Kirjanpitäjän ajankohtaispäivä

Aika: 15.9.2020 klo 8:45 - 16:00
Paikka: Seinäjoki Areena, Kirkkokatu 23, B-halli, kokoustila B90, 2. kerros.
Ilmoittaudu viimeistään 7.9.2020
Kouluttaja: Teija Kerbs
Kenelle Tilitoimistotyöntekijöille ja muille kirjanpidon parissa työskenteleville

Tervetuloa kirjanpitäjän ajankohtaispäivään, jossa käsitellään tilinpäätökseen ja kirjanpitoon liittyviä ajankohtaisia kysymyksiä sekä kirjanpitolautakunnan uusia yleisohjeita ja kannanottoja.

Ilmoita 5, maksa 4!

Ilmoittauduthan 7.9. mennessä tästä tai amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537
Lisätiedot: palvelupäällikkö Heidi Sikkilä, heidi.sikkila(at)kauppakamari.fi, p. 0400 568 900

• Sähköinen tilinpäätös
  • PRH tilinpäätöksen ilmoittaminen, poisto rekisteristä
  • Tilintarkastuslakiin muutoksia
  • Kirjanpitolakiin suunnitellut muutokset
  • Kirjanpitäjän muuttuva työ
  • Tilinpäätöksissä tyypillisempiä virheitä
  • Mitä osakepääoman poistamisesta on seurannut
  • Tuloveron muutokset 2020
  • Kirjanpitolautakunnan uusimmat kannanotot

jäsenetuhinta 365 € + alv 24 %
normaalihinta 550 € + alv 24 %

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali ja ohjelmaan merkityt tarjoilut.

alustava ohjelma

8.45 Ilmoittautuminen ja aamukahvi
9.00 Tilaisuuden avaus
11.30 lounas
14.00 iltapäiväkahvi
16.00 koulutus päättyy

kirjanpidon asiantuntija Teija Kerbs, Helsingin seudun kauppakamari

Teija Kerbs toimii kirjanpidon asiantuntijana Helsingin seudun kauppakamarissa. Jäsenyrityksille annettavan neuvonnan lisäksi Kerbsin tehtäviin kuuluu asiakkaiden koulutus taloushallinnon eri osa-alueilla. Kerbs on työskennellyt pitkään erityyppisten yritysten taloushallinnon parissa ja hänellä on monipuolinen kokemus taloushallinnon eri osa-alueista.