LinkedIn – Yrityksen työnantajakuva ja myynnin edistäminen

Aika: 31.8.2017 klo 12:00 - 15:00
Paikka: Sedu Aikuiskoulutus, P205, Rastaantaival 2, Seinäjoki
Ilmoittaudu viimeistään ke 23.8.
Kouluttaja: Tom Laine
Kenelle Yrittäjät, yritysjohtajat, asiantuntijat ja päälliköt.

LinkedInin yritysprofiili on helppo ja nopea tapa luoda ammattimaista verkostoa yrityksen, työntekijöiden ja sidosryhmien välille. Yritys voi hyötyä omasta LinkedIn-sivusta monella tapaa. Rekrytoinnin ja keskusteluun osallistumisen lisäksi se mahdollistaa myös LinkedIn-mainosten tekemisen.

• Mitä on ”Social selling” ja miten sitä toteutetaan Linkedinissä
  • Sales Navigator -palvelu
  • Asiantuntija-artikkelit ja niistä jalostuvat myyntiliidit
  • Profiilin tilastot ja niistä löydettävät myyntiliidit
  • Henkilöprofiilin kautta vaikuttaminen
  • Henkilöprofiilin perusteet
  • Yritysprofiilien ja Showcase-sivujen perusteet myynnin, markkinoinnin ja rekrytoinnin näkökulmista
  • Työnantajamielikuvan syntyminen
  • Tilapäivitykset ja sisällöntuotanto
  • Linkedinin uusi ProFinder tarjouspyyntöpalvelu

100 euroa

Koulutuksen kesto on kolme tuntia.

Kouluttaja

Tom Laine

Tom on työskennellyt Lontoossa kolmessa eri yrityksessä rekrytoijana, ollut luomassa Elan IT Resourcelle (Manpower Group) Pohjoismaisia resurssikanavia, perustanut Suomen ensimmäisen some-rekryfirman, joka sittemmin myyty VMP Groupille. Suomen verkostoitunein henkilö LinkedInissä.