Jari Parantainen: Etämyyjäksi vai eläkkeelle? | striimi

Aika: 10.11.2021 klo 9:00 - 12:15
Ilmoittaudu viimeistään 5.11.2021
Kouluttaja: tuotteistaja Jari Parantainen

Entiset ajat eivät enää palaa. Moni asiantuntija ja myyjä elättelee kuvitelmaa, että videoneuvottelut ja etätyöt ovat vain jokin väliaikainen riesa, josta pääsemme pian eroon.
Et kuitenkaan voi selittää kömpelöä videokäytöstä loputtomasti sillä, että tilanne muuttui yllättäen joskus keväällä 2020.

Viimeistään nyt jokainen fiksu ammattilainen varautuu siihen, että yhä suurempi osa neuvotteluista, projekteista ja myyntikäynneistä on hoidettava etänä netin välityksellä tästä hamaan tappiin. Kun kilpailijasi ottavat tilanteen haltuun joka tapauksessa, alat pian vaikuttaa amatööriltä ja reppanalta heihin verrattuna.

Tavoitteesi on vaikuttaa asiakkaasi käytökseen aivan kuten perinteisessäkin tapaamisessa. Mutta tarvitset siihen uusia taitoja, joita kukaan meistä ei ole saanut synnyinlahjana.

Koulutuksessa kuulet vastaukset seuraaviin tärkeisiin kysymyksiin:

• Millaisista osista jokaisen etätapaamisen vaikuttavuus syntyy?
  • Mitä puuhasteluharha tarkoittaa? Miten se liittyy asiakastyöhön?
  • Kuinka Nixon munasi tv-väittelynsä Kennedyn kanssa vuonna 1960?
  • Miten etäkohtaamisen valmistelut poikkeavat perinteisestä?
  • Mitkä ovat videoneuvotteluja koskevat yleiset väärinkäsitykset?
  • Kuinka rakennat etäpalaverissa toimivan myyntiesityksen?
  • Miten virität tekniikan niin, että saat pidetyksi asiakkaasi huomion?

Kuulet kymmenittäin vinkkejä, joiden avulla vaikutat entistä tehokkaammin ostajaan ja hänen päätöksiinsä.

Tämän koulutuksen avulla opit miten teet asiakkaaseen vaikutuksen myös videoneuvottelussa.

09.00 Tervetuloa!
Janne Kettunen, Kauppakamarin koulutus

09.05 Jari Parantainen

Koulutuksessa kuulet vastaukset seuraaviin tärkeisiin kysymyksiin:

• Millaisista osista jokaisen etätapaamisen vaikuttavuus syntyy?
  • Mitä puuhasteluharha tarkoittaa? Miten se liittyy asiakastyöhön?
  • Kuinka Nixon munasi tv-väittelynsä Kennedyn kanssa vuonna 1960?
  • Miten etäkohtaamisen valmistelut poikkeavat perinteisestä?
  • Mitkä ovat videoneuvotteluja koskevat yleiset väärinkäsitykset?
  • Kuinka rakennat etäpalaverissa toimivan myyntiesityksen?
  • Miten virität tekniikan niin, että saat pidetyksi asiakkaasi huomion?

12.15 Koulutus päättyy

Koulutus toteutetaan Zoomilla.

Huom!

Olemme ottaneet käyttöön uuden kauppakamarikaupan ja kaikki tilaisuudet ja koulutukset menevät ostoskorin kautta. Kannustamme tekemään henkilökohtaisen rekisteröinnin, jolloin maksullisissa koulutuksissa saat heti jäsenetuhinnan ja ilmoittautuminen on vaivattomampaa.

Autamme mielellämme, otathan yhteyttä ep@kauppakamari.fi, (06) 429 8100

Jäsenetuhinta 43,00 € +alv 24 %
Normaalihinta 530,00 € +alv 24 %

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali.
Mikäli striimiin osallistuu useampi henkilö samasta organisaatiosta, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun:
asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai soita 09 2286 0360.

Kauppakamarien jäsenorganisaatioiden henkilöstö osallistuu koulutuksiin aina edullisimmalla jäsenetuhinnalla.

tuotteistaja Jari Parantainen, Noste Oy

Yrittäjä ja tuotteistaja Jari Parantainen perusti ensimmäisen yrityksensä vuonna 1983. Sen jälkeen hän on muun muassa vetänyt tuotekehitysryhmiä, myynyt ja markkinoinut tietotekniikkaa, johtanut teknistä tukipalvelua ja mainostoimistoa sekä osallistunut noin kahteensataan asiantuntijapalvelujen tuotteistusprojektiin.
Jari on suosittu ja suorasanainen puhuja, joka vetää vuosittain sata eri koulutusta tai työpajaa eri puolilla Suomea. Hänellä on kiertänyt puhekeikoilla yli 15 vuoden ajan.
Parantainen on myös tuottelias kirjoittaja, hän on kirjoittanut puoli tusinaa bisneskirjaa, aiheina tuotteistaminen, hinnoittelu ja myynnin psykologia. Lisäksi hän kirjoittaa Pölli tästä -blogia.

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään viikko (1) viikkoa ennen tilaisuutta. 7-5 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu.

Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilla on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 2 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Koulutuksen toteuttamisen ehtona on riittävä osallistujamäärä.