Ulkomaankauppaa LIVE 15.11. ja WEB 22.11. : Tuonti

Aika: 15.11.2017 klo 13:00 - 16:00
Paikka: Etelä-Pohjanmaan kauppakamari, Kammari-neukkari, Kirkkokatu 23, B-halli, Seinäjoki
Ilmoittaudu viimeistään ti 7.11.
Kouluttaja: Marika Nummila
Kenelle Kaikille tuonnin parissa työskenteleville – sihteerit, assistentit, myyjät, päälliköt jne.

Koulutukset toteutetaan, jälki-ilmoittautuminen on mahdollista sähköpostitse. Ilmoita nimi, titteli, yritys, y-tunnus, mahdolliset erikoisruokavaliot sähköpostitse katja.myyrylainen@kauppakamari.fi ti 14.11. klo 12 mennessä.

Koulutus on kaksiosainen:

LIVE-osuus 15.11. klo 13.00 – 16.00
WEB-osuus 22.11. klo 13.00 – 16.00

Keräsimme tuontitullaukseen liittyviä ajankohtaisuuksia 15.11. kasvokkain tapahtuvaan iltapäivän koulutukseen. Tämän lisäksi pääset itse kertomaan mitä asioita haluaisit käsiteltävän webinaarissa 22.11. iltapäivän aikana.

Tehokkaan ja käytännönläheisen koulutuksen aikana käymme läpi tuontitullaukseen liittyviä ajankohtaisia ja tärkeitä asioita. Webinaarin aikana kertaamme livekoulutuksessa opittua ja pääsette kertomaan miten olette ne omassa työssänne kokeneet. Kaikki kysymykset ja kokemukset ovat tervetulleita! Tämän lisäksi jokainen osallistuja pääsee esittämään oman toivomuksen webinaarin sisältöön.

• Muutokset: REX / GSP / Form A
  • Maahantuonnin arvonlisäverotuksen siirtyminen Tullilta Verottajalle
  • Tullausarvo ja sen määrittäminen
  • Muutokset tullin luottoasiakkuudessa
  • Arvonlisäverovelan vakuus
  • Tulevat muutokset 2017 – 2020
  • Tullauksen kokonaisuudistus UTU – vaikutukset tuontiin, aikataulu

Jäsenhinta 350 euroa
Normaalihinta 525 euroa

Hinta sisältää LIVE-koulutuksen, WEB-koulutuksen, iltapäiväkahvit ja koulutusmateriaalit.

13.00 koulutus alkaa
14.00 iltapäiväkahvit
16.00 koulutus päättyy

Kouluttaja

Marika Nummila

Marika Nummilalla on yli 20 vuoden kokemus viennin, tuonnin ja tullauksen parissa. Yli 600 henkilöä ja lähes 300 suomalaista yritystä on osallistunut Marikan vetämiin koulutuksiin. Hän saa erinomaista palautetta iloisesta, tehokkaasta ja asiakaslähtöisestä asiantuntijuudestaan.