Hyväksytty Talouspäällikkö -valmennus 24.9.–17.12.2021 | striimi

Aika: 24.9.2021 klo 9:00 - 12:00
Ilmoittaudu viimeistään 22.9.2021
Kouluttaja: useita kouluttajia
Kenelle talouspäälliköille, kirjanpitopäälliköille, kokeneille kirjanpitäjille, konsulteille ja muille yrityksen taloudesta vastaaville.

Valmennus tarjoaa työkaluja, joita tarvitaan taloushallinnon tehtävissä uudistuvassa liiketoimintaympäristössä. Osallistuja voi syventää digitaalista osaamistaan sekä vahvistaa esimiestyössä tarvittavia taitojaan.

Hyväksytty Talouspäällikkö -valmennus tarjoaa tietoa:

1. digitaalisesta taloushallinnosta ja liiketoiminnasta
2. raportoinnista ja sen visualisoinnista sekä liiketoiminnan mittaamisesta
3. esihenkilötyöstä ja sen ongelmakohdista
4. käytännön operatiivisesta laskennasta.

Kenelle
Valmennus sopii erinomaisesti mm. talouspäällikön tehtävissä toimiville ja niihin siirtyville, kirjanpitopäälliköille, kokeneille kirjanpitäjille, konsulteille ja muille yrityksen taloudesta vastaaville.

Valmennuksen hyväksytysti suorittaneille osallistujille myönnetään Hyväksytty Talouspäällikkö -todistus.

Neljästä moduulista koostuvan Hyväksytty Talouspäällikkö -valmennus sisältää sekä ryhmäopetusta että itsenäisiä verkko-opintoja.

Ryhmäopetukseen voi osallistua sekä lähikoulutuksena että etänä.

Moduuleihin kuuluvissa työpajoissa verkostoidut ja pääset jakamaan kokemuksia erilaisissa organisaatiossa toimivien talousammattilaisten kanssa. Työpajoissa tehdään myös pieniä käytännön harjoituksia.

Ilmoittauduthan 22.9.
mennessä tästä
tai amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537
Lisätiedot: palvelupäällikkö Heidi Sikkilä, heidi.sikkila(at)kauppakamari.fi, p. 0400 568 900

MODUULI 1 Kehittyvä taloushallinto

1. Aloitusjakso 24.9. klo 09.00–12.00

2. Itsenäinen verkko-opiskelu ennen 15.10 työpajaa:
– Taloushallinnon automaatio (KoulutusOnline)
– Tekoälyä taloushallintoon (KoulutusOnline)
– Tekniikan kehitysnäkymät ja uudet teknologiat (KoulutusOnline)
– Digitaalinen vuorovaikutus ja virtuaalitiimit – kehitä luottamusta verkossa (KoulutusOnline)
– Ketterä oppiminen 2 – strategiasta käytäntöön -kirja. Leenamaija Otala – Soili Meklin (digitaalinen Ammattikirjasto)

3. Työpaja 15.10. klo 09.00–12.00

MODUULI 2 Taloudellinen visualisointi sekä talousammattilaisen must-know

1. Talousammattilaisen must-know 18.10. klo 09.00–12.00

2. Itsenäinen verkko-opiskelu ennen 1.11 työpajaa:

– 8 askelta data-analytiikkaan (KoulutusOnline)
– PowerBI (KoulutusOnline)
– Osingonjaon verotus (KoulutusOnline)
– Talouslaskelmien perusteet esimiehille ja asiantuntijoille (KoulutusOnline)
– Kirjanpidon ja verotuksen erityiskysymyksiä käytännönläheisesti. Juuli Ahosola – Juho Ahosola (digitaalinen Ammattikirjasto)

3. Työpaja 1.11. klo 09.00–12.00

MODUULI 3 Työlainsäädännön ABC esihenkilöille

1. Itsenäinen verkko-opiskelu
Työlainsäädännön ABC esihenkilöille (KoulutusOnline)
(oltava suoritettu ennen 15.11 työpajaa)

2. Työpaja 15.11. klo 09.00–12.00

MODUULI 4 Käytännön operatiivinen laskenta

1. Itsenäinen verkko-opiskelu (oltava suoritettu ennen 17.12)
– Hyvin suunniteltu budjetti (KoulutusOnline)
– Liikkeenjohdon päätökset ja niihin liittyvät investointilaskelmat ja työkalut (KoulutusOnline)
– Taloudellisten riskien hallinta (KoulutusOnline)
– Konsernitilinpäätöksen laadinta käytännönläheisesti. Aurora Blomqvist-Erhama – Timo Eerola (digitaalinen Ammattikirjasto)

2. Tilinpäätöksen tulkinta ja tunnuslukuanalyysi 16.12. klo 09.30–16.00

3. Työpaja ja kokemukset + todistusten jako 17.12. klo 09.00–12.00

STRIIMIN OHJE

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä. Striimiin osallistuminen on samanhintainen kuin osallistuminen paikan päällä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä sähköpostiosoitteeseen asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi

Jäsenetuhinta 2990,00 € +alv 24 %
Normaalihinta 3390,00 € +alv 24 %

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali.

Teija Kerbs
Kirjanpidon asiantuntija
Helsingin seudun kauppakamari

Teija Kerbs toimii kirjanpidon asiantuntijana Helsingin seudun kauppakamarissa. Jäsenyrityksille annettavan neuvonnan lisäksi Kerbsin tehtäviin kuuluu asiakkaiden koulutus taloushallinnon eri osa-alueilla. Kerbs on työskennellyt pitkään erityyppisten yritysten taloushallinnon parissa ja hänellä on monipuolinen kokemus taloushallinnon eri osa-alueista.

Kati Mattinen
Lakimies, VT
Helsingin seudun kauppakamari

Kati Mattinen toimii Helsingin seudun kauppakamarin lakimiehenä. Hän on työoikeuden ja palkkahallinnon asiantuntija ja pidetty kouluttaja. Lisäksi Mattinen on yksi KauppakamariTiedon Palkanlaskenta- ja Työsuhde-teoksen kirjoittajista.

Aleksi Stenfors
Analyytikko
Helsingin Kamari Oy

Jukka Koivumäki
Veroasiantuntija
Helsingin seudun kauppakamari

Hall. maist. Jukka Koivumäki toimii Helsingin seudun kauppakamarin veroasiantuntijana. Hän on vuoden 2012 alusta lähtien KauppakamariTiedon Vero-teoksen kirjoittaja. Hänellä on pitkä kokemus tilitoimistoalalta ja verohallinnosta.

Toivo Koski
KTT, DI
TulosAkatemia Oy
Toivo Koski on yritystalouden rautainen ammattilainen, hyvin käytännönläheinen ja erittäin innostava kouluttaja. Kauppakamarien koulutusvastaavat valitsivat Toivo (Topi) Kosken Kauppakamarin Vuoden 2015 Kouluttajaksi. Koski kouluttaa yritysjohtoa ja asiantuntijoita mm. strategisesta talousjohtamisesta ja taloudellisten riskien hallinnasta. Toivo Kosken koulutuksissa yhdistyy oivallisesti huikea käytännön kokemus ja vahva teoriaosaaminen.