Kehityskeskustelu sujuvaksi -verkkokoulutus

Lisää ostoskoriin

Kurssi antaa paljon käytännön vinkkejä sujuvan kehityskeskustelun aikaan saamiseksi. Kurssi on tuhti tietopaketti, joka sisältää hyvin jäsenneltyä tekstiaineistoa, opettavaisia kysymyksiä ja monen tyyppisiä tehtäviä, myös pohdintaan ja reflektointiin. Kurssi on moduulipohjainen ja voit käydä sitä haluamassasi järjestyksessä. Pystyt seuraamaan etenemistäsi ja keräät pisteitä. Aina moduulin suoritettuasi saat hyödyllisen palkinnon työkalupakkiisi.

 

 

 

 

Kurssi sisältää seuraavat moduulit:

  • Kehityskeskusteluun valmistautuminen
  • Kehityskeskustelun johdanto
  • Katsanto edelliseen kauteen
  • Työympäristö
  • Katsanto seuraavaan kauteen
  • Osaaminen ja kehittyminen
  • Seuranta

Kehityskeskustelu on tärkeä osa johtamisjärjestelmää, jolla vaikutetaan sitoutumiseen ja tuloksiin. Kehityskeskusteluissa on kyse suorituksen johtamisesta ja se on esimiehen ja työntekijän/työryhmän välinen luottamuksellinen keskustelu.

Tässä kurssissa käydään läpi kehityskeskustelun kulku pääpiirteittäin. Vaikka osa asioista on kirjoitettu esimiehen näkökulmasta, kehityskeskustelukurssi sopii koko henkilöstölle. Onhan keskustelun onnistumiseksi tärkeä tuntea myös keskustelukumppanin panos ja tavoite keskusteluissa.

Tavoite
Kurssin tavoitteena on selventää kehityskeskustelun tärkeyttä niin yritykselle, tiimille kuin yksilöllekin.

Hinta

Jäsenetuhinta 150 €, hinta 200 €.

Hintaan lisätään alv 24%.

Peruutusehto

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään viikko (1) viikkoa ennen tilaisuutta. 7-5 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu.

Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilla on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 2 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Koulutuksen toteuttamisen ehtona on riittävä osallistujamäärä.