Kiire ja järkevä ajankäytön hallinta

Aika: 17.5.2019 klo 9:15 - 16:00
Paikka: Seinäjoki Areena, Kirkkokatu 23, B-halli, kuvaja kabinetti, 2. kerros.
Ilmoittaudu viimeistään 10.5.2019
Kouluttaja: Nina Rinne, yrittäjä Sitomo Oy
Kenelle Koulutus sopii yrittäjille, johtajille, esimiehille ja asiantuntijoille

Pyöriikö mielessäsi aika ajoin, että pitäisi saada työssä jokin muutos nykytilaan? Pohdit työelämän isoja muutoskysymyksiä? Olet ehkä kyllästynyt ainaiseen kiireen tuntuun, mutta et oikein tiedä mitä pitäisi tehdä. Tai sinulla on isoja tavoitteita, mutta koet ettei aika riitä kaikkien asioiden tekemiseen.

Aivan ensin, tämä ei ole perinteinen ajanhallinnan valmennus. Ennen kuin päätät lähteä mukaan, pohdi mihin ajanhallinnalla pyrit? Suurimalla osalla meistä on kaikki tieto saatavilla omaan työn- ja ajanhallintaan. Miksi emme kuitenkaan toimi?

Tässä valmennuksessa pohditaan yhdessä oman työelämän ohjaksia ja elämää liikuttavia tekijöitä moniulotteisesti.

Ajanhallintaa vai elämäntaitoa?

Milloin ajanhallinta sopii ja milloin se on myrkkyä?

• Mistä minun kohdallani on kysymys?

NYKYTILA

Itsetuntemuksen lisääminen

• Sietoikkuna vs. stressi, halukkaat voivat tehdä stressiprofiilin omasta painekäyttäytymisestään
  • Kuormitustekijät – mitä niille voi tehdä?
    • Mihin käytän aikani ja miksi?
    • Tunnistaminen = hyväksy tai irrota
    • Kuinka taitava olen rajaamaan?
    • Keinoja päästää irti ajatuskehistä
  • Arvot ja tärkeysjärjestykset
    • Arvoristiriitojen vaikutukset

TAHTOTILA

Merkityksellinen työelämä – Merkitys auttaa tekemään valintoja ja suojaa haitalliselta stressiltä

• Ohjattu merkityksellisyys pohdinta
  • Suunnan ja tahtotilan kirkastaminen
  • Koska olen viimeksi asettanut inspiroivia tavoitteita?
  • Hyvät rutiinit
  • Positiivinen tulevaisuuden suunnittelu
  • Miten pysyä raiteilla?
    • Inspiroivia menetelmiä aikaan saamiseen
  • Hallinnan tunne työhyvin voinnin pohjalla – keinoja tähän.
  • Mitä voisin tehdä heti parantaakseni työhyvinvointiani?

Valmennusta kuljetetaan pienryhmässä keskustellen ja voit osallistua haluamallasi intensiteetillä.

Jäsenhinta 350€/hlö +alv24%
Normaalihinta 525€/hlö +alv24%.
Osallistumismaksu laskutetaan tilaisuuden jälkeen.
Hinta sisältää kahvitarjoilut, koulutuksen, koulutusmateriaalit ja lounaan.

9.15 aamukaffit suolaasen kanssa
9.30 koulutus alkaa
11.30 lounas
14.00 kaffit makian kanssa
16.00 koulutus päättyy

Ilmoittauduin juuri - lisää sähköiseen kalenteriini
Tästä voit ilmoittauduttuasi lisätä ajankohdan ja sisällön kalenteriisi. Huomaa, että omaan kalenteriin lisääminen ei toimi ilmoittautumisena meille. Ilmoittautuminen tapahtuu aina oheisella lomakkeella.

Nina Rinne, yrittäjä Sitomo Oy

Nina Rinne on jo kahden vuosikymmenen ajan inspiroinut suomalaisia työyhteisöjä inspiroivaan yhdessä eloon ja toimimaan fiksusti yhdessä. Ninan henkilökohtainen innostus itsensäjohtamisen teemaan näkyy jokaisessa valmennuksessa. Nina puhuu sujuvasti liiketoimintaa ja ihmistä. Päivien jälkeen osallistujat usein kokevat energisoituneensa ja löytäneensä uusia näkökulmia.

Nina on Sitomo Oy:n yrittäjä, hän on tullut tutuksi Oppimatkalla podcastistä. Taustallaan hänellä on useampia startattuja yrityksiä, jotka ovat menestyneet.

Osallistumisen voi peruuttaa maksutta ennen ilmoittautumisajan  päättymistä. Viikkoa ennen perutuista kurssipaikoista perimme 50 % osallistumismaksusta. Kolmea päivää ennen tilaisuutta tai myöhemmin tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Ilmoittautumisen voi perua maksutta toimittamalla meille sairaslomatodistuksen. Esteen sattuessa ilmoittautuneen henkilön tilalle voi tulla toinen. Lisätietoa ilmoittautumiseen