Kansainvälisen kaupan arvonlisäverotus

Aika: 13.11.2018 klo 8:45 - 16:00
Paikka: Seinäjoki Areena, Kirkkokatu 23, B-halli, kokoustila B90, 2. kerros.
Ilmoittaudu viimeistään 6.11.2018
Kouluttaja: Sari Hakapää
Kenelle Kansainvälistä kauppaa käyville

Muistuta ilmoittautumisen päättymisestä Tästä saat kalenterisi muistuttamaan ilmoittautumisesta pari päivää ennen määräaikaa. Huomaa, että ilmoittautumismuistutuksen lisääminen omaan kalenteriin ei toimi ilmoittautumisena meille.

Käsittelemme kansainvälisen alv:n säännöksiä monien esimerkkitapausten kautta. Koulutuksessa paneudutaan tuleviin uudistuksiin ja erityiskysymyksiin käytännönläheisellä otteella.

Sisältö

 

Maahantuonnin alv-muutos,

  • Mikä muuttui 1.1.2018?
  • Veron perusteen laskeminen
  • Vertailutiedot ja kokemuksia kentältä

Tavaroiden vienti

  • Veroton vai verollinen
  • Näyttödokumentaatio
  • Vienti toisesta EU-maasta

Tavaroiden EU-kauppa
Palveluiden kansainvälinen kauppa

Oman tavaran siirto
Tavaraan kohdistuva työsuoritus toisessa maassa
Uusimmat oikeustapaukset ja Verohallinnon ohjeet

 

Hinta

Jäsenhinta 350€/hlö +alv24%
Normaalihinta 525€/hlö +alv24%.
Osallistumismaksu laskutetaan tilaisuuden jälkeen.
Hinta sisältää kahvitarjoilut, koulutuksen, koulutusmateriaalit ja lounaan.

Peruutusehdot:
Osallistumisen voi peruuttaa maksutta ennen ilmoittautumisajan päättymistä. Viikkoa ennen perutuista kurssipaikoista perimme 50 % osallistumismaksusta. Kolmea päivää ennen tilaisuutta tai myöhemmin tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Ilmoittautumisen voi perua maksutta toimittamalla meille sairaslomatodistuksen. Esteen sattuessa ilmoittautuneen henkilön tilalle voi tulla toinen.

Ohjelma

8.45 kaffit suolaasen kans
9.00 koulutus alkaa
11.30 lounas
14.00 kaffit makian kera
16.00 koulutus päättyy

Sari Hakapää

Sari Hakapää

Alv-asiantuntija KTT Sari Hakapää toimii KPMG:n Vaasan toimistossa arvonlisäveroasiantuntijana ja työskentelee monipuolisesti arvonlisäverotukseen liittyvissä tehtävissä (mm. kiinteistöt, kansainvälinen tavara- ja palvelukauppa ). Sari on toiminut kouluttajana monipuolisesti arvonlisäverotuksen piirissä mm. kiinteistöjen alv-kysymyksissä sekä vähennysoikeuden rajoituksiin liittyen. Sari on kirjoittanut arvonlisäverotukseen ja oikeusinformatiikkaan liittyviä artikkeleita ja osallistunut alojen konferensseihin sekä Suomessa että ulkomailla.

Peruutusehto

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään viikko (1) viikkoa ennen tilaisuutta. 7-5 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu.

Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilla on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 2 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Koulutuksen toteuttamisen ehtona on riittävä osallistujamäärä.