Hyväksytty Hallituksen Jäsen HHJ-kurssi

Aika: 1.5.2017 klo
Paikka: Seinäjoki Areena, Komia-kabinetti, Kirkkokatu 23, Seinäjoki
Ilmoittaudu viimeistään 28.4.2017

Hyvällä hallitustyöllä edistetään yritystoimintaa, tuetaan pk-yritysten kasvua sekä luodaan uusia työpaikkoja ja säilytetään jo olemassa olevia. Hyväksytty hallituksen jäsen (HHJ) -kurssi soveltuu niin hallitustyöskentelyn aktivoimiseen kuin sen kehittämiseenkin.

Kurssi soveltuu sekä hallitustyötä jo tekeville henkilöille että sitä harkitseville ja se auttaa myös yrittäjiä ja yritysjohtajia hyödyntämään hallitustyöskentelyä paremmin. Koulutusten tavoitteena on saada eteläpohjalaisten yritysjohtajien osaamispääoma pk-yritysten hyödyksi hallitustyöskentelyn kautta sekä kerätä yhteen alueen nykyisiä ja tulevia hallitusten jäseniä. Kurssi soveltuu myös kunnallisten osakeyhtiöiden ja liikelaitosten hallitustyöskentelyn kehittämiseen.

Katso HHJ-kurssin käyneiden tuumauksia videolta (Etelä-Savon kauppakamari).

HHJ-kurssilla käsitellään hallituksen kokoonpanoja, rooleja, vastuita, riskienhallintaa ja työmuotoja (raportointi, strategiatyö, palkitsemisjärjestelmät jne.) erityisesti pk-yrityksen näkökulmasta ja vahvasti käytäntöön soveltaen yritysesimerkkien kautta.

HHJ-kurssi koostuu koulutusjaksoista ja ryhmätyöstä. Ohjelman kaikki osiot suorittanut osallistuja saa HHJ-kurssitodistuksen. Mikäli jokin osio on jäänyt suorittamatta, on henkilöllä oikeus osallistua vastaavaan jaksoon toisella HHJ-kurssilla ilman eri veloitusta, kokonaisuus on kuitenkin suoritettava kahden vuoden kuluessa. Kurssin suorittaminen on edellytyksenä osallistumiselle valtakunnalliseen HHJ-tutkintoon.

Rekisteröidy ja ilmoittaudu mukaan osoitteessa www.hhj.fi viimeistään 28.4.2017

Kauppakamarin jäsenetuhinta: 1300 eur +alv 24 %, normaalihinta: 1900 eur + alv 24 %.

Tiistai 9.5.2017 klo 11:00–17:00 1. jakso: Hyvä hallintotapa
Corporate Governance: omistajat, hallitus, johto
Hallituksen ja sen jäsenen tehtävät ja juridinen vastuu
Kohti ammattimaista hallitusta