Johtamisen ajankohtaispäivä

Paikka: Sokos Hotel Lakeus, kokoustila Vinttikapsu
Ilmoittaudu viimeistään 1.11.2019
Kouluttaja: Riikka Seppälä
Kenelle Kaikille johtajille, joiden liiketoimintaa jatkuva muutos ja sen tuloksellinen johtaminen koskettavat.

Johtamisen ajankohtaispäivässä kuullaan ideoita ja aitoja kokemuksia hyvistä johtamiskäytännöistä.

Teemana ensimmäisessä Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin johtamisen ajankohtaispäivässä on sisäisen viestinnän organisointi ja jatkuvan muutoksen johtaminen.

Päivä on suunnattu kaikille johtajille, joiden liiketoimintaa jatkuva muutos ja sen tuloksellinen johtaminen koskettavat. Johtaminen kun on ennen kaikkea läpinäkyvää ja systemaattista viestintää, jonka kehittämiseen tässä päivässä erityisesti keskitytään.

Luvassa on herättelyä, oivalluksia, uusia johtamisen työkaluja sekä totta kai ohjattua verkostoitumista ja kokemusten vaihtamista vertaisten kanssa.

Hyödyt:

• Oivallat miten  sisäinen viestintä saadaan entistä paremmin tukemaan uudistuvaa/muutoksessa olevaa organisaatiota
  • Saat eväitä, joilla voitte määrittää odotukset ja tarpeet viestinnän toteuttamiselle jatkossa
  • Ymmärrät, millaisia rooleja ja vastuita sisäiseen viestintään liittyy
  • Kuulet esimerkkejä arjen käytännöistä ja hyväksi havaitusta toimintavoista, joilla  strategiaa tukevaa viestintää suunnataan, johdetaan & mitataan
  • Opit havainnoimaan myös omaa viestintätapaasi johtajana

Tervetuloa innostumaan ja vaihtamaan kokemuksia kauppakamarin johtamisen ajankohtaispäivään! Paikkoja rajoitetusti!

Lisätiedot: palvelupäällikkö Heidi Sikkilä, heidi.sikkila(at)kauppakamari.fi, p. 0400 568 900

ILMOITTAUDU»

• Sisäisen viestinnän merkitys jatkuvassa muutoksessa – miksi sisäisen viestinnän rooli korostuu muutoksessa?
  • Uusi organisoituminen-  kenelle viestintä kuuluu & miten siinä onnistutaan?
  • Viestinnän työkalut kiinni johtamiseen – miten rakennan itse vaikuttavuutta johtajana?
  • Keskeisimmät sisäisen viestinnän sudenkuopat –  vinkit niiden välttämiseksi

Lisäksi:

• Konkreettisia case- esimerkkejä inspiraatioksi
  • Verkostoituminen & yhdessä oppiminen vertaisilta kollegoilta

jäsenetuhinta 390 € + alv 24 %
normaalihinta 490 € + alv 24 %

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali ja ohjelmaan merkityt tarjoilut.

Perumisehdot: Viikkoa ennen perutuista kurssipaikoista perimme 50 % osallistumismaksusta. Kahta päivää ennen tilaisuutta tai myöhemmin tehdyistä perumisista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

9:15 Ilmoittautuminen ja starttikahvit
9:30 Tervetuloa & ohjelman aloitus
12:00 Verkostostoitumislounas
14:00 kahvit makealla
15:30 Päivän yhteenveto

Ilmoittauduthan 1.11.2019 mennessä tästä tai amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537.

Riikka Seppälä, Chief Marketing Officer & Partner, Business Design, Sitomo Oy

Riikka on empaattinen ihmislähtöisen muotoilun ja kasvuviestinnän osaaja ja erinomainen kuuntelija, valmentaja ja sparraaja, joka viihtyy isojen kokonaisuuksien äärellä. Riikka on auttanut lukuisia organisaatiota asiakaslähtöisen muutoksen läpiviennissä, kasvuviestinnän systemaattisessa rakentamisessa, sisältömarkkinoinnin johtamisessa, sekä henkilöstöä osallistavan toiminnan kehittämisessä.