Johtajasopimukset | striimi

Ilmoittaudu nyt

Aika: 18.11.2021 klo 9:00 - 12:00
Paikka: omalta koneelta
Ilmoittaudu viimeistään 17.11.2021
Kouluttaja: Osakas, asianajaja Outi Tähtinen, Asianajotoimisto Castrén & Snellman

Muistuta ilmoittautumisen päättymisestä Tästä saat kalenterisi muistuttamaan ilmoittautumisesta pari päivää ennen määräaikaa. Huomaa, että ilmoittautumismuistutuksen lisääminen omaan kalenteriin ei toimi ilmoittautumisena meille.

Johtajat työskentelevät työsopimussuhteessa. Johtajien asema poikkeaa kuitenkin usein huomattavasti muista työntekijöistä, mikä kannattaa ottaa huomioon johtajan työsopimuksen laatimisessa.

Tule kuulemaan, mitä asioita johtajasopimuksen laatimisessa tulee ottaa huomioon ja miten laadit hyvän ja aikaa kestävän johtajasopimuksen.

Asiantuntija:
Osakas, asianajaja Outi Tähtinen, Asianajotoimisto Castrén & Snellman

Sisältö

8.50 Etäyhteyden avaaminen

9.00
Johtajasopimukset

Työlainsäädännön soveltaminen johtajiin 

  • Mitä poikkeuksia lainsäädäntö mahdollistaa johtajien osalta
  • Työehtosopimuksien soveltaminen johtajiin

Johtajasopimus ja sen laatiminen 

  • Mistä kaikista asioista kannattaa sopia johtajasopimuksessa
  • Johtajasopimuksen ehdot kohta kohdalta

Johtajasopimuksen päättäminen ja siihen liittyvät asiat

Osakas, asianajaja Outi Tähtinen, Asianajotoimisto Castrén & Snellman

12.00 Tilaisuus päättyy

 

Huom! Olemme ottaneet käyttöön uuden kauppakamarikaupan. Kaikki tilaisuudet ja koulutukset menevät ostoskorin kautta. Kannustamme tekemään henkilökohtaisen rekisteröinnin, jolloin maksullisissa koulutuksissa saatte heti jäsenetuhinnan ja ilmoittautuminen on vaivattomampaa.

Autamme mielellämme, otathan yhteyttä ep@kauppakamari.fi, (06) 429 8100

Osakas, asianajaja Outi Tähtinen, Asianajotoimisto Castrén & Snellman

Osakas, asianajaja Outi Tähtinen, Asianajotoimisto Castrén & Snellman

Outi Tähtinen on erikoistunut työoikeudellisiin kysymyksiin ja niihin liittyviin riitatilanteisiin. Outi on kokenut ja käytännönläheinen juristi, joka on työskennellyt työoikeuden parissa myös neuvontalakimiehenä ja lainsäädännön valmistelussa. Outi on pidetty luennoitsija, ja hän kouluttaa säännöllisesti yrityksiä, järjestöjä ja opiskelijoita työoikeuteen liittyvissä asioissa.

Peruutusehto

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään viikko (1) viikkoa ennen tilaisuutta. 7-5 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu.

Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilla on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 2 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Koulutuksen toteuttamisen ehtona on riittävä osallistujamäärä.