Kauppakamarin palkanlaskijanpäivä

Aika: 16.4.2019 klo 9:15 - 16:00
Paikka: Ilmoitetaan myöhemmin, Seinäjoki
Ilmoittaudu viimeistään 9.4.2019
Kouluttaja: Kati Mattinen

Muistuta ilmoittautumisen päättymisestä Tästä saat kalenterisi muistuttamaan ilmoittautumisesta pari päivää ennen määräaikaa. Huomaa, että ilmoittautumismuistutuksen lisääminen omaan kalenteriin ei toimi ilmoittautumisena meille.

Luvassa mm. ajankohtaisia lakimuutoksia, oikeuskäytäntöä ja vuosiloma-asiaa.

Sisältö ja ohjelma päivittyy myöhemmin.

Hinta

Jäsenhinta 350 euroa (+ alv)
Normaalihinta 525 euroa (+ alv)

Peruutusehto
Mikäli yrityksestä osallistuu samaan koulutukseen useampi henkilö, ensimmäinen osallistuja maksaa täyden hinnan ja sitä seuraavat -10 %.
Hintoihin lisätään ALV 24 %. Maksuun sisältyy ohjelmassa mainitut tarjoilut ja aineisto.
Osallistumismaksu laskutetaan jälkikäteen. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeisistä peruutuksista veloitamme hinnasta 50 %. Esteen sattuessa ilmoittautuneen henkilön tilalle voi tulla toinen kuluitta.

Ohjelma

klo 9.15 ilmoittautuminen ja kahvit suolaasenm kans
klo 9.30 koulutus alkaa
klo 12.00 lounas
klo 14.00 päiväkaffeet makian kera
klo 16.30 päätös

Ilmoittauduin juuri - lisää sähköiseen kalenteriini
Tästä voit ilmoittauduttuasi lisätä ajankohdan ja sisällön kalenteriisi. Huomaa, että omaan kalenteriin lisääminen ei toimi ilmoittautumisena meille. Ilmoittautuminen tapahtuu aina oheisella lomakkeella.

Kati Mattinen

Kati Mattinen

Kati Mattinen toimii Helsingin seudun kauppakamarin lakimiehenä. Hän on työoikeuden ja palkkahallinnon asiantuntija ja pidetty kouluttaja. Mattinen osallistuu myös Kauppakamaritiedon Työsuhde ja palkanlaskenta -palvelujen päivittämiseen.

”Kati on huippuhyvä kouluttaja ja huippu myös neuvontapalvelun puolella. Aina saa apua ja vastaukset ovat selkeitä. Myös koulutustyyli on selkeä ja ymmärrettävä!”