Instagramilla lisää asiakkaita

Aika: 30.10.2019 klo 8:45 - 12:00
Paikka: Ilmoitetaan myöhemmin, Seinäjoki
Ilmoittaudu viimeistään 23.10.2019
Kouluttaja: Joonas Tammela, Myynninmaailma Oy
Kenelle Sosiaalista mediaa työssään käyttäville

Muistuta ilmoittautumisen päättymisestä Tästä saat kalenterisi muistuttamaan ilmoittautumisesta pari päivää ennen määräaikaa. Huomaa, että ilmoittautumismuistutuksen lisääminen omaan kalenteriin ei toimi ilmoittautumisena meille.

Instagram -koulutuksessa käydään läpi kanavaa itsessään ja sitä, millaisten yritysten kannattaa kanavassa olla aktiivisia sisällöntuotannossa ja löytyisikö mainonnan puolelta
mahdollisuuksia.

Tutustutaan Instagramiin yritysviestinnän ja kampanjoinnin näkökulmasta, sekä käydään kanavaa läpi ihan käytännössä, miten tehdään päivityksiä, mihin hashtageja tarvitaan, ja miten mainostan Instagramissa.

Käymme läpi myös Instagram-tilin ylläpitäjän työtä helpottavia työkaluja, suunnitelmallista sisällöntuotantoa sekä tehokasta analytiikan käyttöä.

Sisältö

• Instagramin lisäarvo Facebookin ja LinkedInin rinnalla
• Instagram-yritystilin perustaminen ja yhdistäminen Facebook-tiliin
• Miten saan lisää seuraajia Instagram-tililleni?
• Laadukkaan sisällön luominen Instagramiin:
o Kuvien ja videoiden jakaminen
o Filtterien käyttö
o Instagram-Stories
o Hashtagit
• Miten pääsen alkuun Instagram-mainonnan tekemisessä?
• Ylläpitäjän työkalut sekä julkaisujen ajastus
• Kotitehtävät

Hinta

Jäsenhinta 280€/hlö +alv24%
Normaalihinta 380€/hlö +alv24%.
Osallistumismaksu laskutetaan tilaisuuden jälkeen.
Hinta sisältää kahvitarjoilut, koulutuksen, koulutusmateriaalit ja lounaan.

Peruutusehdot:
Osallistumisen voi peruuttaa maksutta ennen ilmoittautumisajan päättymistä. Viikkoa ennen perutuista kurssipaikoista perimme 50 % osallistumismaksusta. Kolmea päivää ennen tilaisuutta tai myöhemmin tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Ilmoittautumisen voi perua maksutta toimittamalla meille sairaslomatodistuksen. Esteen sattuessa ilmoittautuneen henkilön tilalle voi tulla toinen.

Ohjelma

8.45 kahvit suolaasen kans
9.00 koulutus
10.30 tauko
12.00 koulutus päättyy

Ilmoittauduin juuri - lisää sähköiseen kalenteriini
Tästä voit ilmoittauduttuasi lisätä ajankohdan ja sisällön kalenteriisi. Huomaa, että omaan kalenteriin lisääminen ei toimi ilmoittautumisena meille. Ilmoittautuminen tapahtuu aina oheisella lomakkeella.

Joonas Tammela, markkinoinnin asiantuntija , Myynninmaailma Oy

Joonas Tammela, markkinoinnin asiantuntija , Myynninmaailma Oy

Joonaksen vahvinta osaamista ovat eri digitaalisen markkinoinnin keinojen hyödyntäminen asiakasyritysten myynnin kasvattamiseksi. Päävastuu Joonaksella on hakukonemarkkinoinnissa, markkinoinnin mittauksessa sekä kouluttamisessa. Joonaksella on tällä hetkellä noin 30 asiakasta pörssiyhtiöistä pk-yrityksiin, joiden digitaalisen markkinoinnin ylläpito, kehittäminen ja kouluttaminen ovat Joonaksen vastuulla. Digimarkkinoinnin ylläpidon, markkinoinnin mittauksen sekä asiakastyön lisäksi Joonas kouluttaa yrityksiä tekemään tehokasta digimainontaa, hakukoneoptimoimaan sivustojaan ja suunnittelemaan yrityksen kokonaisvaltaista markkinointia. Joonas on Googlen sertifioima asiantuntija, jonka asiakkuuksiin kuuluu esimerkiksi MSK Group (Junkkari, Juncar, Muuli jne.) sekä paikallisista yrityksistä esimerkiksi Värimiehet ja Seinäjoen ammattikorkeakoulu.

Peruutusehto

Osallistumisen voi peruuttaa maksutta ennen ilmoittautumisajan  päättymistä. Viikkoa ennen perutuista kurssipaikoista perimme 50 % osallistumismaksusta. Kolmea päivää ennen tilaisuutta tai myöhemmin tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Ilmoittautumisen voi perua maksutta toimittamalla meille sairaslomatodistuksen. Esteen sattuessa ilmoittautuneen henkilön tilalle voi tulla toinen. Lisätietoa ilmoittautumiseen