HHJ-KURSSI KEVÄT 2019 *TÄYNNÄ*

Aika: 21.3.2019 klo 11:00 - 17:00
Paikka: Seinäjoki Areena, Komia -kabinetti, Kirkkokatu 23
Ilmoittaudu viimeistään 13.3.2019
Kenelle Hallitustyötä jo tekeville tai harkitseville, toimitusjohtaja, yrittäjä, kunnallisten osakeyhtiöiden ja liikelaitosten johtaja tai hallituksen jäsen

Hyvällä hallitustyöllä edistetään yritystoimintaa, tuetaan pk-yritysten kasvua sekä luodaan uusia työpaikkoja ja säilytetään jo olemassa olevia. Hyväksytty hallituksen jäsen (HHJ) -kurssi soveltuu niin hallitustyöskentelyn aktivoimiseen kuin sen kehittämiseenkin.

• Koulutusten tavoitteena on saada eteläpohjalaisten yritysjohtajien osaamispääoma pk-yritysten hyödyksi hallitustyöskentelyn kautta sekä kerätä yhteen alueen nykyisiä ja tulevia hallitusten jäseniä.

HHJ-kurssilla käsitellään hallituksen kokoonpanoja, rooleja, vastuita, riskienhallintaa ja työmuotoja (raportointi, strategiatyö, palkitsemisjärjestelmät jne.) erityisesti pk-yrityksen näkökulmasta ja vahvasti käytäntöön soveltaen yritysesimerkkien kautta.

HHJ-kurssi koostuu koulutusjaksoista ja ryhmätyöstä. Ohjelman kaikki osiot suorittanut osallistuja saa HHJ-kurssitodistuksen. Mikäli jokin osio on jäänyt suorittamatta, on henkilöllä oikeus osallistua vastaavaan jaksoon toisella HHJ-kurssilla ilman eri veloitusta, kokonaisuus on kuitenkin suoritettava kahden vuoden kuluessa. Kurssin suorittaminen on edellytyksenä osallistumiselle valtakunnalliseen HHJ-tutkintoon.

Varmista paikkasi suositulla kurssilla, rekisteröidy ja ilmoittaudu mukaan www.hhj.fi nettisivuilla.

To 21.3. klo 11.00 – 17.00
1. jakso: Hyvä hallintotapa

• Omistajat, hallitus, johto
  • Hallituksen ja sen jäsenen tehtävät ja juridinen vastuu
  • Kohti ammattimaista hallitusta

To 28.3. klo 11.00 – 17.00
2. jakso: Hallituksen ja hallitustyön organisointi

• Ryhmätyönanto
  • Hallituksen organisointi; kokoonpano ja muodostaminen
  • Hallitustyön organisointi ja tehokkaan hallitustyöskentelyn edellytykset

to 4.4. klo 11.00– 17.15
3. jakso: Strategiatyö

• Johdatus strategiseen ajatteluun
  • Strateginen suunnittelu, miten luodaan tulevaisuus ja menestys
  • Hallituksen rooli strategian rakentamisessa

to 18.4. klo 12.00 – 16.00
Ryhmätyö (sovitaan ryhmän sisällä)

to 2.5. klo 8.30 – 15.30
4. jakso: Yrityksen talouden seuranta ja ohjaus

• Ryhmätöiden purku
  • Yrityksen talouden seuranta ja ohjaus
  • Todistusten jako & kakkukahvit

Rekisteröidy ja ilmoittaudu mukaan www.hhj.fi

Kauppakamarin jäsenetuhinta: 1450 eur/ hlö (+alv 24 %)
Normaalihinta: 2200 eur/ hlö (+ alv 24 %).
Osallistumismaksu laskutetaan jälkikäteen.

Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen perutuista kurssi-ilmoittautumisista perimme 50% osallistumismaksusta. Kaksi päivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen perutuista kurssi-ilmoittautumisista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

Kurssilla on läsnäolopakko. Mahdolliset poissaolot voi korvata joko myöhemmällä kurssilla tai muiden kauppakamareiden järjestämillä kursseilla erikseen sovittavalla tavalla.

Ilmoittauduin juuri - lisää sähköiseen kalenteriini
Tästä voit ilmoittauduttuasi lisätä ajankohdan ja sisällön kalenteriisi. Huomaa, että omaan kalenteriin lisääminen ei toimi ilmoittautumisena meille. Ilmoittautuminen tapahtuu aina oheisella lomakkeella.

Osallistumisen voi peruuttaa maksutta ennen ilmoittautumisajan  päättymistä. Viikkoa ennen perutuista kurssipaikoista perimme 50 % osallistumismaksusta. Kolmea päivää ennen tilaisuutta tai myöhemmin tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Ilmoittautumisen voi perua maksutta toimittamalla meille sairaslomatodistuksen. Esteen sattuessa ilmoittautuneen henkilön tilalle voi tulla toinen. Lisätietoa ilmoittautumiseen