Hyväksytty Myyntijohtaja-kurssi 11.3–10.6.2022

Paikka: Seinäjoki, tarkentuu myöhemmin
Ilmoittaudu viimeistään 3.3.2022
Kouluttaja: Mikko Isoniemi, Veikko Moilanen, Ville Orrenmaa
Kenelle myyntijohtajille tai niihin tehtäviin tähtääville, toimitusjohtajille, myyntipäälliköille, kaikille myynnin kehittämisestä vastaaville

HOUKUTTELEVAN MODERNIA OSAAMISTA MYYNTIJOHTAJILLE

Jokaisen menestyvän myyntijohtajan takana on mahdollisuus kouluttautua, verkostoitua ja sparrata uusia ajatuksia. Hyväksytty myyntijohtaja -kurssi tarjoaa kaikkea tätä –laadukkaan ja kokonaisvaltaisen kurssikokonaisuuden, nykyaikaiset menetelmät ja käytännönläheisen toteutuksen.

Neliosainen HMJ-kurssi on suunnattu b2b myynninjohtajille tai näistä tehtävistä kiinnostuneille.

Kurssi valmentaa osallistujia myyntiorganisaation suorituskyvyn nostamiseen ja myynnin nykyaikaiseen johtamiseen. Sparraustyyppisen opiskelun lisäksi kurssilla tehdään osallistujan toimesta omaan yritykseen myyntistrategia tai päivitetään olemassa olevaa.

Nosta myynnin johtaminen uudelle tasolle!

Strategisen ajattelun kehittämisen lisäksi kurssilla käydään läpi etenkin myyjien henkilöstöjohtamista, myynnin suunnittelua ja myynnin johtamisen yleisimpiä kehityskohteita. Kurssi sopii myös vientimyyntiä tekeville b2b-yrityksille.

Sparraustyyppisen opiskelun lisäksi kurssilla tehdään osallistujan toimesta oman yrityksen myyntistrategia sekä kuullaan 3 eri case-esimerkkiä myynnin johtamisesta ja käytännöistä erilaisissa myyntiorganisaatioissa.

Kurssi on tyyliltään proaktiivinen ja kurssin aikana osallistujat pääsevät jakamaan kokemuksia ja verkostoitumaan keskenään. Lisäksi osallistujilla on käytössään keskusteluryhmä sekä yhteinen sähköinen alusta, jossa on tehtäviä, videoita ja muuta oppimismateriaalia myynnin johtamiseen liittyen.

TAVOITE

Käytännönläheinen, tiivis ja kokonaisvaltainen koulutus, jonka tavoitteena on
• valmentaa osallistujat oman myyntiorganisaation johtamiseen
• sparrata ja vahvistaa osaamista nykyaikaisiin menetelmiin myynnin johtamisessa.

SISÄLTÖ

Kurssilla käydään läpi
• Myyjien henkilöstöjohtamista
• Myynnin suunnittelua
• Myynnin johtamisen yleisempiä kehityskohteita
• Strategisen ajattelun kehittämistä
• Case-esimerkkejä oikeasta elämästä

Kurssilla myös
• Tehdään omalle yritykselle konkreettinen myyntistrategia
• Jaetaan kokemuksia ja verkostoidutaan

MIKSI HMJ-KURSSILLE?

• Antaa uusia eväitä, vinkkejä ja oppeja modernin myynnin johtamiseen.
• Mahdollistaa omien ideoiden sparraamisen muiden kanssa ja asiantuntijan johdolla.
• Tarjoaa konkreettista apua myyntistrategian laatimiseen.
• Herättää uusia ajatuksia ja ideoita myynnin asia- ja henkilöjohtamisesta.
• Antaa monipuoliset mahdollisuudet yksilöllisesti: kurssille voi tulla esimerkiksi haastamaan itseään, haistelemaan uusia tuulia nykyaikaisista ratkaisuista, kuten socialsellingistä tai oppimaan parhaista ratkaisuista käytännön oppien kautta.
• Tiivis toteutus n. 5 kuukauden aikana, puolen päivän lähijaksoissa, mahdollistaa osallistumisen joustavasti työn lomassa. Ei sitoutumista pitkään koulutusjaksoon.
• Hyväksi todettu konsepti, palaute jo järjestetyistä kursseista (keskiarvo 4,7)
• Sisältää koulutusonline.fi videokirjaston käytön kurssin ajan (arvo 375€ + alv24%)

Paikkoja kurssille rajoitetusti! Ilmoittaudu kurssille viimeistään 3.3.2022. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Autan sinua mielelläni!
palvelupäällikkö Heidi Sikkilä
heidi.sikkila@kauppakamari.fi

Myynnin strategia ja suunnittelu 11.3.2022 klo 9.00–14.00

• Myyntistrategian laadinta
  • Myyntikanavien etsiminen ja valinta
  • Myyntiorganisaation rakentaminen
  • Myynnin johtamisen erityispiirteet kasvu- ja vientiyrityksessä
  • Ohjeet myyntistrategia-tehtävään

Myynnin tavoitteet ja mittarit 8.4.2022 klo 9.00–14.00

• Myynnin tekemisen auditointi
  • Myynnin ja myyntityön tavoitteiden asettaminen
  • Myynnin mittarit ja seurantajärjestelmät
  • Myyjien palkkamallit ja työsopimukset

Myyjien johtaminen ja esimiestyö 6.5.2021 klo 9.00–14.00

• Johtamiskäytännöt ja johtamisen työkalut
  • Huippuesimies myynnin näkökulmasta
  • Myyjien päivittäinen henkilöstöjohtaminen ja valmentaminen
  • Myyjätyypit ja motivointi eri tilanteissa

Oman myyntistrategian palautus viim. 3.6.2022

Myynnin tukeminen 10.6.2021 klo 9.00–15.00

• Myyntiä tukeva markkinointi
  • Social Selling
  • Myyntiorganisaation tehon nostaminen
  • Myyntiä tukeva muu henkilöstö
  • Strategiatehtävien esittely
  • Yhteenveto ja päätössanat, todistusten jakaminen

Huom!

Olemme ottaneet käyttöön uuden kauppakamarikaupan. Kaikki tilaisuudet ja koulutukset menevät ostoskorin kautta. Kannustamme tekemään henkilökohtaisen rekisteröinnin, jolloin maksullisissa koulutuksissa saatte heti jäsenetuhinnan ja ilmoittautuminen on vaivattomampaa.

Autamme mielellämme, otathan yhteyttä ep@kauppakamari.fi, (06) 429 8100

Jäsenetuhinta 1850 € + alv 24 %
Normaalihinta 2500 € + alv 24 %.

Hinnat sisältävät ohjelmassa mainitut tarjoilut ja koulutusmateriaalit sekä KoulutuOnline -verkkokoulutuskirjaston käytön kurssin ajaksi (arvo 300€ alv0%).
Kauppakamarien jäsenorganisaatioiden henkilöstö osallistuu koulutuksiin aina edullisimmalla jäsenetuhinnalla.

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään viikko (1) viikkoa ennen tilaisuutta. 7-5 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu.

Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilla on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 2 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Koulutuksen toteuttamisen ehtona on riittävä osallistujamäärä.