LinkedIn – Yrityksen työnantajakuva ja myynnin edistäminen

Aika: 31.8.2017 klo 12:00 - 15:00
Paikka: Sedu Aikuiskoulutus, P205, Rastaantaival 2, Seinäjoki
Ilmoittaudu viimeistään ke 23.8.
Kouluttaja: Tom Laine
Kenelle Yrittäjät, yritysjohtajat, asiantuntijat ja päälliköt.

Muistuta ilmoittautumisen päättymisestä Tästä saat kalenterisi muistuttamaan ilmoittautumisesta pari päivää ennen määräaikaa. Huomaa, että ilmoittautumismuistutuksen lisääminen omaan kalenteriin ei toimi ilmoittautumisena meille.

LinkedInin yritysprofiili on helppo ja nopea tapa luoda ammattimaista verkostoa yrityksen, työntekijöiden ja sidosryhmien välille. Yritys voi hyötyä omasta LinkedIn-sivusta monella tapaa. Rekrytoinnin ja keskusteluun osallistumisen lisäksi se mahdollistaa myös LinkedIn-mainosten tekemisen.

Sisältö

  • Mitä on ”Social selling” ja miten sitä toteutetaan Linkedinissä
  • Sales Navigator -palvelu
  • Asiantuntija-artikkelit ja niistä jalostuvat myyntiliidit
  • Profiilin tilastot ja niistä löydettävät myyntiliidit
  • Henkilöprofiilin kautta vaikuttaminen
  • Henkilöprofiilin perusteet
  • Yritysprofiilien ja Showcase-sivujen perusteet myynnin, markkinoinnin ja rekrytoinnin näkökulmista
  • Työnantajamielikuvan syntyminen
  • Tilapäivitykset ja sisällöntuotanto
  • Linkedinin uusi ProFinder tarjouspyyntöpalvelu

Hinta

100 euroa

Ohjelma

Koulutuksen kesto on kolme tuntia.

Kouluttaja

Tom Laine
Tom Laine

Tom on työskennellyt Lontoossa kolmessa eri yrityksessä rekrytoijana, ollut luomassa Elan IT Resourcelle (Manpower Group) Pohjoismaisia resurssikanavia, perustanut Suomen ensimmäisen some-rekryfirman, joka sittemmin myyty VMP Groupille. Suomen verkostoitunein henkilö LinkedInissä.

Peruutusehto

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilla on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 4 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Ilmoittautumisen valmennuskokonaisuuteen tai laivaseminaariin voi peruuttaa veloituksetta väintään 21 vuorokautta ennen valmennuskokonaisuuden ensimmäisen jakson tai laivaseminaarin alkamista. 20–14 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Matka- ja ulkomaanseminaareissa noudatetaan vastuullisen matkanjärjestäjän ilmoittamia peruutusehtoja. Peruutukset on tehtävä kirjallisesti.
Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa kollegalle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta.