nimi, titteli, yritys, y-tunnus, mahdolliset erikoisruokavaliot sähköpostitse katja.myyrylainen@kauppakamari.fi ti 14.11. klo 12 mennessä.

Koulutus on kaksiosainen
LIVE-osuus 15.11. klo 8.45 – 12.00
WEB-osuus 22.11. klo 9.00 – 12.00

Keräsimme vienti-ilmoittamiseen liittyviä ajankohtaisuuksia 15.11. kasvokkain tapahtuvaan aamupäivän koulutukseen. Tämän lisäksi pääset itse kertomaan mitä asioita haluaisit käsiteltävän webinaarissa 22.11. aamupäivän aikana.

Tehokkaan ja käytännönläheisen koulutuksen aikana käymme läpi vienti-ilmoittamiseen liittyviä ajankohtaisia ja tärkeitä asioita. Webinaarin aikana kertaamme livekoulutuksessa opittua ja pääsette kertomaan miten olette ne omassa työssänne kokeneet. Kaikki kysymykset ja kokemukset ovat tervetulleita! Tämän lisäksi jokainen osallistuja pääsee esittämään oman toivomuksen webinaarin sisältöön.

• Viennin etuuskohtelut – Miten alkuperä osoitetaan ja miten alkuperäselvitysten oikeellistuuta valvotaan?
  • CETA vapaakauppasopimuksen vaikutukset vientiin
  • REX-järjestelmä viennissä
  • Mitä tapahtui EAD:lle – tämän hetken tilanne
  • Missä mennään keskitetyn tullauksen kanssa
  • Tullauksen kokonaisuudistus UTU – vaikutukset vientiin, aikataulu

Jäsenhinta 350 euroa
Normaalihinta 525 euroa

Hinta sisältää aamukahvit, LIVE-koulutuksen, WEB-koulutuksen ja koulutusmateriaalit.

8.45 kahvi
9.00 – 12.00 koulutus

Kouluttaja

Marika Nummila

Marika Nummilalla on yli 20 vuoden kokemus  viennin, tuonnin ja tullauksen parissa. Yli 600 henkilöä ja lähes 300 suomalaista yritystä on osallistunut Marikan vetämiin koulutuksiin. Hän saa erinomaista palautetta iloisesta, tehokkaasta ja asiakaslähtöisestä asiantuntijuudestaan.