Jatkuva tietosuojatyö yrityksessä

Aika: 24.3.2020 klo 12:00 - 16:00
Paikka: Seinäjoki Areena, B-halli, B90
Ilmoittaudu viimeistään 16.3.2020
Kouluttaja: Jari Ala-Varvi
Kenelle kaikille, jotka vastaavat yrityksen tietosuojatyöstä

Muistuta ilmoittautumisen päättymisestä Tästä saat kalenterisi muistuttamaan ilmoittautumisesta pari päivää ennen määräaikaa. Huomaa, että ilmoittautumismuistutuksen lisääminen omaan kalenteriin ei toimi ilmoittautumisena meille.

Koulutuksessa käydään läpi, miten yrityksessä voidaan käytännössä varmistaa jatkuva tietosuojan toteutuminen. Miten esimerkiksi liiketoiminnan muutokset ja uusien laitteiden, järjestelmien ja palvelujen käyttöönotto vaikuttavat henkilötietoihin ja tietosuojatyöhön? Miten käytännössä varmistetaan, että esimerkiksi yrityksen henkilöstöosastolla, markkinoinnissa, myynnissä, asiakaspalvelussa ja tuotannossa toteutuu tietosuoja?

Koulutuksessa käydään läpi tietosuojan vuosikello, jossa annetaan käytännön vinkit siihen, kuinka tietosuojaa voidaan jatkuvasti toteuttaa ja kehittää yrityksessä. Koulutus sopii kaikille, jotka vastaavat yrityksen tietosuojatyöstä.

Ilmoita 5, maksa 4! 

Ilmoittauduthan 16.3. mennessä tästä tai amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537
Lisätiedot: palvelupäällikkö Heidi Sikkilä, heidi.sikkila(at)kauppakamari.fi, p. 0400 568 900

Hinta

Jäsenhinta 320€
Normaalihinta 450€

Hintoihin lisäätään alv 24%. Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali ja ohjelmaan merkityt tarjoilut.
Kauppakamarien jäsenorganisaatioiden henkilöstö osallistuu koulutuksiin aina edullisimmalla jäsenetuhinnalla. Hyödynnä myös pysyvä määräalennuksemme, ilmoita 5 – maksa 4!

Ohjelma

12.00 Ilmoittautuminen ja tulokahvi
12.15 Tilaisuuden avaus, Etelä-Pohjanmaan kauppakamari
12:30 Koulutus alkaa
14.30 Tauko ja kahvitarjoilu makian kera
16.00 koulutus päättyy

Oikeudet muutoksiin:
Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin. Koulutuksen järjestämisen ehtona on koulutuskohtaisen vähimmäisosallistujamäärän täyttyminen.

Ilmoittauduin juuri - lisää sähköiseen kalenteriini
Tästä voit ilmoittauduttuasi lisätä ajankohdan ja sisällön kalenteriisi. Huomaa, että omaan kalenteriin lisääminen ei toimi ilmoittautumisena meille. Ilmoittautuminen tapahtuu aina oheisella lomakkeella.

tietosuojavastaava Jari Ala-Varvi, Opsec Oy

tietosuojavastaava Jari Ala-Varvi, Opsec Oy

Kouluttajana toimii Opsec Oy:n tietosuojavastaava Jari Ala-Varvi. Ala-Varvi on työskennellyt yli 20 vuotta tietoturvaan ja tietosuojaan liittyvissä tehtävissä ICT-palvelutuotannossa. Hän on mukana sekä kansallisissa että kansainvälisissä tietosuoja-asetuksen vaatimusten mukaisuuteen tähtäävissä projekteissa ja on suorittanut arvostetun CIPP/E -sertifioinnin.

Peruutusehto

Osallistumisen voi peruuttaa maksutta ennen ilmoittautumisajan  päättymistä. Viikkoa ennen perutuista kurssipaikoista perimme 50 % osallistumismaksusta. Kolmea päivää ennen tilaisuutta tai myöhemmin tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Ilmoittautumisen voi perua maksutta toimittamalla meille sairaslomatodistuksen. Esteen sattuessa ilmoittautuneen henkilön tilalle voi tulla toinen. Lisätietoa ilmoittautumiseen