Johtamisen Ajankohtaispäivä | Live & striimi

Paikka: Omalta koneelta
Ilmoittaudu viimeistään 1.11.2021
Kouluttaja: useita

”Aitoja kokemuksia ja rohkeita ideoita”

Johtamisen ajankohtaispäivässä kuullaan jälleen tänäkin vuonna valovoimaisia puhujia ja hienoja kasvutarinoita! Mukana ovat futuristi, tietokirjailija Perttu Pölönen ja sekä Piilaaksosta pääomasijoittaja Jyri Engeström,  ketterän oppimisen kehittäjä TkT Leenamaija Otala,  hallitusammattilainen Leena Saarinen sekä partnerit Jaana Palomäki ja Lilli Sundvik.

Teemoina mm. moderni johtaminen murroksessa, strategian toteuttaminen ja  menestyksekkään johtamisen ja hallitustyön avaimet.

Päivän aikana julkistetaan myös ”Vuoden 2021 Hyvä Johtaja” -ilmiannon finalistit ja voittajat.

Tätä tilaisuutta ei kannata jättää väliin!

Johtamisen ajankohtaispäivässä on jälleen luvassa upea kattaus tarinoita, ideoita ja valovoimaisia puhujia!
Teemoina mm.

• Mitä taitoja johtaja tarvitsee tulevaisuudessa? Muutosjarrut?
  • Ketterä oppiminen – strategiasta käytäntöön
  • Älyä ja tekoälyä – moderni johtaminen murroksessa
  • Menestyksekkään johtamisen ja hallitustyön avaimet
  • Verso Foodsin kasvutarina ja näkemyksiä johdon ja hallituksen toimivasta yhteistyöstä
  • Vuoden 2021 Johtaja -ilmiannon finalistit

Mukana mm. kansainvälisesti palkittu nuori moniosaaja, futuristi, tietokirjailija Perttu Pölönen, ketterän oppimisen strategiaguru, TkT Leenamaija Otala, pääomasijoittaja, sarjayrittäjä Jyri Engeström sekä kokeneet johtajat, yrittäjät ja valmentajat Jaana Palomäki ja Lilli Sundvik ja hallitusammattilainen Leena Saarinen.
Lisäksi ”Vuoden 2021 Johtaja” -ilmiannon julkistaa jälleen Keskuskauppakamarin toimitusjohtaja Juho Romakkaniemi.

Huom. Olemme ottaneet käyttöön uuden kauppakamarikaupan. Kaikki tilaisuudet ja koulutukset menevät ostoskorin kautta. Kannustamme tekemään henkilökohtaisen rekisteröinnin, jolloin maksullisissa koulutuksissa saatte heti jäsenetuhinnan ja ilmoittautuminen on vaivattomampaa.

Autamme mielellämme, otathan yhteyttä ep@kauppakamari.fi, (06) 429 8100

Jäsenetuhinta 390€ + alv 24%
Normaalihinta 590€ + alv 24%

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali.
Kauppakamarien jäsenorganisaatioiden henkilöstö osallistuu koulutuksiin aina edullisimmalla jäsenetuhinnalla.
Hyödynnä myös pysyvä määräalennuksemme, ilmoita 5 – maksa 4!

Johtamisen ajankohtaispäivä 2.11.2021 Live & striimi
”Aitoja kokemuksia ja rohkeita ideoita”
klo 12-17

• Tervetuloa!
  • Mitä taitoja johtaja tarvitsee tulevaisuudessa? Muutosjarrut?
  • Ketterä oppiminen – strategiasta käytäntöön
  • Älyä ja tekoälyä – moderni johtaminen murroksessa
  • Menestyksekkään johtamisen ja hallitustyön avaimet
  • Vuoden 2021 Johtaja -ilmiannon voittajan julkistaminen
    klo 16-17
    Verkostoitumista & Cocktails

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään viikko (1) viikkoa ennen tilaisuutta. 7-5 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu.

Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilla on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 2 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Koulutuksen toteuttamisen ehtona on riittävä osallistujamäärä.