Jari Parantainen: Alennusmyynti kielletty | striimi

Ilmoittaudu viimeistään 30.5.2021
Kouluttaja: Jari Parantainen, Tuotteistaja, Noste Oy
Kenelle Tuotteiden hinnoittelusta vastaaville

Tilauksen saa usein se myyjä, joka tekee pahimman hinnoitteluvirheen.

Jari Parantaisen hinnoittelukoulutuksessa et joudu tuijottamaan tylsiä hintajoustokäyriä niin, että silmäsi kuivuvat päähän. Teoreettisen jorinan sijaan kuulet kymmeniä konkreettisia ehdotuksia, miten voisit miettiä hinnoitteluasi toisin. Kuulet vinkit, joiden avulla kampeat katteesi kohdalleen neljässä vaiheessa.

Alennusmyynti kielletty -koulutuksesta saat selkokieliset vastaukset näihin tärkeisiin kysymyksiin:
6. Kuinka asiakkaat valehtelevat myyjillesi joka päivä?

Päivän ohjelmaan sisältyy roppakaupalla käytännön esimerkkejä kotimaisten palvelujen ja tuotteiden hinnoittelusta.

Ilmoittauduthan 30.5. tästä tai
amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537
Lisätiedot: palvelupäällikkö Heidi Sikkilä, heidi.sikkila(at)kauppakamari.fi, p. 0400 568 900

STRIIMIN OHJE

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Striimiin osallistuminen on samanhintainen kuin osallistuminen paikan päällä. Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai puhelimitse 09 2286 0360.

Jäsenetuhinta 430,00 € +alv 24 %
Normaalihinta 530,00 € +alv 24 %

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali.

12.45 Tervetuloa!
tuottaja Arja Kuitunen, Kauppakamarin koulutus

Jari Parantainen

16.00 Koulutus päättyy

Jari Parantainen Tuotteistaja Noste Oy

Yrittäjä ja tuotteistaja Jari Parantainen perusti ensimmäisen yrityksensä vuonna 1983. Sen jälkeen
hän on muun muassa vetänyt tuotekehitysryhmiä, myynyt ja markkinoinut tietotekniikkaa,
johtanut teknistä tukipalvelua ja mainostoimistoa sekä osallistunut noin kahteensataan
asiantuntijapalvelujen tuotteistusprojektiin.

Jari on suosittu ja suorasanainen puhuja, joka vetää vuosittain sata eri koulutusta tai työpajaa eri
puolilla Suomea. Hänellä on kiertänyt puhekeikoilla yli 15 vuoden ajan.

Parantainen on myös tuottelias kirjoittaja, hän on kirjoittanut puoli tusinaa bisneskirjaa, aiheina tuotteistaminen, hinnoittelu ja myynnin psykologia. Lisäksi hän kirjoittaa Pölli tästä -blogia.