Kirjanpidon ajokortti® -koe

Ilmoittaudu tästä


Paikka: omalta koneelta

Testaa nyt osaamisesi kirjanpidosta ja suorita Kirjanpidon ajokortti® -koe

Verkossa suoritettavassa kokeessa on 40 kysymystä ja vastausaikaa kokeeseen on 90 minuuttia. Kysymykset ovat väittämiä ja pieniä tapausselostuksia, joihin on neljä vastausvaihtoehtoa. Oikein voi olla yksi tai useampi väittämistä.

Ilmoittauduttuasi kokeeseen, saat laskun ja sähköpostiisi linkin kokeeseen. Hyväksytyn suorituksen jälkeen saat todistuksen osaamisestasi.

Kokeen ovat laatineet Helsingin seudun kauppakamarin asiantuntijat ja lakimiehet.

Kokeessa mitataan Kauppakamarin Kirjanpito-osaajan valmennuskokonaisuudessa käsiteltyjen asioiden osaamista. Ennen kokeeseen osallistumista on suositeltavaa olla suorittanut sekä Kirjanpidon ajokortti (peruskurssi) että Kirjanpidon jatkokurssi.

Jäsenetuhinta on 185 € + alv 24%, normaali hinta 220 € + alv 24%. Hinta sisältää yhden uusintayrityksen.

Ilmoittauduttuasi kokeeseen, saat laskun ja sähköpostiisi linkin kokeeseen.

Hinta

Jäsenetuhinta 185€
Hinta 220€

Hintoihin lisätään alv 24%.

Peruutusehto

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään viikko (1) viikkoa ennen tilaisuutta. 7-5 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu.

Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilla on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 2 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Koulutuksen toteuttamisen ehtona on riittävä osallistujamäärä.