Kansainvälisen liiketoiminnan ABC | striimi

Ilmoittaudu tästä

Aika: 22.4.2021 klo 9:00 - 16:00
Paikka: omalta koneelta
Ilmoittaudu viimeistään 20.4.2021
Kouluttaja: Johanna Niemistö Asiantuntija, kansainväliset asiat Helsingin seudun kauppakamari
Kenelle Kansainvälistymistä suunnitteleville tai kansainvälistymisen alussa oleville yrityksille.

Muistuta ilmoittautumisen päättymisestä Tästä saat kalenterisi muistuttamaan ilmoittautumisesta pari päivää ennen määräaikaa. Huomaa, että ilmoittautumismuistutuksen lisääminen omaan kalenteriin ei toimi ilmoittautumisena meille.

Miksi kansainvälistyä ja mitä hyötyjä se tuo yrityksellesi? Miten lähteä liikkeelle kansainvälistymisessä ja mitä on otettava huomioon? Saat muuan muassa näihin kysymyksiin teoriaa ja käytännön tietoa Kansainvälistymisen liiketoiminnan ABC -koulutuksessa. Koulutus on suunnattu kansainvälistymistä suunnitteleville tai kansainvälistymisen alussa oleville yrityksille.

Ilmoittauduthan 20.4. mennessä tästä tai amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537.

Lisätiedot
palvelupäällikkö Heidi Sikkilä p. 0400 568 900, heidi.sikkila(at)kauppakamari.fi

Sisältö

9.00-10.15

 • esittäytyminen
 • syyt ja edellytykset kansainvälistymiselle
 • kansainvälistymisen suunnittelu

15 min tauko

10.30-12.00

 • kansainvälistymisen mallit
 • operaatiomallit
 • harjoitus

12.00-13.00 lounastauko

13.00-13.45

 • harjoituksen purku
 • Born global vs. perinteiset yritykset

10 min tauko

13.55-14.55

 • yrityscase

10 min tauko

15.05-16.00

 • lyhyt katsaus julkiseen rahoitukseen
 • mistä apua kansainvälistymiseen
 • yhteenveto

STRIIMIN OHJE

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Striimiin osallistuminen on samanhintainen kuin osallistuminen paikan päällä. Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai puhelimitse 09 2286 0360.

Hinta

Jäsenetuhinta 495,00 € +alv 24 %
Normaalihinta 695,00 € +alv 24 %

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali.
Kauppakamarien jäsenorganisaatioiden henkilöstö osallistuu koulutuksiin aina edullisimmalla jäsenetuhinnalla. Hyödynnä myös pysyvä määräalennuksemme, ilmoita 5 – maksa 4!

Johanna Niemistö Asiantuntija, kansainväliset asiat Helsingin seudun kauppakamari

Johanna Niemistö Asiantuntija, kansainväliset asiat Helsingin seudun kauppakamari

Johanna Niemistö toimii kansainvälisten asioiden asiantuntijana Helsingin seudun kauppakamarissa osana kansainvälistä yritystukiverkostoa Enterprise Europe Networkia. Yrityksille annettavan neuvonnan lisäksi hän auttaa yrityksiä kansainvälisten yrityskumppanien etsimessä ja tiedottaa maailmalla olevista mahdollisuuksista.

Peruutusehto

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään viikko (1) viikkoa ennen tilaisuutta. 7-5 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu.

Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilla on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 2 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Koulutuksen toteuttamisen ehtona on riittävä osallistujamäärä.