Kasvata liiketoimintaasi Googlen avulla

Aika: 7.3.2019 klo 8:30 - 15:30
Paikka: Ilmoitetaan myöhemmin, Seinäjoki
Ilmoittaudu viimeistään 28.2.2019
Kenelle Teemu Lahti, Myynninmaailma Oy

Muistuta ilmoittautumisen päättymisestä Tästä saat kalenterisi muistuttamaan ilmoittautumisesta pari päivää ennen määräaikaa. Huomaa, että ilmoittautumismuistutuksen lisääminen omaan kalenteriin ei toimi ilmoittautumisena meille.

Google on maailman käytetyin hakukone. Potentiaaliset asiakkaat löytävät Googlesta ne palveluntarjoajat, jotka ovat panostaneet näkyvyyteen Googlen hakutuloksissa. Suurimmat hyödyt saat, kun huomioit sekä hakukoneoptimoinnin, jonka avulla näyt Googlen ilmaisissa hakutuloksissa, että tehokkaan ja tuloksellisen hakusanamainonnan. Onhan sinulla jo homma hoidossa?

Koulutuksessa näytämme, miten hakukoneoptimoinnin avulla optimoit sivustosi näkyviin Googlen ilmaisissa hakutuloksissa. Opit tärkeimmät osa-alueet, jotka vaikuttavat hakukoneiden toimintaan. Voit saman tien tehdä muokkauksia sivustoosi hakukoneoptimoinnin näkökulmasta. Hakukoneoptimoinnin lisäksi opit myös tehokkaan hakusanamainonnan salat. Pääset tutustumaan Google AdWords -mainonnan periaatteisiin ja tekemään tehokasta mainontaa, joka kasvattaa sivujesi kävijämäärää. Säästät aikaa ja rahaa kun tiedät mitä teet ja tavoitat juuri oikean kohderyhmän, oikeilla hakusanoilla. Käytämme koulutuksessa Google Analyticsiä, joten opit samalla miten analysoit toimenpiteidesi tuloksia Google Analyticsin avulla.

Sisältö

Hakukoneoptimointi

o Käymme läpi hakukoneiden toimintaan vaikuttavat tärkeimmät osa-alueet. Opit määrittämään sivustollesi tärkeimmät avainsanat ja käyttämään niitä oikein. Opit miten sivustollesi laaditaan hakukoneoptimoitu osoite, otsikot sekä metatiedot. Käymme läpi kuvien optimoinnin perusteet sekä linkityksen merkityksen hakukoneoptimoinnissa.

Hakusanamainonta

o Näytämme, miten sinun kannattaa rakentaa, budjetoida ja kohdistaa kampanjasi. Koulutuksen jälkeen osaat koota kampanjaasi laadukkaita kohdennettuja avainsanoja sekä valita niille oikeat hakutyypit. Opit tehokkaan tekstimainoksen laatimisen ja mainoslaajennusten käyttämisen salat. Käymme läpi myös mitä muita mahdollisuuksia Googlella on – esimerkiksi banneri-, display-, ja remarketing-mainonta sekä mainonta Youtubessa.

Tässä listaus päätyökaluista, joita tulemme käyttämään:

 • Google Ads (vanhalta nimeltään Google AdWords)
  • Googlen mainostyökalu
  • Vaaditaan mm. gmail -tunnukset ja näillä avattu tili sekä luottokortti
 • Google Analytics
  • Googlen verkkosivuston mittaustyökalu
  • Vaaditaan gmail-tunnukset ja Google UA-koodi tulee olla asennettuna sivustolle
 • Google Search Console
  • Työkalu, jonka avulla voidaan mm. nähdä orgaanisen liikenteen avainsanat sekä orgaanisten mainosten sijainti Googlessa
  • Vaatii gmail-tunnukset sekä yhdistämisen Google Analyticsiin/verkkosivustoon
 • Google trends
  • Työkalu, jolla pääsee tutkimaan eri avainsanojen hakumääriä
  • Ei vaadi tunnuksia
 • io
  • Avainsanojen tutkimustyökalu
  • Tutkimus vaatii ilmaisen tunnuksen luonnin

Hinta

Jäsenhinta 380€/hlö +alv24%
Normaalihinta 550€/hlö +alv24%.
Osallistumismaksu laskutetaan tilaisuuden jälkeen.
Hinta sisältää kahvitarjoilut, koulutuksen, koulutusmateriaalit ja lounaan.

Peruutusehdot:
Osallistumisen voi peruuttaa maksutta ennen ilmoittautumisajan päättymistä. Viikkoa ennen perutuista kurssipaikoista perimme 50 % osallistumismaksusta. Kolmea päivää ennen tilaisuutta tai myöhemmin tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Ilmoittautumisen voi perua maksutta toimittamalla meille sairaslomatodistuksen. Esteen sattuessa ilmoittautuneen henkilön tilalle voi tulla toinen.

Ohjelma

8.30 aamukaffit suolaasen kanssa
8.45 koulutus alkaa
11.30 lounas
14.00 kaffit makian kanssa
15.30 koulutus päättyy

Ilmoittauduin juuri - lisää sähköiseen kalenteriini
Tästä voit ilmoittauduttuasi lisätä ajankohdan ja sisällön kalenteriisi. Huomaa, että omaan kalenteriin lisääminen ei toimi ilmoittautumisena meille. Ilmoittautuminen tapahtuu aina oheisella lomakkeella.

Teemu Lahti

Teemu Lahti