KIRJANPITÄJÄN PÄIVÄ

Aika: 19.9.2018 klo 9:30 - 16:00
Paikka: Seinäjoki Areena, Kirkkokatu 23, B-halli, Kuvaja-kabinetti, 2. kerros.
Ilmoittaudu viimeistään 12.9.2018
Kouluttaja: Teija Kerbs
Kenelle Kirjanpitäjille

Muistuta ilmoittautumisen päättymisestä Tästä saat kalenterisi muistuttamaan ilmoittautumisesta pari päivää ennen määräaikaa. Huomaa, että ilmoittautumismuistutuksen lisääminen omaan kalenteriin ei toimi ilmoittautumisena meille.

Tervetuloa päivittämään tietojasi kirjanpitäjän päivään, jossa käsitellään kirjanpitoon sekä tilinpäätökseen liittyviä ajankohtaisia kysymyksiä. Kirjanpitolautakunta julkaisee vuosittain uusia lausuntoja, jotka ohjaavat hyvää kirjanpitotapaa. Myös yleisohjeita päivitetään tarvittaessa. Vaikuttaako nämä yrityksesi tapaan hoitaa taloushallintoa? Koulutus on suunnattu kirjanpitäjille sekä taloushallinnon parissa työskenteleville henkilöille.

Koulutus on pätevä KLT ylläpitokoulutukseksi.

Sisältö

Hyvä kirjanpitotapa

 • Lainsäädäntö

Arvonlisäveron vähennysoikeus

 • edustus
 • markkinointi
 • henkilöstökulut
 • edelleen veloitus
 • matkakulut

Kirjausketju

 • verotus ja ilmoitukset

Menojen jaksottaminen

 • tuotot ja kulut
 • poistot
 • arvonalentumiset
 • luottotappiot
 • palkat

Mihin eriin kiinnitettävä erityisesti huomiota ennen raporttien jakamista

Kirjanpitolautakunnan muuttuneet yleisohjeet ja uudet lausunnot

Kysyttyjä kysymyksiä  ja vastauksia

Hinta

Jäsenhinta 350€/hlö +alv24%
Normaalihinta 525€/hlö +alv24%.
Osallistumismaksu laskutetaan tilaisuuden jälkeen.
Hinta sisältää kahvitarjoilut, koulutuksen, koulutusmateriaalit ja lounaan.

Peruutusehdot:
Osallistumisen voi peruuttaa maksutta ennen ilmoittautumisajan päättymistä. Viikkoa ennen perutuista kurssipaikoista perimme 50 % osallistumismaksusta. Kolmea päivää ennen tilaisuutta tai myöhemmin tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Ilmoittautumisen voi perua maksutta toimittamalla meille sairaslomatodistuksen. Esteen sattuessa ilmoittautuneen henkilön tilalle voi tulla toinen.

Ohjelma

9.30 kahvit suolaasen kera
9.45 koulutus alkaa
11.30 yhteinen lounas
14.00 kahvit makian kans
16.00 koulutus päättyy

Ilmoittauduin juuri - lisää sähköiseen kalenteriini
Tästä voit ilmoittauduttuasi lisätä ajankohdan ja sisällön kalenteriisi. Huomaa, että omaan kalenteriin lisääminen ei toimi ilmoittautumisena meille. Ilmoittautuminen tapahtuu aina oheisella lomakkeella.

Teija Kerbs

Teija Kerbs

Kirjanpidon asiantuntija, Helsingin seudun kauppakamari.

Kerbs toimii kirjanpidon asiantuntijana Helsingin seudun kauppakamarilla. Jäsenyrityksille annettavan neuvonnan lisäksi tehtävään kuuluu asiakkaiden koulutus taloushallinnon eri osa-alueilla. Kerbsillä on pitkä ura erityyppisten yritysten taloushallinnon parissa työskentelystä ja monipuolinen kokemus kaikista taloushallinnon osa-alueista.

Peruutusehto

Osallistumisen voi peruuttaa maksutta ennen ilmoittautumisajan  päättymistä. Viikkoa ennen perutuista kurssipaikoista perimme 50 % osallistumismaksusta. Kolmea päivää ennen tilaisuutta tai myöhemmin tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Ilmoittautumisen voi perua maksutta toimittamalla meille sairaslomatodistuksen. Esteen sattuessa ilmoittautuneen henkilön tilalle voi tulla toinen. Lisätietoa ilmoittautumiseen