Itsensä johtaminen – henkilökohtainen tehokkuus | Seinäjoki

Ilmoittaudu tästä

Aika: 11.2.2021 klo 8:45 - 15:00
Paikka: Sokos hotel Lakeus, kokoustila Aakee kakkonen, Torikatu 2, 60100 Seinäjoki
Ilmoittaudu viimeistään 28.1.2021
Kouluttaja: Kirsi Mäkinen, Dereco Oy
Kenelle esimiehille, projektivastaaville, asiantuntijoille ja kaikille, jotka haluavat muutosta ajanhallintaan.

Muistuta ilmoittautumisen päättymisestä Tästä saat kalenterisi muistuttamaan ilmoittautumisesta pari päivää ennen määräaikaa. Huomaa, että ilmoittautumismuistutuksen lisääminen omaan kalenteriin ei toimi ilmoittautumisena meille.

Itsensä johtaminen on ajanhallintaa ja henkilökohtaista tehokkuutta. Aikaa emme saa lisää, mutta voimme vaikuttaa siihen, miten sen käytämme tehokkaasti.  Tässä koulutuksessa saat konkreettiset välineet saavuttaaksesi asetetut tavoitteet ja tulokset. 

Jokainen osallistuja vastaa noin viikkoa ennen koulutusta Henkilökohtainen Tehokkuus® profiilikyselyyn, josta muodostuu hänen henkilökohtainen tehokkuusprofiili. Kouluttaja jakaa koulutuksessa jokaiselle oman tulostetun profiilin.  

Osallistuja saa myös työkirjan, missä on kaikki päivän aikana käytävät harjoitukset ja pohdintatehtävät. Työkirjasta on erityinen hyöty myös tilaisuuden jälkeen, kun osallistujat lähtevät viemään käytäntöön päivän mittaan läpikäytyjä asioita. 

Koulutus sopii esimiehille, projektivastaaville, asiantuntijoille ja kaikille, jotka haluavat muutosta ajanhallintaan. 

Saat konkreettiset keinot muuttaa ja parantaa nykyistä tapaasi toimia sekä keskittyä oman työsi kannalta olennaisiin asioihin. Näin myös työstressi vähenee, työn laatu ja tulokset kasvavat. 

Ilmoittauduthan 28.1. mennessä tästä tai
amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537
Lisätiedot: palvelupäällikkö Heidi Sikkilä, heidi.sikkila(at)kauppakamari.fi, p. 0400 568 900

Huom! Tämä koulutus vain lähitoteutuksena pienryhmässä Seinäjoella.

Sisältö

  • Henkilökohtainen Tehokkuus -profiili®, josta näet tehokkuustasosi nykytilan 
  • Oman profiilin analysointi (osaaminen kussakin tehokkuuden luokassa, osaamiskuilut, vahvistettavat tehokkuuden osa-alueet) 
  • Konkreettiset askelmerkit oman ajan priorisoimiseen 
  • Toimintasuunnitelman laatiminen (toiminta, prioriteetit, arviointi, tulokset, aikataulu) 
  • Konkreettisen kehityssuunnitelman laadinta 
  • Valmis suunnitelma käytäntöön vietäväksi 

“Vaikka asioiden tekeminen on jalo taito, niin on myös asioiden tekemättä jättäminen. Elämän viisautta on karsia epäolennainen.”  

Hinta

Jäsenetuhinta 420 €
Hinta 590 €

Hintoihin lisätään alv 24%. Hintaan sisältyy koulutuksen ohella Henkilökohtainen Tehokkuus -profiili®, profiilin analysoinnin, työkirjan sekä ohjelmassa mainitut tarjoilut.

Ohjelma

8.45 Ilmoittautuminen ja aamukaffit suolaasen kera tarjolla
9.00 Tilaisuuden avaus, kauppakamari
9.00 Koulutus alkaa
11.30 lounas
14.00 iltapäiväkahvit makian kera
15.30 koulutus päättyy 

Oikeudet muutoksiin 

Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin. Koulutuksen järjestämisen ehtona on koulutuskohtaisen vähimmäisosallistujamäärän täyttyminen. 

Asiantuntijana: Kirsi Mäkinen, työyhteisövalmentaja, Dereco Oy

Asiantuntijana: Kirsi Mäkinen, työyhteisövalmentaja, Dereco Oy

Kirsi on kokenut muutosjohtamisen valmentaja. Hänellä on kyky luoda valmennuksiin innostava, motivoiva ja lämmin tunnelma, jossa uuden oppiminen on tehokasta sekä mielekästä.

Peruutusehto

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilla on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 4 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Ilmoittautumisen valmennuskokonaisuuteen tai laivaseminaariin voi peruuttaa veloituksetta väintään 21 vuorokautta ennen valmennuskokonaisuuden ensimmäisen jakson tai laivaseminaarin alkamista. 20–14 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Matka- ja ulkomaanseminaareissa noudatetaan vastuullisen matkanjärjestäjän ilmoittamia peruutusehtoja. Peruutukset on tehtävä kirjallisesti.
Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa kollegalle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta.