Kohdemarkkinan valinta vientikaupassa | striimi

Ilmoittaudu tästä

Aika: 29.4.2021 klo 9:00 - 12:00
Paikka: omalta koneelta
Ilmoittaudu viimeistään 27.4.2021
Kouluttaja: Tero Nummila CEO Laetus Oy
Kenelle Kansainvälistymistä suunnitteleville tai kansainvälistymisen alussa oleville yrityksille.

Muistuta ilmoittautumisen päättymisestä Tästä saat kalenterisi muistuttamaan ilmoittautumisesta pari päivää ennen määräaikaa. Huomaa, että ilmoittautumismuistutuksen lisääminen omaan kalenteriin ei toimi ilmoittautumisena meille.

Kohdemarkkinoiden valinta ja valitun markkinan yksityiskohtainen strategia on olennainen osa onnistumista uudelle markkinalle suunnattaessa. Koulutuksen tavoitteena on selkeyttää miten valita yritykselle oikea kohdemarkkina useiden vaihtoehtojen joukosta ja kuinka rakennetaan menestyksekäs strategia ja toimintamalli valitulle markkinalle. Koulutuksessa hyödynnetään siinä onnistuneiden yritysten käytännön esimerkkejä ja työkaluja. Koulutus on suunnattu kansainvälistymistä suunnitteleville tai kansainvälistymisen alussa oleville yrityksille.

Koulutuksen sisältö:

  • Kohdemarkkinoiden valintaprosessi
  • Kohdemarkkinastrategia ja -toimintamallit
  • Lähestymistavat eri toimialoilla / yritystyypeillä
  • Case-esimerkkejä eri markkinavalinnoista ja kokemuksista näillä toimimisesta

Ilmoittauduthan 27.4. mennessä tästä tai amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537
Lisätiedot: palvelupäällikkö Heidi Sikkilä, heidi.sikkila(at)kauppakamari.fi, p. 0400 568 900

Sisältö

08.50 yhteyden avaus

09.00 Tervetuloa! tuottaja Arja Kuitunen, Helsingin seudun kauppakamari

  • Kohdemarkkinoiden valintaprosessi
  • Kohdemarkkinastrategia ja -toimintamallit
  • Lähestymistavat eri toimialoilla / yritystyypeillä
  • Case-esimerkkejä eri markkinavalinnoista ja kokemuksista näillä toimimisesta

Kouluttajana Tero Nummila, CEO, Laetus Oy

12.00 Tilaisuus päättyy

Aamupäivän aikana pidetään kaksi taukoa, noin klo 10 ja klo 11.

STRIIMIN OHJE

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Striimiin osallistuminen on samanhintainen kuin osallistuminen paikan päällä. Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai puhelimitse 09 2286 0360.

Hinta

Jäsenetuhinta 395,00 € +alv 24 %
Normaalihinta 495,00 € +alv 24 %

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali.
Kauppakamarien jäsenorganisaatioiden henkilöstö osallistuu koulutuksiin aina edullisimmalla jäsenetuhinnalla. Hyödynnä myös pysyvä määräalennuksemme, ilmoita 5 – maksa 4!

 Tero Nummila CEO Laetus Oy

Tero Nummila CEO Laetus Oy

Tero Nummila toimii Laetus Oy:n toimitusjohtajana ja johtavana konsulttina. Hänelle on yli 15 vuoden kokemus pk-yritysten kansainvälisen liiketoiminnan kehittämisestä sekä kohdemarkkinoilla toimimisesta. Päätoimessaan hän konsultoi ja kehittää Laetus Oy:n asiakkaiden kansainvälistä liiketoimintaa valikoiduilla markkinoilla Euroopassa ja Latinaisessa Amerikassa. Lisäksi hän on toiminut hallitusammattilaisena kansainvälistyvissä pk-yrityksissä.

Peruutusehto

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään viikko (1) viikkoa ennen tilaisuutta. 7-5 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu.

Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilla on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 2 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Koulutuksen toteuttamisen ehtona on riittävä osallistujamäärä.