Incoterms 2020 -oikea toimituslauseke, paree kate, Seinäjoki

Paikka: Seinäjoki, tarkentuu myöhemmin
Ilmoittaudu viimeistään 10.11.2021
Kouluttaja: riskienhallintapäällikkö Jan Virtavuori, Wärtsilä Oyj
Kenelle vientimyyjät, toimitusjohtajat, viennistä vastaavat

Incoterms® 2020 otettiin käyttöön 1.1.2020, jonka jälkeen tehtyihin kauppasopimuksiin suositellaan Incoterms® 2020 liittämistä.

Kansainvälisen kauppakamarin ICC:n julkaisemat Incoterms-toimituslausekkeet ovat myyjän ja ostajan tärkeitä työkaluja kaupan sopimuksia solmittaessa. Koulutuksessa luomme katsauksen toimituslausekkeiden käyttöön.

Koulutuksessa kuulet, mitä muutoksia lausekkeisiin on tullut vuoden 2020 uudistuksessa ja miten uudet toimitusehdot vaikuttavat käytännössä ulkomaankaupan toimitusten hallintaan.

Varsinkin myyjänä tulee olla tiedot toimituslausekkeiden sisällöistä ja niiden vaikutuksista kaupan katteeseen ajan tasalla, kauppasopimuksen jälkeen näitä ehtoja ei voida enää muuttaa vientiasiakirjoissa. Tule kouluttautumaan ja varmista tietojesi ajantasaisuus!

Asiantuntijana riskienhallintapäällikkö Jan Virtavuori, Wärtsilä Oyj. Jan on mukana Suomen kauppakamarin Incoterms 2010 -uudistustyöryhmässä sekä tiiviisti Suomen ICC Incoterms 2020 -työryhmässä. Jan toimii Wärtsilässä aktiivisena sisäisenä kouluttajana sekä Wärtsilän oman toimitusehtopolitiikan kehittäjänä ja työryhmän vetäjänä.

”Mielenkiintoinen aihe ja kouluttaja osasi omasta asiantuntemuksestaan huolimatta selventää asian aloittelijallekin ymmärrettäväksi.”
”Harvinaisen selkeä. Todella hyvä. Ei nukuttanut lounaan jälkeenkään.”
”Hyvä, asiantunteva kouluttaja.”

• Miten ja miksi Incoterms 2020 on uudistettu?
  • Mitkä ovat Incoterms 2020 keskeiset muutokset?
  • Mitkä ovat Incoterms 2020 vaikutukset myyjän ja ostajan kannalta?
  • Kenen tehtävä on yrityksessä päättää toimitusehto ja miten se tapahtuu?
  • Miten toimitusehdon valinta voi vaikuttaa osapuolten vastuisiin?
  • Mikä toimitusehto kannattaa valita mihinkin tilanteeseen?
  • Miten vastuut ja riskit jakautuvat eri toimitusehdoissa?
  • Miten vastuut satama-, terminaali- tai konttikuluista jakautuvat?
  • Mistä varmistaa oikeat asiakirjat tarjouksesta toimitukseen?
  • Mistä apua Incoterms 2020 soveltamisongelmiin?

Jäsenetuhinta 390 €.
Hinta 540 €.

Hintaan lisätään alv 24%. Hinnat sisältävät ohjelmassa mainitut tarjoilut ja koulutusmateriaalit.
Kauppakamarien jäsenorganisaatioiden henkilöstö osallistuu koulutuksiin aina edullisimmalla jäsenetuhinnalla.

8.45 aamukahvi
9.00 koulutus alkaa
12.00 lounas
14.00 koulutus päättyy