Incoterms® 2020 -uudet ehdot voimaan 1.1.2020

Ilmoittaudu viimeistään 10.10.2019
Kouluttaja: Jan Virtavuori
Kenelle Viennin parissa työskenteleville

Kansainvälisessä kaupassa tavaran toimituksessa maailmanlaajuisesti käytetyt Incoterms –toimitusehdot uudistuvat ja uudet Incoterms 2020 -toimitusehdot tulevat voimaan 1.1.2020.

KANSAINVÄLISEN KAUPAN UUDET TOIMITUSEHDOT INCOTERMS 2020 KÄYTÄNNÖSSÄ

Koulutuksessa kerromme, mikä muuttuu ja miten uudet toimitusehdot vaikuttavat käytännössä ulkomaankaupan toimitusten hallintaan.

• Miten ja miksi Incoterms 2020 on uudistettu?
  • Mitkä ovat Incoterms 2020 keskeiset muutokset?
  • Mitkä ovat Incoterms 2020 vaikutukset myyjän ja ostajan kannalta?
  • Miten ja kenen tehtävä on yrityksessä päättää toimitusehto?
  • Miten toimitusehdon valinta voi vaikuttaa osapuolten vastuisiin?
  • Mikä toimitusehto kannattaa valita mihinkin tilanteeseen?
  • Miten vastuut ja riskit jakautuvat eri toimitusehdoissa?
  • Miten vastuut satama-, terminaali- tai konttikuluista jakautuvat?
  • Mistä varmistaa oikeat asiakirjat tarjouksesta toimitukseen?
  • Mistä apua Incoterms 2020 soveltamisongelmiin?

Kansainvälisen kauppakamarin ICC:n julkaisemat Incoterms-toimituslausekkeet ovat osa myyjän ja ostajan tärkeitä työkaluja kaupan sopimuksia solmittaessa. Koulutuksessa luomme katsauksen toimituslausekkeiden käyttöön sekä ajankohtaisiin kuljetus- ja huolintakäytäntöihin.

Tervetuloa koulutukseen!

Tarkka päivän sisältö päivitetään elokuussa.

HUOM jos tämä päivä ei sopinut kalenteriisi, seuraava Incoterms päivä tulossa 16.1.2020. Ilmoittaudu jo nyt!

Jäsenhinta 280,00€
Normaalihinta 380,00€

Hintoihin lisätään alv 24%. Hinnat sisältävät ohjelmassa mainitut tarjoilut ja koulutusmateriaalin.

12.00 Ilmoittautuminen ja tulokahvit
14.00 Iltapäiväkahvit makian kans
16.00 Kiitos tilaisuudesta!

Ilmoittauduin juuri - lisää sähköiseen kalenteriini
Tästä voit ilmoittauduttuasi lisätä ajankohdan ja sisällön kalenteriisi. Huomaa, että omaan kalenteriin lisääminen ei toimi ilmoittautumisena meille. Ilmoittautuminen tapahtuu aina oheisella lomakkeella.

Riskienhallintapäällikkö Jan Virtavuori, Wärtsilä Oyj

Asiantuntijana koulutuksessa toimii riskienhallintapäällikkö Jan Virtavuori, Wärtsilä Oyj. Jan on mukana Suomen kauppakamarin Incoterms 2010 -uudistustyöryhmässä sekä tiiviisti Suomen ICC Incoterms 2020 -työryhmässä. Jan toimii Wärtsilässä aktiivisena sisäisenä kouluttajana sekä Wärtsilän oman toimitusehtopolitiikan kehittäjänä ja työryhmän vetäjänä

Osallistumisen voi peruuttaa maksutta ennen ilmoittautumisajan  päättymistä. Viikkoa ennen perutuista kurssipaikoista perimme 50 % osallistumismaksusta. Kolmea päivää ennen tilaisuutta tai myöhemmin tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Ilmoittautumisen voi perua maksutta toimittamalla meille sairaslomatodistuksen. Esteen sattuessa ilmoittautuneen henkilön tilalle voi tulla toinen. Lisätietoa ilmoittautumiseen