Kokonaisvaltainen riskienhallinta | Seinäjoki

Ilmoittaudu tästä

Aika: 13.4.2021 klo 9:00 - 14:00
Paikka: Sokos hotel Lakeus, kokoustila Aakee kakkonen, Torikatu 2, 60100 Seinäjoki
Ilmoittaudu viimeistään 6.4.2021
Kouluttaja: senior risk manager Jan Virtavuori, Wärtsilä Oyj

Muistuta ilmoittautumisen päättymisestä Tästä saat kalenterisi muistuttamaan ilmoittautumisesta pari päivää ennen määräaikaa. Huomaa, että ilmoittautumismuistutuksen lisääminen omaan kalenteriin ei toimi ilmoittautumisena meille.

Riskienhallinta on tullut kaikille tutuksi koronapandemian myötä. Riskienhallinta on työtä yrityksen toiminnan jatkuvuuden ja henkilöstön hyvinvoinnin turvaamiseksi. Riskienhallinnalla tarkoitetaan kaikkea yrityksessä tehtävää toimintaa riskien ja niistä aiheutuvien vahinkojen vähentämiseksi.

Tässä käytännönläheisessä koulutuksessa käydään läpi riskienhallinnan tavoitteet, keskeiset käsitteet sekä vaatimukset eri organisaatioissa, käydään läpi tekniikka ja mallit sekä esitellään ISO 31000 riskienhallinnan standardina kaikille organisaatioille (ei sertifioitava) antaen rakenteen toiminnalle.

Lisäksi riskien raportointi on osa johtamisjärjestelmää ja raportointia.

Ilmoittaudu 6.4. mennessä tästä tai amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537
Lisätiedot: palvelupäällikkö Heidi Sikkilä, heidi.sikkila(at)kauppakamari.fi, p. 0400 568 900

Sisältö

 • Riskienhallinnan tavoitteet, keskeiset käsitteet sekä vaatimukset eri organisaatioissa
 • Kolmen puolustuslinja malli sekä sen muutokset
 • Riskienhallinnan viitekehykset
 • ISO 31000 riskienhallinnan standardina kaikille organisaatioille (ei sertifioitava) antaen rakenteen toiminnalle
  – riskienhallinnan periaatteet
  – riskien arvioinnin prosessi ja vaihtoehdot
  – riskienhallinnan puitteet
 • Riskiraportoinnin luominen osaksi johtamisjärjestelmää ja päätöksentekoa
  – vuosikello
  – seuranta ja toimenpiteet
  – jatkuva kehitys
 • Jatkuvuussuunnittelun perusteet ja lisäarvo

Hinta

jäsenetuhinta 370 €
hinta 540 €

Hintaan lisätään alv 24%. Maksuun sisältyy ohjelman mukainen luento, materiaali ja tarjoilut.

Ohjelma

8.45 ilmoittautuminen ja aamukahvi
9.00 koulutus alkaa
12.00 lounas
14.00 koulutus päättyy

Oikeudet muutoksiin:
Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin. Koulutuksen järjestämisen ehtona on koulutuskohtaisen vähimmäisosallistujamäärän täyttyminen.

Asiantuntijana Senior Risk Manager Jan Virtavuori, Wärtsilä Oyj

Asiantuntijana Senior Risk Manager Jan Virtavuori, Wärtsilä Oyj

Jan toimii 15 vuoden kokemuksella globaalissa Wärtsilä Oyj:ssä Senior Risk Managerina. Lisäksi hän on myös Suomen Riskienhallintayhdistyksen hallituksen jäsen sekä mukana Suomen Standardoimisliiton riskienhallintatyöryhmässä (mm. ISO31000 kehittäminen sekä muut riskienhallinnan ns. Best Practice ohjeistukset).

Peruutusehto

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilla on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 4 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Ilmoittautumisen valmennuskokonaisuuteen tai laivaseminaariin voi peruuttaa veloituksetta väintään 21 vuorokautta ennen valmennuskokonaisuuden ensimmäisen jakson tai laivaseminaarin alkamista. 20–14 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Matka- ja ulkomaanseminaareissa noudatetaan vastuullisen matkanjärjestäjän ilmoittamia peruutusehtoja. Peruutukset on tehtävä kirjallisesti.
Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa kollegalle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta.