Jari Parantainen: Palveluiden tuotteistaminen – live stream

Paikka: oma työpiste
Ilmoittaudu viimeistään 10.3.2019
Kouluttaja: Jari Parantainen

Suositun koulutuksen uusinta nyt myös live streamina!

Asiakkaasi ei tajua myyjiesi mongerrusta, palvelusi toimitus vaihtelee holtittomasti, valikoimastasi puuttuu napakka sisäänheittotuote – kuulostavatko oireet tutuilta?

Lääke löytyy tästä koulutuksesta, jossa saat vastaukset tärkeisiin kysymyksiin: mitä tuotteistaminen todella tarkoittaa? Kuinka laadit törkeän lupauksen, joka todella toimii? Miten suunnittelet vastustamattoman sisäänheittotuotteen? Kuinka saat asiakkaan hyppäämään, kun sinä vihellät?

Osallistu tilaisuuteen helposti etänä omalta koneeltasi. Koulutus lähetetään suorana.

Tervetuloa koulutukseen! Rakennetaan tuotteestasi menestystuote.

Tuotteistaminen tarkoittaa keinoja, joilla poistat ostamisen esteitä. Se on psykologista sodankäyntiä kahta umpikieroa vihollista vastaan.

Viekkain vastustajasi on jokaista päättäjää nakertava ostamisen pelko. Riskin tunne kasvaa niin suureksi, ettei asiakkaasi uskalla ostaa.

Heti hyvänä kakkosena tulee meitä jokaista riivaava pohjaton laiskuus. Suomalaiselta myyjältä on niin vaikeaa tilata mitään, että lukemattomat investoinnit jäävät kokonaan tekemättä.

Selätä viholliset ja rakenna omasta palvelustasi tai tuotteestasi menestystuote!

Päivän ohjelmaan sisältyy useita käytännön esimerkkejä tuoreista, kotimaisista tuotteistusprojekteista.

Yhteyden avaus

12.00 Seminaarin avaus
asiantuntija Janne Kettunen, Kauppakamarin koulutus

12.05 Mitkä ovat ostamisen tärkeimmät esteet?
Miten tuotteistaminen tekee ostamisesta helpompaa?
Kuinka tuotteistat palvelusi viidessä yksinkertaisessa vaiheessa?

13.30 Kahvitauko

13.45 Miten dollarisoit palvelusi hyödyn rahaksi?
Kuinka rakennat vakuuttavan sisäänheittotuotteen?

14.50 Tauko

15:00 Käytännön vinkkejä tuotteistajille: Miten saat myyntipuheesi uppoamaan?

16:00 Koulutus päättyy

Ohje live stream -osallistumiseen:

Tilaisuus lähetetään suorana ja osallistuminen onnistuu helposti etänä omalta koneeltasi. Saat 2-3 päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset katsomaan lähetystä.

Lähetyksen katsomiseen tarvitset vain internetyhteyden. Selaimeksi suosittelemme Chromea tai Firefoxia. Varmistathan myös, että organisaatiossasi ei ole estetty videoiden katsomista.

Jäsenhinta 415 €
Ei-jäsenhinta 515€

Hintoihin lisätään alv 24 %.

Ilmoittauduin juuri - lisää sähköiseen kalenteriini
Tästä voit ilmoittauduttuasi lisätä ajankohdan ja sisällön kalenteriisi. Huomaa, että omaan kalenteriin lisääminen ei toimi ilmoittautumisena meille. Ilmoittautuminen tapahtuu aina oheisella lomakkeella.

Jari Parantainen, tuotteistaja, Noste Oy

Tilaisuuden kouluttajana toimii Suomen kokenein tuotteistaja Jari Parantainen Noste Oy:stä. Jarilla on kokemusta yli 200 tuotteistusprojektista ja hänellä on takana tuhat vedettyä koulutusta. Lisäksi hän kirjoittaa Pölli tästä -blogia.Yrittäjä ja tuotteistaja Jari Parantainen perusti ensimmäisen yrityksensä vuonna 1983. Sen jälkeen
hän on muun muassa vetänyt tuotekehitysryhmiä, myynyt ja markkinoinut tietotekniikkaa,
johtanut teknistä tukipalvelua ja mainostoimistoa sekä osallistunut noin kahteensataan
asiantuntijapalvelujen tuotteistusprojektiin.

Jari on suosittu ja suorasanainen puhuja, joka vetää vuosittain sata eri koulutusta tai työpajaa eri
puolilla Suomea. Hänellä on kiertänyt puhekeikoilla yli 15 vuoden ajan.

Parantainen on myös tuottelias kirjoittaja, hän on kirjoittanut puoli tusinaa bisneskirjaa, aiheina tuotteistaminen, hinnoittelu ja myynnin psykologia. Lisäksi hän kirjoittaa Pölli tästä -blogia.

Osallistumisen voi peruuttaa maksutta ennen ilmoittautumisajan  päättymistä. Viikkoa ennen perutuista kurssipaikoista perimme 50 % osallistumismaksusta. Kolmea päivää ennen tilaisuutta tai myöhemmin tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Ilmoittautumisen voi perua maksutta toimittamalla meille sairaslomatodistuksen. Esteen sattuessa ilmoittautuneen henkilön tilalle voi tulla toinen. Lisätietoa ilmoittautumiseen