Kasvata liiketoimintaasi Googlen avulla

Aika: 7.3.2019 klo 8:30 - 15:30
Paikka: Seinäjoki Areena, Kirkkokatu 23, B-halli, kokoustila B90, 2. kerros.
Ilmoittaudu viimeistään 28.2.2019
Kouluttaja: Miia Mäkinen, Johtava asiantuntija ja tiiminvetäjä

Muistuta ilmoittautumisen päättymisestä Tästä saat kalenterisi muistuttamaan ilmoittautumisesta pari päivää ennen määräaikaa. Huomaa, että ilmoittautumismuistutuksen lisääminen omaan kalenteriin ei toimi ilmoittautumisena meille.

Google on maailman käytetyin hakukone. Potentiaaliset asiakkaat löytävät Googlesta ne palveluntarjoajat, jotka ovat panostaneet näkyvyyteen Googlen hakutuloksissa.  Oletko sinä jo huolehtinut yrityksesi hakukonenäkyvyydestä? Hakukoneoptimoinnin avulla varmistat näkyvyytesi Googlen ilmaisissa hakutuloksissa. Hakusanamainonnan avulla puolestaan valitset ne avainsanat, joilla haluat näkyä Googlen maksullisissa hakutuloksissa. Parhaat tulokset ja eniten hyötyä saat hyödyntämällä sekä maksullista, että maksutonta Googlen näkyvyyttä.

Koulutuksessa opit, miten optimoit sivustosi näkyviin Googlen ilmaisissa hakutuloksissa oikeilla avainsanoilla. Lisäksi opit, miten voit hakukoneoptimoinnilla tehostaa hakusanamainonnan kampanjoitasi ja laskea hakusanamainonnan kustannuksia. Opit luomaan ja optimoimaan hakusanakampanjoitasi sekä kasvattamaan ja analysoimaan verkkosivustosi liikennettä.  Koulutuksen jälkeen pystyt seuraamaan optimointitoimenpiteidesi tehoa ja tekemään tuloksellista ja tehokasta hakusanamainontaa. Koulutukseen osallistuminen kannattaa, sillä saat koulutuksesta konkreettisia, käytännönläheisiä ohjeita oikean kohderyhmän tavoittamiseen oikeilla hakusanoilla sekä Googlen maksuttomissa, että maksullisissa hakutuloksissa.

Sisältö

Hakukoneoptimointi

Käymme läpi hakukoneiden toimintaperiaatteen. Opit avainsana-analyysin tekemisen ja määrität sivustollesi tärkeimmät, optimoitavat avainsanat. Koulutuksessa opit, miten käytät avainsanoja oikein sivuston teknisessä- ja sisällöllisessä optimoinnissa. Laadimme sivustollesi hakukoneoptimoidut osoitteet, otsikoinnit sekä metatiedot. Käymme läpi myös linkityksen merkityksen hakukoneoptimoinnissa sekä opettelemme nimeämään myös sivustoltasi löytyvät kuvat hakukoneoptimointia silmällä pitäen. Opettelemme myös seuraamaan ja analysoimaan hakukoneoptimoinnin toimenpiteiden tuloksia ja tarkastelemaan maksuttoman hakukonenäkyvyyden kautta sivustollesi tulleen liikenteen määrää ja laatua.

Hakusanamainonta

Käymme läpi tuloksellisen hakusanamainonnan rakentamisen. Koulutuksessa opit, miten sinun kannattaa rakentaa, kohdistaa ja budjetoida kampanjasi. Saat parhaat vinkit tehokkaiden mainosten ja mainoslaajennusten käyttämiseen. Opettelemme myös hakusanakampanjoiden optimointia ja kampanjoiden huoltoa. Koulutuksen jälkeen osaat rakentaa, huoltaa ja optimoida hakusanakampanjoitasi ja ymmärrät, miten voit hakukoneoptimoinnin keinoin laskea hakusanamainonnan kustannuksiasi.

Tässä listaus päätyökaluista, joita tulemme käyttämään:

 • Google Ads (vanhalta nimeltään Google AdWords)
  • mainostyökalu hakusanamainonnan luomiseen
  • Vaaditaan mm. gmail -tunnukset ja näillä avattu tili sekä luottokortti
 • Google Analytics
  • verkkosivustosi kävijäliikenteen seuraamiseen
  • Vaaditaan gmail-tunnukset ja Google UA-koodi tulee olla asennettuna sivustolle
 • Google Search Console
  • hakukoneoptimoinnin työkalu, jonka avulla voidaan mm. nähdä orgaanisen liikenteen avainsanat sekä orgaanisten mainosten sijainti Googlessa
  • Vaatii gmail-tunnukset sekä yhdistämisen Google Analyticsiin/verkkosivustoon

lisäksi saat työkalupakkiisi koulutuksen aikana myös muita hakukoneoptimointia ja hakusanamainontaa helpottavia työkaluja

Tampereen kauppakamarilla järjestetyn saman koulutuksen palautteita

”Hyödyllinen, jokaisen olisi hyvä tietää/osata perusasiat Google hakukoneoptimoinnista.”

”Kouluttajalla vahva tietämys asiasta, koulutuksen sisältö laaja ja runsas”

Hinta

Jäsenhinta 380€/hlö +alv24%
Normaalihinta 550€/hlö +alv24%.
Osallistumismaksu laskutetaan tilaisuuden jälkeen.
Hinta sisältää kahvitarjoilut, koulutuksen, koulutusmateriaalit ja lounaan.

Peruutusehdot:
Osallistumisen voi peruuttaa maksutta ennen ilmoittautumisajan päättymistä. Viikkoa ennen perutuista kurssipaikoista perimme 50 % osallistumismaksusta. Kolmea päivää ennen tilaisuutta tai myöhemmin tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Ilmoittautumisen voi perua maksutta toimittamalla meille sairaslomatodistuksen. Esteen sattuessa ilmoittautuneen henkilön tilalle voi tulla toinen.

Ohjelma

8.30 aamukaffit suolaasen kanssa
8.45 koulutus alkaa
11.30 lounas
14.00 kaffit makian kanssa
15.30 koulutus päättyy

Ilmoittauduin juuri - lisää sähköiseen kalenteriini
Tästä voit ilmoittauduttuasi lisätä ajankohdan ja sisällön kalenteriisi. Huomaa, että omaan kalenteriin lisääminen ei toimi ilmoittautumisena meille. Ilmoittautuminen tapahtuu aina oheisella lomakkeella.

Miia Mäkinen

Miia Mäkinen

”Myynninmaailman johtavan asiantuntijan Miia Mäkisen vahvin osaaminen löytyy yrityksen myynnin kasvattamisesta digitaalisen markkinoinnin ja verkkoanalytiikan keinoin. Miia on digikampanjoiden monitoiminainen; hänen avullaan onnistuu kaikki kampanjasuunnittelusta toteutukseen sekä mittaamisesta optimointiin.

Kannuksensa digimainonnan tekemiseen Miia on hankkinut työskentelemällä useita vuosia media-alalla Suomen suurimpien verkkopalvelujen kävijäliikenteenohjauksen, verkkoanalytiikan ja hakukoneoptimoinnin parissa.”

Peruutusehto

Osallistumisen voi peruuttaa maksutta ennen ilmoittautumisajan  päättymistä. Viikkoa ennen perutuista kurssipaikoista perimme 50 % osallistumismaksusta. Kolmea päivää ennen tilaisuutta tai myöhemmin tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Ilmoittautumisen voi perua maksutta toimittamalla meille sairaslomatodistuksen. Esteen sattuessa ilmoittautuneen henkilön tilalle voi tulla toinen. Lisätietoa ilmoittautumiseen