Hyväksytty Myyntijohtaja -kurssi 12.3.-11.6.2021

Aika: 12.3.2021 klo 9:00 - 14:00 Aika: aloitus kevät 2021
Paikka: Seinäjoki, tarkentuu myöhemmin
Ilmoittaudu viimeistään 5.3.2021 Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä
Kenelle Myyntijohtajat, toimitusjohtajat, myynnin kehittämisestä vastaavat, myyntijohtajaksi tähtäävät

Nosta myynnin johtaminen uudelle tasolle!

Neliosainen HMJ-kurssi on suunnattu b2b-myynnin johtotehtävistä kiinnostuneille tai niissä toimiville. Kurssin tavoitteena on valmentaa osallistujia myyntiorganisaation suorituskyvyn nostamiseen sparraamalla nykyaikaisia keinoja käyttäen myynnin johtamiseen.

Paikkoja rajoitetusti! Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Strategisen ajattelun kehittämisen lisäksi kurssilla käydään läpi etenkin myyjien henkilöstöjohtamista, myynnin suunnittelua ja myynnin johtamisen yleisimpiä kehityskohteita. Kurssi sopii myös vientimyyntiä tekeville b2b-yrityksille.

Sparraustyyppisen opiskelun lisäksi kurssilla tehdään osallistujan toimesta oman yrityksen myyntistrategia sekä kuullaan 3 eri case-esimerkkiä myynnin johtamisesta ja käytännöistä erilaisissa myyntiorganisaatioissa.
Kurssi on tyyliltään proaktiivinen ja kurssin aikana osallistujat pääsevät jakamaan kokemuksia ja verkostoitumaan keskenään. Lisäksi osallistujilla on käytössään keskusteluryhmä sekä yhteinen sähköinen alusta, jossa on tehtäviä, videoita ja muuta oppimismateriaalia myynnin johtamiseen liittyen.

Lähijaksojen teemat:

• jakso 1: Myynnin strategia ja suunnittelu
  • jakso 2: Myynnin tavoitteet ja mittarit
  • jakso 3: Myyjien johtaminen ja esimiestyö
  • jakso 4: Myynnin tukeminen

”Paljon jäi käteen ihan käytännön myyntityön johtamiseen.
Saatiin hyvin runkoa oman toiminnan kehittämiseen.”

Timo Seppälä, myynti- ja kehitysjohtaja, Pohjanmaan Ekonomitoimisto

1. Myynnin strategia ja suunnittelu pe 12.3.2021 klo 9:00-14:00
• Myyntistrategian laadinta
• Myyntikanavien etsiminen ja valinta
• Myyntiorganisaation rakentaminen
• Myynnin johtamisen erityispiirteet kasvu- ja vientiyrityksessä
• Ohjeet myyntistrategia-tehtävään

2. Myynnin tavoitteet ja mittarit 16.4.2021 klo 9:00-14:00
• Myynnin tekemisen auditointi
• Myynnin ja myyntityön tavoitteiden asettaminen
• Myynnin mittarit ja seurantajärjestelmät
• Myyjien palkkamallit ja työsopimukset

3. Myyjien johtaminen ja esimiestyö 7.5.2021 klo 9:00-14:00
• Johtamiskäytännöt ja johtamisen työkalut
• Huippuesimies myynnin näkökulmasta
• Myyjien päivittäinen henkilöstöjohtaminen ja valmentaminen
• Myyjätyypit ja motivointi eri tilanteissa

4. Myynnin tukeminen 11.6.2021 klo 9:00-15:30
• Myyntiä tukeva markkinointi
• Social Selling
• Myyntiorganisaation tehon nostaminen
• Myyntiä tukeva muu henkilöstö
• Strategiatehtävien ja esittely
• Yhteenveto ja päätössanat, todistusten jakaminen

Varaa paikkasi jo nyt suositulta kurssilta!

palvelupäällikkö Heidi Sikkilä
heidi.sikkila@kauppakamari.fi / GSM 0400 568 900

Jäsenetuhinta 1550 € + alv 24 %
Normaalihinta 2250 € + alv 24 %.

Hinnat sisältävät ohjelmassa mainitut tarjoilut ja koulutusmateriaalit.
Kauppakamarien jäsenorganisaatioiden henkilöstö osallistuu koulutuksiin aina edullisimmalla jäsenetuhinnalla.