Jari Parantainen: Tuotteista palvelusi, tuplaa katteesi | striimi

Ilmoittaudu viimeistään 30.5.2021
Kouluttaja: Jari Parantainen
Kenelle Tuotteistajille tai asiasta kiinnostuneille

Tuotteistajan tavoite on tehdä ostamisesta helppoa.
Tuotteistaminen tarkoittaa keinoja, joilla poistat ostamisen esteitä. Se on psykologista sodankäyntiä kahta umpikieroa vihollista vastaan.

Viekkain vastustajasi on jokaista asiakasta nakertava virheen pelko. Riskin tunne kasvaa niin suureksi, ettei asiakkaasi uskalla ostaa. Se johtuu yleensä siitä, että myyjäsi mongertaa niin mutkikkaasti. Toinen tyypillinen ongelma on todella epäselvä hinnoittelu.

Heti hyvänä kakkosena tulee meitä jokaista riivaava pohjaton laiskuus. Suomalaiselta myyjältä on niin vaikea tilata mitään, että lukemattomat hyvätkin palvelut ja tuotteet jäävät hyllyyn pölyttymään.

Ilmoittauduthan 30.5. tästä tai
amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537
Lisätiedot: palvelupäällikkö Heidi Sikkilä, heidi.sikkila(at)kauppakamari.fi, p. 0400 568 900

Suomen kokenein tuotteistaja Jari Parantainen vastaa esityksessään näihin oleellisiin kysymyksiin:

1. Mitä tuotteistaminen todella tarkoittaa?
2. Mikä on asiantuntijan tragedia?
3. Miksi ilman tuotteistusta on turha edes yrittää ulkomaille?
4. Mitkä ovat hyvän tuotteistuksen kuusi tärkeintä osaa?
5. Miksi sinäkin tarvitset sisääheittotuotteen?
6. Mistä tuotteistusprojekti kannattaa aloittaa?
7. Mitkä ovat tuotteistajien tyypilliset virheet?

Ohjelmaan sisältyy käytännön esimerkkejä tuoreista, kotimaisista tuotteistusprojekteista.

STRIIMIN OHJE

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Striimiin osallistuminen on samanhintainen kuin osallistuminen paikan päällä. Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai puhelimitse 09 2286 0360.

Jäsenetuhinta 430,00 € +alv 24 %
Normaalihinta 530,00 € +alv 24 %

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali.

09.00 Tervetuloa!
tuottaja Arja Kuitunen, Kauppakamarin koulutus

1. Mitä tuotteistaminen todella tarkoittaa?
2. Mikä on asiantuntijan tragedia?
3. Miksi ilman tuotteistusta on turha edes yrittää ulkomaille?
4. Mitkä ovat hyvän tuotteistuksen kuusi tärkeintä osaa?
5. Miksi sinäkin tarvitset sisääheittotuotteen?
6. Mistä tuotteistusprojekti kannattaa aloittaa?
7. Mitkä ovat tuotteistajien tyypilliset virheet?

Jari Parantainen, Suomen kokenein tuotteistaja

12.15 Koulutus päättyy

Jari Parantainen Tuotteistaja Noste Oy

Yrittäjä ja tuotteistaja Jari Parantainen perusti ensimmäisen yrityksensä vuonna 1983. Sen jälkeen
hän on muun muassa vetänyt tuotekehitysryhmiä, myynyt ja markkinoinut tietotekniikkaa,
johtanut teknistä tukipalvelua ja mainostoimistoa sekä osallistunut noin kahteensataan
asiantuntijapalvelujen tuotteistusprojektiin.

Jari on suosittu ja suorasanainen puhuja, joka vetää vuosittain sata eri koulutusta tai työpajaa eri
puolilla Suomea. Hänellä on kiertänyt puhekeikoilla yli 15 vuoden ajan.

Parantainen on myös tuottelias kirjoittaja, hän on kirjoittanut puoli tusinaa bisneskirjaa, aiheina tuotteistaminen, hinnoittelu ja myynnin psykologia. Lisäksi hän kirjoittaa Pölli tästä -blogia.