Key Account Manager -seminaari Tallinnassa 3-4.6.2020

Aika: 3.6.2020 klo
Paikka: Nordic Hotel Forum, Tallinna

Haluatko luoda, kehittää ja ylläpitää pitkäjänteistä yhteistyökumppanuutta asiakkaan kanssa, rakentavasti ja tavoitteellisesti?

KESÄKUUSSA viemme Key Account Managerit Tallinnaan!

Seminaari on tarkoitettu omissa organisaatioissaan asiakkuuksista vastaaville henkilöille, jotka haluavat lisätä valmiuksiaan vastata kovenevan kilpailun luomiin asiakkuuksien johtamisen haasteisiin.

Helsingin seudun kauppakamarin seminaarin aikana tapaat kollegat ja saat ajankohtaiskatsauksen viimeisimmistä avainasiakkuuksien johtamiseen ja KAM-toiminnan kehittämisen kannalta huomionarvoisista teemoista.

Valmennuksen tavoitteena on antaa osallistujalle käytännön työkaluja ja keinoja, joiden avulla rakentaa tuloksellista yhteistyötä merkittävissä asiakkuuksissa.

Hyödynnä nopean varaajan etu!
Mikäli ilmoittaudut 31.12.2019 mennessä, majoitut 1 hengen huoneessa ilman lisämaksua.

Tervetuloa hakemaan keinoja ja uusia näkökulmia avainasiakkuuksien määrätietoiseen hoitamiseen!

Seminaarin kouluttajana toimii FT KTL Mikko Mäntyneva, MCS-Management Consulting Services Oy

Keskiviikko 3.6

09.30 Ilmoittautuminen Katajanokan Viking Linen terminaalissa/Viking XPRS
-siirtyminen laivaan kokoustilaan: 7. kerros(keulatila), jossa on myös matkatavarasäilytys.

10.30 Laiva lähtee. Tervetuloa & Esittelykierros

10.45 Avainasiakkuuksiin liittyvät kehitystrendit ja tavoitteet

11.30 Salaattilounas, laivan kokoustilassa kansi 7

12.30 KAM-toiminnan käynnistäminen ja tehostaminen yrityksessä

14.00 Laivaosuuden päätös ja bussikuljetus hotellille
-bussit lähtevät nopealla aikataululla, tulethan suoraan laivasta bussiin. Bussit lähtevät sataman edessä olevalta parkkipaikalta. Bussit on merkitty tunnuksin ”KAUPPAKAMARI”

Nordic Hotel Forum, kokousosasto

14.30 kahvitarjoilu

15.00 KAM-konseptin sisältö ja käyttöönotto

16.30 kahvitauko

16.45 Organisoituminen KAM-toimintaan
17.45 Ensimmäinen seminaaripäivä päättyy
-Huoneisiin majoittuminen

19.00 Yhteinen illallinen Ravintola Platz
Modernissa Rottermann-keskuksessa sijaitseva ravintola Platz on kodikas paikka kaupungin sydämessä. Ravintola sijaistee noin 100m hotellista

Torstai 4.6

07.30 Aamiainen
09.00 Avainasiakkuuksien suunnitelmallinen hoito ja kehittäminen
10.30 Kahvitauko ja huoneiden luovutus
11.00 KAM-toiminnan terävöittäminen yritystasolla
12.30 Seminaari päättyy & bussikuljetus hotellilta satamaan
13.30 Paluu Tallink Megastar laivalla Helsinkiin / Business Lounge
-Business Lounge -tilassa matkan aikana ruoka- ja juomatarjoilu

15.30 Laiva saapuu Helsingin Länsiterminaaliin

Ilmoittauduin juuri - lisää sähköiseen kalenteriini
Tästä voit ilmoittauduttuasi lisätä ajankohdan ja sisällön kalenteriisi. Huomaa, että omaan kalenteriin lisääminen ei toimi ilmoittautumisena meille. Ilmoittautuminen tapahtuu aina oheisella lomakkeella.

FT, KTL Mikko Mäntyneva

FT, KTL Mikko Mäntyneva on liiketoiminnan kehittämisen yliopettaja, kouluttaja, puhuja ja tietokirjailija. Hänellä on kolmen vuosikymmenen kokemus niin liike- kuin muunkin toiminnan kehittämisestä eri toimialoja edustavissa organisaatioissa. Hänen keskeisiä osaamisalueitaan ovat asiakaslähtöinen liiketoiminta, B2B-myynti, tuottavuuden parantaminen (Lean) ja projektitoiminnan kehittäminen. Mäntyneva on kouluttanut viime vuosien aikana yli tuhat (Key) Account Manageria ja myyntipäällikköä.

Mäntyneva on koulutukseltaan kauppatieteiden lisensiaatti (markkinointi) ja filosofian tohtori. Tohtoriksi Mäntyneva väitteli asiakkuusosaamisen kehittämisestä suomalaisissa yrityksissä.

Lisäksi hän on kirjoittanut viisi asiakkuuksia, myyntiä, markkinointia, kasvua ja projektitoimintaa käsittelevää kirjaa. Kauppakamarin Kustannuksen julkaisemana Mäntynevalta on aikaisemmin ilmestynyt teokset Hallittu projekti – Jäntevästä suunnittelusta menestykselliseen toteutukseen (2016) ja Kasvua innovaatioista (2012)Häneltä ilmestyy keväällä 2019 teos Key Account Management – kasvata yrityksesi avainasiakkuuksia.

Osallistumisen voi peruuttaa maksutta ennen ilmoittautumisajan  päättymistä. Viikkoa ennen perutuista kurssipaikoista perimme 50 % osallistumismaksusta. Kolmea päivää ennen tilaisuutta tai myöhemmin tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Ilmoittautumisen voi perua maksutta toimittamalla meille sairaslomatodistuksen. Esteen sattuessa ilmoittautuneen henkilön tilalle voi tulla toinen. Lisätietoa ilmoittautumiseen