Kirjanpitäjän ajankohtaispäivä

Paikka: Frami B, 2. kerros, Watt&Edison, Tiedekatu 2, 60320 Seinäjoki
Ilmoittaudu viimeistään 12.5.2020
Kouluttaja: Teija Kerbs
Kenelle Tilitoimistotyöntekijöille ja muille kirjanpidon parissa työskenteleville

Tervetuloa kirjanpitäjän ajankohtaispäivään, jossa käsitellään tilinpäätökseen ja kirjanpitoon liittyviä ajankohtaisia kysymyksiä sekä kirjanpitolautakunnan uusia yleisohjeita ja kannanottoja.

Ilmoita 5, maksa 4!

Ilmoittauduthan 12.5. mennessä tästä tai amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537
Lisätiedot: palvelupäällikkö Heidi Sikkilä, heidi.sikkila(at)kauppakamari.fi, p. 0400 568 900

• Sähköinen tilinpäätös
  • PRH tilinpäätöksen ilmoittaminen, poisto rekisteristä
  • Tilintarkastuslakiin muutoksia
  • Kirjanpitolakiin suunnitellut muutokset
  • Kirjanpitäjän muuttuva työ
  • Tilinpäätöksissä tyypillisempiä virheitä
  • Mitä osakepääoman poistamisesta on seurannut
  • Tuloveron muutokset 2020
  • Kirjanpitolautakunnan uusimmat kannanotot

jäsenetuhinta 365 € + alv 24 %
normaalihinta 550 € + alv 24 %

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali ja ohjelmaan merkityt tarjoilut.

alustava ohjelma

8.45 Ilmoittautuminen ja aamukahvi
9.00 Tilaisuuden avaus
11.30 lounas
14.00 iltapäiväkahvi
16.00 koulutus päättyy

Ilmoittauduin juuri - lisää sähköiseen kalenteriini
Tästä voit ilmoittauduttuasi lisätä ajankohdan ja sisällön kalenteriisi. Huomaa, että omaan kalenteriin lisääminen ei toimi ilmoittautumisena meille. Ilmoittautuminen tapahtuu aina oheisella lomakkeella.

kirjanpidon asiantuntija Teija Kerbs, Helsingin seudun kauppakamari

Teija Kerbs toimii kirjanpidon asiantuntijana Helsingin seudun kauppakamarissa. Jäsenyrityksille annettavan neuvonnan lisäksi Kerbsin tehtäviin kuuluu asiakkaiden koulutus taloushallinnon eri osa-alueilla. Kerbs on työskennellyt pitkään erityyppisten yritysten taloushallinnon parissa ja hänellä on monipuolinen kokemus taloushallinnon eri osa-alueista.

Osallistumisen voi peruuttaa maksutta ennen ilmoittautumisajan  päättymistä. Viikkoa ennen perutuista kurssipaikoista perimme 50 % osallistumismaksusta. Kolmea päivää ennen tilaisuutta tai myöhemmin tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Ilmoittautumisen voi perua maksutta toimittamalla meille sairaslomatodistuksen. Esteen sattuessa ilmoittautuneen henkilön tilalle voi tulla toinen. Lisätietoa ilmoittautumiseen