Lisää myyntiä vientiremburssin avulla

Ilmoittaudu

Aika: 28.1.2020 klo 8:45 - 12:00
Paikka: Kupoli, Etelä-Pohjanmaan Osuuspankki, Keskuskatu 9, 60100 Seinäjoki
Ilmoittaudu viimeistään 21.1.2020
Kouluttaja: Leila Heikkinen
Kenelle ulkonmaan kaupan myynnistä vastaaville ja myyjille

Muistuta ilmoittautumisen päättymisestä Tästä saat kalenterisi muistuttamaan ilmoittautumisesta pari päivää ennen määräaikaa. Huomaa, että ilmoittautumismuistutuksen lisääminen omaan kalenteriin ei toimi ilmoittautumisena meille.

Remburssi ulkomaankaupan maksutapana! Tehokas aamupäivä remburssin merkeissä ulkomaan kaupan myyjille sekä myynnin johdolle!

Remburssi on kansainvälisen kaupan maksutapa, joka oikein käytettynä turvaa sekä ostajan että myyjän etuja – se on turvallinen ja monikäyttöinen maksutapa niin tavara- kuin projektikaupassakin sekä viennissä että tuonnissa. Remburssi on ostajan avaama ja myyjän on syytä tietää minkälaisin ehdoin raha ja tavara liikkuvat. Vaikka remburssi on kauppasopimuksesta ja muista mahdollista sopimuksista erillinen toimite, on tärkeää sopia kauppasopimukseen ehdot, jotka voidaan remburssilla toteuttaa.

Remburssi avaa rahoitusmahdollisuuksia – viejälle suoritus heti, tuojalle maksuaikaa. Tervetuloa koulutukseemme kuulemaan lisää!

Tunnetko remburssin käyttömahdollisuudet? Tiedätkö, että remburssia käyttämällä viejä voi poistaa itseltään paitsi ostajan maksukykyyn ja maksuhalukkuuteen liittyvän riskin myös ostajan maahan ja pankkiin liittyvät poliittiset ja taloudelliset riskit. Tämä kaikki edellyttää toimivaa remburssia.
Koulutus keskittyy remburssin perusasioihin ja soveltuu remburssikauppaa suunnitteleville yrityksille ja jo remburssikauppaa käyville, jotka kaipaavat lisää tietoa remburssista maksutapana ja sen antamista rahoitusmahdollisuuksista. Erityisen hyvin aamupäivä sopii yrityksessä myyntitehtävissä toimiville

Kenelle
Sopii yrityksessä myyntitehtävissä toimiville, remburssikauppaa suunnitteleville yrityksille ja jo remburssikauppaa käyville.

Ilmoita 5, maksa 4!

Ilmoittauduthan 21.1. mennessä tästä tai amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537

Lisätiedot: palvelupäällikkö Heidi Sikkilä, heidi.sikkila(at)kauppakamari.fi, p. 0400 568 900

Sisältö

Remburssi maksutapana

  • mitä myyjän täytyy tietää saadakseen toimivan remburssin
  • remburssi rahoituksen välineenä; ostajalle maksuaikaa – viejälle maksu heti
  • ajankohtaisia teemoja Trade Finance maailmasta

Palautetta Leilan pitämistä koulutuksista

”Sain koulutuksessa hyödyllistä tietoa ja koulutuksen pitäjä on todella ammattitaitoinen.”
”Kouluttaja oli selkeä ja asiantunteva. Sain tietoja rembursseista päivitettyä ja myös jonkin verran ihan uutta tietoa.”
”Selkeä ja hyödyllinen”
”Ajankohtaista tietoa, jota ei oppikirjoista saa.”
”Remburssipaperien tekeminen vaatii osaamista ja tietojen päivittämistä”

Hinta

jäsenetuhinta 280 € + alv 24 %
normaalihinta 420 € + alv 24 %

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali ja ohjelmaan merkityt tarjoilut.
Kauppakamarien jäsenorganisaatioiden henkilöstö osallistuu koulutuksiin aina edullisimmalla jäsenetuhinnalla. Hyödynnä myös pysyvä määräalennuksemme, ilmoita 5 – maksa 4!

Ohjelma

Ohjelma:
8.45 Ilmoittautuminen ja aamukahvi
9.00 Koulutuksen avaus
10.00 Tauko & välikaffeet
12.00 Koulutus päättyy

Oikeudet muutoksiin:
Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin. Koulutuksen järjestämisen ehtona on koulutuskohtaisen vähimmäisosallistujamäärän täyttyminen.

Ilmoittauduin juuri - lisää sähköiseen kalenteriini
Tästä voit ilmoittauduttuasi lisätä ajankohdan ja sisällön kalenteriisi. Huomaa, että omaan kalenteriin lisääminen ei toimi ilmoittautumisena meille. Ilmoittautuminen tapahtuu aina oheisella lomakkeella.

rahoituspäällikkö Leila Heikkinen, OP Yrityspankki Oyj Trade Finance

rahoituspäällikkö Leila Heikkinen, OP Yrityspankki Oyj Trade Finance

Asiantuntijana toimii Leila Heikkinen, joka työskentelee OP Yrityspankki Oyj:n Trade Financessa rahoituspäällikkönä.

Peruutusehto

Osallistumisen voi peruuttaa maksutta ennen ilmoittautumisajan  päättymistä. Viikkoa ennen perutuista kurssipaikoista perimme 50 % osallistumismaksusta. Kolmea päivää ennen tilaisuutta tai myöhemmin tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Ilmoittautumisen voi perua maksutta toimittamalla meille sairaslomatodistuksen. Esteen sattuessa ilmoittautuneen henkilön tilalle voi tulla toinen. Lisätietoa ilmoittautumiseen