Itsensä johtaminen – henkilökohtainen tehokkuus

Aika: 11.2.2020 klo 8:45 - 15:00
Paikka: Sokos hotel Lakeus, kokoustila Aakee kakkonen, Torikatu 2, 60100 Seinäjoki
Ilmoittaudu viimeistään 10.9.2020
Kouluttaja: Kirsi Mäkinen, Dereco Oy
Kenelle esimiehille, projektivastaaville, asiantuntijoille ja kaikille, jotka haluavat muutosta ajanhallintaan.

Muistuta ilmoittautumisen päättymisestä Tästä saat kalenterisi muistuttamaan ilmoittautumisesta pari päivää ennen määräaikaa. Huomaa, että ilmoittautumismuistutuksen lisääminen omaan kalenteriin ei toimi ilmoittautumisena meille.

Itsensä johtaminen on ajanhallintaa ja henkilökohtaista tehokkuutta. Aikaa emme saa lisää, mutta voimme vaikuttaa siihen, miten sen käytämme tehokkaasti.  

Itsensä johtaminen – tehokas ajanhallinta -koulutuksessa saat konkreettiset välineet saavuttaaksesi asetetut tavoitteet ja tulokset. 

Jokainen osallistuja vastaa noin viikkoa ennen koulutusta Henkilökohtainen Tehokkuus® profiilikyselyyn, josta muodostuu hänen henkilökohtainen tehokkuusprofiili. Kouluttaja jakaa koulutuksessa jokaiselle oman tulostetun profiilin.  

Osallistuja saa myös työkirjan, missä on kaikki päivän aikana käytävät harjoitukset ja pohdintatehtävät. Työkirjasta on erityinen hyöty myös tilaisuuden jälkeen, kun osallistujat lähtevät viemään käytäntöön päivän mittaan läpikäytyjä asioita. 

Koulutus sopii esimiehille, projektivastaaville, asiantuntijoille ja kaikille, jotka haluavat muutosta ajanhallintaan. 

Koulutuksessa saat konkreettiset keinot muuttaa ja parantaa nykyistä tapaasi toimia sekä keskittyä oman työsi kannalta olennaisiin asioihin. Näin myös työstressi vähenee, työn laatu ja tulokset kasvavat. 

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys on meille ensiarvoisen tärkeää ja voit turvallisesti tulla lähikoulutuksiimme. Noudatamme ja seuraamme jatkuvasti viranomaisten ohjeistuksia ja määräyksiä. Huomioimme tilaisuuksiemme osallistujamäärissä sen, että tarvittava turvaväli onnistuu. Myös hygieniaan kiinnitetään erityistä huomiota. Kaikkiin kauppakamarin koulutuksiin voit osallistua myös etäyhteydellä! 

Sisältö

 

  • Henkilökohtainen Tehokkuus -profiili®, josta näet tehokkuustasosi nykytilan 
  • Oman profiilin analysointi (osaaminen kussakin tehokkuuden luokassa, osaamiskuilut, vahvistettavat tehokkuuden osa-alueet) 
  • Konkreettiset askelmerkit oman ajan priorisoimiseen 
  • Toimintasuunnitelman laatiminen (toiminta, prioriteetit, arviointi, tulokset, aikataulu) 
  • Konkreettisen kehityssuunnitelman laadinta 
  • Valmis suunnitelma käytäntöön vietäväksi 

“Vaikka asioiden tekeminen on jalo taito, niin on myös asioiden tekemättä jättäminen. Elämän viisautta on karsia epäolennainen.”  

Ilmoittautuminen koulutukseen aukeaa myöhemmin!

amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537
Lisätiedot: palvelupäällikkö Heidi Sikkilä, heidi.sikkila(at)kauppakamari.fi, p. 0400 568 900

Hyödynnä pysyvä määräalennuksemme, ilmoita 5 – maksa 4!

Hinta

Jäsenetuhinta 420€ + alv 24 %, Normaalihinta 590€ + alv 24%.

Maksu sisältää koulutuksen, Henkilökohtainen Tehokkuus -profiili®, profiilin analysoinnin, työkirjan sekä ohjelmassa mainitut tarjoilut.

Kauppakamarien jäsenorganisaatioiden henkilöstö osallistuu koulutuksiin aina edullisimmalla jäsenetuhinnalla.
Hyödynnä myös pysyvä määräalennuksemme, ilmoita 5 – maksa 4!

Ohjelma

8.45 Ilmoittautuminen ja aamukaffit suolaasen kera tarjolla
9.00 Tilaisuuden avaus, kauppakamari
9.00 Koulutus alkaa
11.30 lounas
14.00 iltapäiväkahvit makian kera
15.30 koulutus päättyy 

Oikeudet muutoksiin 

 Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin. Koulutuksen järjestämisen ehtona on koulutuskohtaisen vähimmäisosallistujamäärän täyttyminen. 

Kirsi Mäkinen, työyhteisövalmentaja, Dereco Oy

Kirsi Mäkinen, työyhteisövalmentaja, Dereco Oy

Koulutuksen asiantuntijana toimii työyhteisövalmentaja Kirsi MäkinenDereco Oy:stä. Kirsi on kokenut muutosjohtamisen valmentaja. Hänellä on kyky luoda valmennuksiin innostava, motivoiva ja lämmin tunnelma, jossa uuden oppiminen on tehokasta sekä mielekästä 

Peruutusehto

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilla on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 4 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Ilmoittautumisen valmennuskokonaisuuteen tai laivaseminaariin voi peruuttaa veloituksetta väintään 21 vuorokautta ennen valmennuskokonaisuuden ensimmäisen jakson tai laivaseminaarin alkamista. 20–14 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Matka- ja ulkomaanseminaareissa noudatetaan vastuullisen matkanjärjestäjän ilmoittamia peruutusehtoja. Peruutukset on tehtävä kirjallisesti.
Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa kollegalle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta.