Kirjanpito 2020 Tukholma -laivaseminaari 13.-15.5.2020

Aika: 13.5.2020 klo
Paikka: Silja Serenade, Helsinki

Vuosittain järjestettävästä Kirjanpito-laivaseminaarista on muodostunut suosittu kohtaamispaikka alan ammattilaisille.

Helsingin seudun kauppakamarin Kirjanpito 2020 Tukholma -laivaseminaari on loistava foorumi päivittää tietosi lainsäädännön uudistuksista ja lähitulevaisuuden kehityssuunnista.

Tiukan asian lisäksi nautit rennosta tunnelmasta ja solmit uusia kumppanuuksia. Verkostoituminen kannattaa aina.

Tervetuloa mukaan laineille!

Kirjanpitolaivaseminaari on perinteinen ja arvostettu ajankohtaisseminaari, josta saat viimeisimmän asiantuntijanäkemyksen kirjanpidosta ja tilinpäätöksestä, yritys- ja pääomaverotuksesta sekä arvonlisäverotuksesta.

Osallistujien palautetta:

• Oman työni kannalta mm. veroinfo ja ratkaisuja kirjanpito-ja tilinpäätösongelmiin olivat parasta antia.
  • Hyvät järjestelyt ja ammattitaitoiset luennoitsijat, joita on ilo kuunnella. Ja mukavat osallistujat (ei paljon muuta voi toivoakaan).
  • Sai päivitetty tietoja ja ajankohtaisia asioita.

Ohjelma suunnitellaan parhaillaan

Jäsenetuhinta: 790,00 € + alv 24 %
Normaalihinta: 990,00 € + alv 24 %

Hintaan sisältyy koulutus, materiaali, risteily 2-hengen Promenade -luokan hytissäsekä ohjelman mukaiset tarjoilut. Lisämaksusta yhden hengen hytti (+ 105 €)

Yhteystiedot: 09 2286 0360, asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi

Peruutusehdot:
Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta.13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaankoko osallistumismaksu. Helsingin Kamari Oy:llä on oikeus peruuttaa koulutustilaisuusilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 4arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Ilmoittautumisen valmennuskokonaisuuteentai laivaseminaariin voi peruuttaa veloituksetta väintään 21 vuorokautta ennen valmennuskokonaisuuden ensimmäisen jakson tai laivaseminaarin alkamista. 20–14 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaankoko osallistumismaksu. Matka- ja ulkomaanseminaareissa noudatetaan vastuullisenmatkanjärjestäjän ilmoittamia peruutusehtoja. Peruutukset on tehtävä kirjallisesti. Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa kollegalle, osallistujamuutokset tuleetehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta.

Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin.

Ilmoittauduin juuri - lisää sähköiseen kalenteriini
Tästä voit ilmoittauduttuasi lisätä ajankohdan ja sisällön kalenteriisi. Huomaa, että omaan kalenteriin lisääminen ei toimi ilmoittautumisena meille. Ilmoittautuminen tapahtuu aina oheisella lomakkeella.

Asiantuntijat:

Ekonomi, KLT-kirjanpitäjä Leena Rekola-Nieminen, Tmi Leena Rekola-Nieminen
Talous- ja henkilöstöjohtaja Antti Aho, Talenom
Kirjanpidon asiantuntija Teija Kerbs, Helsingin seudun kauppakamari
Veroasiantuntija Jukka Koivumäki, Helsingin seudun kauppakamari
Partner, Head of Tax & Legal Juha Sääskilahti, KPMG Oy AbSenior Advisor Kaisa Nieminen, Efima Oy

Osallistumisen voi peruuttaa maksutta ennen ilmoittautumisajan  päättymistä. Viikkoa ennen perutuista kurssipaikoista perimme 50 % osallistumismaksusta. Kolmea päivää ennen tilaisuutta tai myöhemmin tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Ilmoittautumisen voi perua maksutta toimittamalla meille sairaslomatodistuksen. Esteen sattuessa ilmoittautuneen henkilön tilalle voi tulla toinen. Lisätietoa ilmoittautumiseen