HHJ-KURSSI KEVÄT 2019 *TÄYNNÄ*

Aika: 21.3.2019 klo 11:00 - 17:00
Paikka: Seinäjoki Areena, Komia -kabinetti, Kirkkokatu 23
Ilmoittaudu viimeistään 13.3.2019
Kenelle Hallitustyötä jo tekeville tai harkitseville, toimitusjohtaja, yrittäjä, kunnallisten osakeyhtiöiden ja liikelaitosten johtaja tai hallituksen jäsen

Hyvällä hallitustyöllä edistetään yritystoimintaa, tuetaan pk-yritysten kasvua sekä luodaan uusia työpaikkoja ja säilytetään jo olemassa olevia. Hyväksytty hallituksen jäsen (HHJ) -kurssi soveltuu niin hallitustyöskentelyn aktivoimiseen kuin sen kehittämiseenkin.

• Koulutusten tavoitteena on saada eteläpohjalaisten yritysjohtajien osaamispääoma pk-yritysten hyödyksi hallitustyöskentelyn kautta sekä kerätä yhteen alueen nykyisiä ja tulevia hallitusten jäseniä.

HHJ-kurssilla käsitellään hallituksen kokoonpanoja, rooleja, vastuita, riskienhallintaa ja työmuotoja (raportointi, strategiatyö, palkitsemisjärjestelmät jne.) erityisesti pk-yrityksen näkökulmasta ja vahvasti käytäntöön soveltaen yritysesimerkkien kautta.

HHJ-kurssi koostuu koulutusjaksoista ja ryhmätyöstä. Ohjelman kaikki osiot suorittanut osallistuja saa HHJ-kurssitodistuksen. Mikäli jokin osio on jäänyt suorittamatta, on henkilöllä oikeus osallistua vastaavaan jaksoon toisella HHJ-kurssilla ilman eri veloitusta, kokonaisuus on kuitenkin suoritettava kahden vuoden kuluessa. Kurssin suorittaminen on edellytyksenä osallistumiselle valtakunnalliseen HHJ-tutkintoon.

Varmista paikkasi suositulla kurssilla, rekisteröidy ja ilmoittaudu mukaan www.hhj.fi nettisivuilla.

To 21.3. klo 11.00 – 17.00
1. jakso: Hyvä hallintotapa

• Omistajat, hallitus, johto
  • Hallituksen ja sen jäsenen tehtävät ja juridinen vastuu
  • Kohti ammattimaista hallitusta

To 28.3. klo 11.00 – 17.00
2. jakso: Hallituksen ja hallitustyön organisointi

• Ryhmätyönanto
  • Hallituksen organisointi; kokoonpano ja muodostaminen
  • Hallitustyön organisointi ja tehokkaan hallitustyöskentelyn edellytykset

to 4.4. klo 11.00– 17.15
3. jakso: Strategiatyö

• Johdatus strategiseen ajatteluun
  • Strateginen suunnittelu, miten luodaan tulevaisuus ja menestys
  • Hallituksen rooli strategian rakentamisessa

to 18.4. klo 12.00 – 16.00
Ryhmätyö (sovitaan ryhmän sisällä)

to 2.5. klo 8.30 – 15.30
4. jakso: Yrityksen talouden seuranta ja ohjaus

• Ryhmätöiden purku
  • Yrityksen talouden seuranta ja ohjaus
  • Todistusten jako & kakkukahvit

Rekisteröidy ja ilmoittaudu mukaan www.hhj.fi

Kauppakamarin jäsenetuhinta: 1450 eur/ hlö (+alv 24 %)
Normaalihinta: 2200 eur/ hlö (+ alv 24 %).
Osallistumismaksu laskutetaan jälkikäteen.

Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen perutuista kurssi-ilmoittautumisista perimme 50% osallistumismaksusta. Kaksi päivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen perutuista kurssi-ilmoittautumisista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

Kurssilla on läsnäolopakko. Mahdolliset poissaolot voi korvata joko myöhemmällä kurssilla tai muiden kauppakamareiden järjestämillä kursseilla erikseen sovittavalla tavalla.