Jatkuva tietosuojatyö yrityksissä | Seinäjoki

Ilmoittaudu tästä

Aika: 2.2.2021 klo 8:45 - 12:00
Paikka: Seinäjoki, tarkentuu myöhemmin
Ilmoittaudu viimeistään 26.1.2021
Kouluttaja: Tietosuojavastaava, CIPP/E, Jari Ala-Varvi, OpSec Oy
Kenelle kaikille, jotka vastaavat yrityksen tietosuojatyöstä

Muistuta ilmoittautumisen päättymisestä Tästä saat kalenterisi muistuttamaan ilmoittautumisesta pari päivää ennen määräaikaa. Huomaa, että ilmoittautumismuistutuksen lisääminen omaan kalenteriin ei toimi ilmoittautumisena meille.

Onko tietosuoja-toimenpiteesi jääneet vuoteen 2018? Olisiko aika päivittää oma osaamisesi sekä yrityksen tietosuoja lain asettamalle tasolle?

Koulutuksessa käydään läpi, miten yrityksessä voidaan käytännössä varmistaa jatkuva tietosuojan toteutuminen.

Saat vastauksia mm. näihin kysymyksiin:

  • miten esimerkiksi liiketoiminnan muutokset ja uusien laitteiden, järjestelmien ja palvelujen käyttöönotto vaikuttavat henkilötietoihin ja tietosuojatyöhön?
  • miten käytännössä varmistetaan, että esimerkiksi yrityksen henkilöstöosastolla, markkinoinnissa, myynnissä, asiakaspalvelussa ja tuotannossa toteutuu tietosuoja?

Koulutuksessa käydään läpi tietosuojan vuosikello, jossa annetaan
käytännön vinkit siihen, kuinka tietosuojaa voidaan jatkuvasti toteuttaa ja kehittää yrityksessä. Luvassa myös harjoitteita.
Koulutus sopii kaikille, jotka vastaavat
yrityksen tietosuojatyöstä.

Ilmoittauduthan 26.1. mennessä tästä tai  amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537.
Lisätiedot:
 palvelupäällikkö Heidi Sikkilä, heidi.sikkila(at)kauppakamari.fi, p. 0400 568 900

Sisältö

Ohjelmaa päivitetään…

Hinta

Jäsenetuhinta 320 €
Hinta 480 €

Hintaan lisätään alv 24%. Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali ja ohjelmaan merkityt tarjoilut.
Kauppakamarien jäsenorganisaatioiden henkilöstö osallistuu koulutuksiin aina edullisimmalla jäsenetuhinnalla.

Ohjelma

8.45 Ilmoittautuminen ja aamukahvi
9.00 tilaisuus alkaa
12:00 koulutus päättyy
12:00-12.45 Lounas

Oikeudet muutoksiin:
Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin. Koulutuksen järjestämisen ehtona on koulutuskohtaisen vähimmäisosallistujamäärän täyttyminen.

Asiantuntijana: tietosuojavastaava, CIPP/E, Jari Ala-Varvi, OpSec Oy

Asiantuntijana: tietosuojavastaava, CIPP/E, Jari Ala-Varvi, OpSec Oy

Jari on työskennellyt yli 20 vuotta tietoturvaan ja tietosuojaan liittyvissä tehtävissä ICT-palvelutuotannossa. Jari on tällä hetkellä mukana sekä kansallisissa että kansainvälisissä tietosuoja-asetuksen vaatimusten mukaisuuteen tähtäävissä projekteissa ja on suorittanut myös arvostetun CIPP/E -sertifioinnin.

Jari valittiin juuri myös SFS:n standardisointiryhmään, joka osallistuu tietoturvatekniikan osalta kansainväliseen ja eurooppalaiseen tietoturvallisuuden standardisointiin. Viime aikoina ryhmän työn alla on ollut mm. ISO/IEC 27000 -sarja tietoturvallisuuden hallintajärjestelmät ja tietosuoja-aiheiset standardisointikohteet.

Peruutusehto

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilla on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 4 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Ilmoittautumisen valmennuskokonaisuuteen tai laivaseminaariin voi peruuttaa veloituksetta väintään 21 vuorokautta ennen valmennuskokonaisuuden ensimmäisen jakson tai laivaseminaarin alkamista. 20–14 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Matka- ja ulkomaanseminaareissa noudatetaan vastuullisen matkanjärjestäjän ilmoittamia peruutusehtoja. Peruutukset on tehtävä kirjallisesti.
Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa kollegalle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta.