Hyväksytty Myyntijohtaja-kurssi 5.11.2021-18.2.2022

Paikka: Seinäjoki, paikka tarkentuu myöhemmin
Ilmoittaudu viimeistään 28.10.2021
Kouluttaja: Mikko Isoniemi, Veikko Moilanen, Ville Orrenmaa
Kenelle Myyntijohtajat, toimitusjohtajat, myynnin kehittämisestä vastaavat, myyntijohtajaksi tähtäävät

Nosta myynnin johtaminen uudelle tasolle!

Neliosainen HMJ-kurssi on suunnattu b2b-myynnin johtotehtävistä kiinnostuneille tai niissä toimiville. Kurssin tavoitteena on valmentaa osallistujia myyntiorganisaation suorituskyvyn nostamiseen sparraamalla nykyaikaisia keinoja käyttäen myynnin johtamiseen.

Paikkoja rajoitetusti! Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Strategisen ajattelun kehittämisen lisäksi kurssilla käydään läpi etenkin myyjien henkilöstöjohtamista, myynnin suunnittelua ja myynnin johtamisen yleisimpiä kehityskohteita. Kurssi sopii myös vientimyyntiä tekeville b2b-yrityksille.

Sparraustyyppisen opiskelun lisäksi kurssilla tehdään osallistujan toimesta oman yrityksen myyntistrategia sekä kuullaan 3 eri case-esimerkkiä myynnin johtamisesta ja käytännöistä erilaisissa myyntiorganisaatioissa.

Kurssi on tyyliltään proaktiivinen ja kurssin aikana osallistujat pääsevät jakamaan kokemuksia ja verkostoitumaan keskenään.

Lähijaksojen teemat:

• jakso 1: 5.11.2021 klo 8:45-14:00 Myynnin strategia ja suunnittelu
  • jakso 2: 3.12.2021 klo 8:45-14:00 Myynnin tavoitteet ja mittarit
  • jakso 3: 21.1.2022 klo 8:45-14:00 Myyjien johtaminen ja esimiestyö
  • jakso 4: 18.2.2022 klo 8:45-15:30 Myynnin tukeminen

1. Myynnin strategia ja suunnittelu pe 5.11.2021 klo 8:45-14:00
• Myyntistrategian laadinta
• Myyntikanavien etsiminen ja valinta
• Myyntiorganisaation rakentaminen
• Myynnin johtamisen erityispiirteet kasvu- ja vientiyrityksessä
• Ohjeet myyntistrategia-tehtävään

2. Myynnin tavoitteet ja mittarit pe 3.12.2021 klo 8:45-14:00
• Myynnin tekemisen auditointi
• Myynnin ja myyntityön tavoitteiden asettaminen
• Myynnin mittarit ja seurantajärjestelmät
• Myyjien palkkamallit ja työsopimukset

3. Myyjien johtaminen ja esimiestyö pe 21.1.2022 klo 8:45-14:00
• Johtamiskäytännöt ja johtamisen työkalut
• Huippuesimies myynnin näkökulmasta
• Myyjien päivittäinen henkilöstöjohtaminen ja valmentaminen
• Myyjätyypit ja motivointi eri tilanteissa

4. Myynnin tukeminen  pe 18.2.2022 klo 8:45-15:30

• Myyntiä tukeva markkinointi
• Social Selling
• Myyntiorganisaation tehon nostaminen
• Myyntiä tukeva muu henkilöstö
• Strategiatehtävien ja esittely
• Yhteenveto ja päätössanat, todistusten jakaminen

Varaa paikkasi suositulta kurssilta!

Autan sinua mielelläni!

palvelupäällikkö Heidi Sikkilä
heidi.sikkila@kauppakamari.fi / puh. 0400 568 900

Jäsenetuhinta 1550 € + alv 24 %
Normaalihinta 2250 € + alv 24 %.

Hinnat sisältävät ohjelmassa mainitut tarjoilut ja koulutusmateriaalit.
Kauppakamarien jäsenorganisaatioiden henkilöstö osallistuu koulutuksiin aina edullisimmalla jäsenetuhinnalla.