Jari Parantainen: Miten asiantuntijat ja myyjät voisivat raivata yhdeksän yleisintä ostamisen estettä | striimi

Ilmoittaudu täältä

Aika: 10.11.2021 klo 12:45 - 16:00
Ilmoittaudu viimeistään 7.11.2021
Kouluttaja: Jari Parantainen

Näin raivaat 9 salaista ostamisen estettä

Menetätkö tilauksia niin, ettet keksi siihen mitään järkevää selitystä? Raivostuttavaa, eikö totta?

Asiakas kertoo, että hänellä on ongelma. Hän haluaa tehdä asialle jotain. Tarjoat mielestäsi täydellistä ratkaisua. Silti asiakas ei osta. Mikä meni pieleen?

Yleisimmät selitykset ovat kiire, liian kova hinta tai jokin epämääräinen ”sopimattomuus”. Näin ostaja ainakin väittää. Todellisuudessa taustalla vaikuttaa paljon muita syitä, joita asiakas ei a) itsekään aina tiedosta tai b) ei halua sanoa ääneen.

Tässä koulutuksessa käymme läpi yhdeksän yleistä, mutta yleensä salaisuudeksi jäävää ostamisen estettä. Ne ajavat tuhansia sinisilmäisiä myyjiä raivon partaalle joka vuosi. Jotkin ostajien hätävalheet saattavat vaikuttaa yritykseesi tavalla, joka maksaa vuosien mittaan miljoonia.

Jotkin ostamisen salaiset esteet ovat todella sellaisia, ettet mahda niille juuri mitään. Mutta onneksi suurimpaan osaan pystyt vaikuttamaan jopa niin, ettei se ole edes kovin vaikeaa tai kallista.

Koulutuksessa saat vastaukset seuraaviin kysymyksiin:

• Miksi niin iso osa ostamisen esteistä jää helposti arvoitukseksi?
  • Mitä asiakkaiden yleisimmät selitykset todellisuudessa tarkoittavat?
  • Miksi asiakas saattaa itsekin uskoa selitykseensä?
  • Millaiset yksityiset motiivit vaikuttavat myös sinun asiakkaasi päätöksiin?
  • Mitkä ovat sellaisia ostamisen esteitä, että voisit raivata ne koska tahansa?

Kaupan päälle saat tarkistuslistan, joka sisältää yli 60 yleisintä (ostajan) pelonpoistajaa.

12.45 Tervetuloa!
Janne Kettunen, Kauppakamarin koulutus

12.50 Jari Parantainen

Koulutuksessa saat vastaukset seuraaviin kysymyksiin:

• Miksi niin iso osa ostamisen esteistä jää helposti arvoitukseksi?
  • Mitä asiakkaiden yleisimmät selitykset todellisuudessa tarkoittavat?
  • Miksi asiakas saattaa itsekin uskoa selitykseensä?
  • Millaiset yksityiset motiivit vaikuttavat myös sinun asiakkaasi päätöksiin?
  • Mitkä ovat sellaisia ostamisen esteitä, että voisit raivata ne koska tahansa?

16.00 Koulutus päättyy

Koulutus toteutetaan Zoomilla.

Huom!

Olemme ottaneet käyttöön uuden kauppakamarikaupan ja kaikki tilaisuudet ja koulutukset menevät ostoskorin kautta. Kannustamme tekemään henkilökohtaisen rekisteröinnin, jolloin maksullisissa koulutuksissa saat heti jäsenetuhinnan ja ilmoittautuminen on vaivattomampaa.

Autamme mielellämme, otathan yhteyttä ep@kauppakamari.fi, (06) 429 8100

Jäsenetuhinta 43,00 € +alv 24 %
Normaalihinta 530,00 € +alv 24 %

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali.
Mikäli striimiin osallistuu useampi henkilö samasta organisaatiosta, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun:
asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai soita 09 2286 0360.
Kauppakamarien jäsenorganisaatioiden henkilöstö osallistuu koulutuksiin aina edullisimmalla jäsenetuhinnalla.

Jari Parantainen, tuotteistaja, Noste Oy

Yrittäjä ja tuotteistaja Jari Parantainen perusti ensimmäisen yrityksensä vuonna 1983. Sen jälkeen
hän on muun muassa vetänyt tuotekehitysryhmiä, myynyt ja markkinoinut tietotekniikkaa,
johtanut teknistä tukipalvelua ja mainostoimistoa sekä osallistunut noin kahteensataan
asiantuntijapalvelujen tuotteistusprojektiin.
Jari on suosittu ja suorasanainen puhuja, joka vetää vuosittain sata eri koulutusta tai työpajaa eri
puolilla Suomea. Hänellä on kiertänyt puhekeikoilla yli 15 vuoden ajan.
Parantainen on myös tuottelias kirjoittaja, hän on kirjoittanut puoli tusinaa bisneskirjaa, aiheina tuotteistaminen, hinnoittelu ja myynnin psykologia. Lisäksi hän kirjoittaa Pölli tästä -blogia.

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään viikko (1) viikkoa ennen tilaisuutta. 7-5 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu.

Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilla on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 2 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Koulutuksen toteuttamisen ehtona on riittävä osallistujamäärä.