Kauppakamarin palkanlaskijanpäivä

Aika: 16.4.2019 klo 9:15 - 16:00
Paikka: Seinäjoki Areena, Kirkkokatu 23, B-halli, kokoustila B90, 2. kerros.
Ilmoittaudu viimeistään 8.4.2019
Kouluttaja: Kati Mattinen
Kenelle palkkahallinto

Muistuta ilmoittautumisen päättymisestä Tästä saat kalenterisi muistuttamaan ilmoittautumisesta pari päivää ennen määräaikaa. Huomaa, että ilmoittautumismuistutuksen lisääminen omaan kalenteriin ei toimi ilmoittautumisena meille.

Eduskunta on hyväksynyt vuosilomalain muutokset ja ne tulevat voimaan 1.4.2019. Niitä sovelletaan 1.4.2019 alkavan lomanmääräytymisvuoden lomaoikeuteen, mutta ne voivat kuitenkin tulla sovellettaviksi lomakorvauksen laskennassa jo vuonna 2019. Tule päivittämään tietosi!

Palkanlaskijan päivässä käydään läpi monenlaisia palkanlaskentaan liittyviä tilanteita, kuten erityisiä lomapalkka-asioita ja työsuhteen päättymiseen liittyviä kysymyksiä. Perehdymme myös lakimuutoksiin ja uuteen oikeuskäytäntöön

Sisältö

 • Ajankohtaisia lakimuutoksia, mm.
  – uusi työaikalaki
  – perhevapaat
 • Oikeuskäytäntöä
 • Vuosiloma-asiaa
  – vuosilomaa täydentävät lisäpäivät
  – vuosilomien erityistilanteita
 • Työsuhteen päättymistilanteet
  – työsuhteen päättyminen lomautuksen aikana
  – muita erityistilanteita
 • Verotukseen liittyviä kysymyksiä
  – käytännön esimerkkejä

Hinta

Jäsenhinta 350 euroa (+ alv)
Normaalihinta 525 euroa (+ alv)

Peruutusehto
Mikäli yrityksestä osallistuu samaan koulutukseen useampi henkilö, ensimmäinen osallistuja maksaa täyden hinnan ja sitä seuraavat -10 %.
Hintoihin lisätään ALV 24 %. Maksuun sisältyy ohjelmassa mainitut tarjoilut ja aineisto.
Osallistumismaksu laskutetaan jälkikäteen. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeisistä peruutuksista veloitamme hinnasta 50 %. Esteen sattuessa ilmoittautuneen henkilön tilalle voi tulla toinen kuluitta.

Ohjelma

klo 9.15 ilmoittautuminen ja kaffit suolaasenm kans
klo 9.30 koulutus alkaa
klo 12.00 lounas
klo 14.00 päiväkaffit makian kera
klo 16.00 päätös

Ilmoittauduin juuri - lisää sähköiseen kalenteriini
Tästä voit ilmoittauduttuasi lisätä ajankohdan ja sisällön kalenteriisi. Huomaa, että omaan kalenteriin lisääminen ei toimi ilmoittautumisena meille. Ilmoittautuminen tapahtuu aina oheisella lomakkeella.

Kati Mattinen

Kati Mattinen

Kati Mattinen toimii Helsingin seudun kauppakamarin lakimiehenä. Hän on työoikeuden ja palkkahallinnon asiantuntija ja pidetty kouluttaja. Mattinen osallistuu myös Kauppakamaritiedon Työsuhde ja palkanlaskenta -palvelujen päivittämiseen.

”Kati on huippuhyvä kouluttaja ja huippu myös neuvontapalvelun puolella. Aina saa apua ja vastaukset ovat selkeitä. Myös koulutustyyli on selkeä ja ymmärrettävä!”

Peruutusehto

Osallistumisen voi peruuttaa maksutta ennen ilmoittautumisajan  päättymistä. Viikkoa ennen perutuista kurssipaikoista perimme 50 % osallistumismaksusta. Kolmea päivää ennen tilaisuutta tai myöhemmin tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Ilmoittautumisen voi perua maksutta toimittamalla meille sairaslomatodistuksen. Esteen sattuessa ilmoittautuneen henkilön tilalle voi tulla toinen. Lisätietoa ilmoittautumiseen