Johtamisen ajankohtaispäivä

Paikka: Sokos Hotel Lakeus, kokoustila Vinttikapsu
Ilmoittaudu viimeistään 1.11.2019
Kouluttaja: Riikka Seppälä
Kenelle Kaikille johtajille, joiden liiketoimintaa jatkuva muutos ja sen tuloksellinen johtaminen koskettavat.

Johtamisen ajankohtaispäivässä kuullaan ideoita ja aitoja kokemuksia hyvistä johtamiskäytännöistä.

Teemana ensimmäisessä kauppakamarin johtamisen ajankohtaispäivässä on sisäisen viestinnän organisointi ja jatkuvan muutoksen johtaminen.

Päivä on suunnattu kaikille johtajille, joiden liiketoimintaa jatkuva muutos ja sen tuloksellinen johtaminen koskettavat. Johtaminen kun on ennen kaikkea läpinäkyvää ja systemaattista viestintää, jonka kehittämiseen tässä päivässä erityisesti keskitytään.

Luvassa on herättelyä, oivalluksia, uusia johtamisen työkaluja sekä totta kai ohjattua verkostoitumista ja kokemusten vaihtamista vertaisten kanssa.

Hyödyt:

• Oivallat miten  sisäinen viestintä saadaan entistä paremmin tukemaan uudistuvaa/muutoksessa olevaa organisaatiota
  • Saat eväitä, joilla voitte määrittää odotukset ja tarpeet viestinnän toteuttamiselle jatkossa
  • Ymmärrät, millaisia rooleja ja vastuita sisäiseen viestintään liittyy
  • Kuulet esimerkkejä arjen käytännöistä ja hyväksi havaitusta toimintavoista, joilla  strategiaa tukevaa viestintää suunnataan, johdetaan & mitataan
  • Opit havainnoimaan myös omaa viestintätapaasi johtajana

Kiinnostaako yhteistyö tässä tilaisuudessa?
Ota yhteys Heidi p. 0400 568 900.

Tervetuloa innostumaan, verkostoitumaan ja vaihtamaan kokemuksia kauppakamarin johtamisen ajankohtaispäivään!

ILMOITTAUDU NYT –>

• Sisäisen viestinnän merkitys jatkuvassa muutoksessa – miksi sisäisen viestinnän rooli korostuu muutoksessa?
  • Uusi organisoituminen-  kenelle viestintä kuuluu & miten siinä onnistutaan?
  • Viestinnän työkalut kiinni johtamiseen – miten rakennan itse vaikuttavuutta johtajana?
  • Keskeisimmät sisäisen viestinnän sudenkuopat –  vinkit niiden välttämiseksi

Lisäksi:

• Konkreettisia case- esimerkkejä inspiraatioksi
  • Verkostoituminen & yhdessä oppiminen vertaisilta kollegoilta

Jäsenhinta 390€
Normaalihinta 490€

Hintoihin lisätään alv 24%. Hinta sisältää aamukahvit suolaisella, lounas sekä iltapäiväkahvit makealla.

9:15 Ilmoittautuminen ja starttikahvit
9:30 Tervetuloa & ohjelman aloitus
12:00 Verkostostoitumislounas
14:00 kahvit makealla
15:30 Päivän yhteenveto

Ilmoittauduin juuri - lisää sähköiseen kalenteriini
Tästä voit ilmoittauduttuasi lisätä ajankohdan ja sisällön kalenteriisi. Huomaa, että omaan kalenteriin lisääminen ei toimi ilmoittautumisena meille. Ilmoittautuminen tapahtuu aina oheisella lomakkeella.

Riikka Seppälä, Chief Marketing Officer & Partner, Business Design, Sitomo Oy

Riikka on empaattinen ihmislähtöisen muotoilun ja kasvuviestinnän osaaja ja erinomainen kuuntelija, valmentaja ja sparraaja, joka viihtyy isojen kokonaisuuksien äärellä. Riikka on auttanut lukuisia organisaatiota asiakaslähtöisen muutoksen läpiviennissä, kasvuviestinnän systemaattisessa rakentamisessa, sisältömarkkinoinnin johtamisessa, sekä henkilöstöä osallistavan toiminnan kehittämisessä.

Osallistumisen voi peruuttaa maksutta ennen ilmoittautumisajan  päättymistä. Viikkoa ennen perutuista kurssipaikoista perimme 50 % osallistumismaksusta. Kolmea päivää ennen tilaisuutta tai myöhemmin tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Ilmoittautumisen voi perua maksutta toimittamalla meille sairaslomatodistuksen. Esteen sattuessa ilmoittautuneen henkilön tilalle voi tulla toinen. Lisätietoa ilmoittautumiseen