Kirjanpidon ajankohtaisaamupäivä | striimi

Paikka: Omalta koneelta
Ilmoittaudu viimeistään 20.9.2021
Kouluttaja: Kirjanpidon asiantuntija Teija Kerbs
Kenelle kirjanpitäjille sekä taloushallinnon parissa työskenteleville henkilöille.

Kirjanpidon ajankohtaisaamupäivässä käydään läpi viimeaikaisia muutoksia ja niiden vaikutuksia kirjanpitoon ja tilinpäätöksiin. Koulutus on suunnattu kirjanpitäjille sekä taloushallinnon parissa työskenteleville henkilöille. Tiiviissä aamupäivän koulutuksessa päivität tietosi ja saat neuvot muuttuvien käytäntöjen soveltamiseen omaan työhösi.

Kouluttajana toimii kirjanpidon asiantuntija Teija Kerbs Helsingin seudun kauppakamarista.

Ohjelmassa

• Perintä, luottotappiot ja konkurssi
  • Miten korona vaikuttaa tilinpäätöksiin
  • Korotetut poistot
  • Tulevia ja suunnitteilla olevia lakimuutoksia
  • Kirjanpitolautakunnan uusimmat kannanotot

STRIIMIN OHJE

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat tilaisuutta edeltävänä päivänä sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä sähköpostiosoitteeseen asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi

Jäsenetuhinta 395€ + alv 24%
Normaalihinta 495€ + alv 24%

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali.
Kauppakamarien jäsenorganisaatioiden henkilöstö osallistuu koulutuksiin aina edullisimmalla jäsenetuhinnalla.

klo 8.45
Etäyhteyden avaus