Huippumyynnin psykologia – syventävä myyntikoulutuspäivä | striimi

Aika: 9.9.2021 klo 8:45 - 15:30
Ilmoittaudu viimeistään 7.9.2021
Kouluttaja: Veli Inget Business & Leadership Coach Huippumyynti Akatemia
Kenelle Syventävä myyntikoulutus heille, jotka osaavat jo myyntityön perusteet mutta myös asiakasrajapinnassa oleville asiantuntijoille.

80% myynnistä on psykologiaa!

Hyödynnä psykologiset taidot omassa käyttäytymisessä ja siirry myynnissä uudelle tasolle.
Opi ostamisen psykologiaa ja vaikuta ostotapahtumaan. Näin autat asiakastasi päättämään ja tilaamaan.

Huippumyynnin psykologia on syventävä myyntikoulutus myyntihenkilöille, jotka osaavat jo myyntityön perusteet mutta valmennuspäivä sopii myös asiakasrajapinnassa oleville asiantuntijoille.

Nyt on jatkuva muutos ja murros käynnissä.
Tänään on enemmän myyjiä kuin ennen. Netin ansiosta pelikenttänä on koko maailma. Myynti on vaikeampaa ja kilpailu kovempaa kuin koskaan. Myynnin hallitseminen vaatii enemmän taitoja kuin aikaisemmin

Kun ymmärrät myynnin psykologiaa niin voit vaikuttaa myös toisiin psykologisin keinoin.

Ilmoittauduthan 7.9. mennessä tästä tai amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537.
Lisätiedot: palvelupäällikkö Heidi Sikkilä, heidi.sikkila(at)kauppakamari.fi, p. 0400 568 900

08.45 Ilmoittautuminen ja yhteyden avaus

9.00  MYYNNIN PSYKOLOGIA  – Myyjän kannalta

-Itsensä johtaminen, psykologiaa ja sen lainalaisuuksia

-Innostus, minäkäsitys, minäkuva, itsetunto ja itseluottamus

Menetelmät:

Miten sinä itse voit heti vaikuttaa toimintoihin, muuttaa niitä ja hyödyntää niitä menestyksekkäästi myynnissä ja neuvotteluissa.

OSTAMISEN PSYKOLOGIA – Miten ihmiset ostavat?

-Motivointi ostamisen työkaluna – näin motivoit ostamaan

-Asiakkaisiin ja ostoprosessiin vaikuttaminen

-Myyntityön suostuttelustrategiat

Seuraavat askeleet ja mitä mukaan ja matkaan

Henkilökohtaisen toimintasuunnitelman rakentamine

15.30 Päivä päättyy

Tauot:
10.15, 12.00–12.30 ja 14.00

STRIIMIN OHJE

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat tilaisuutta edeltävänä päivänä sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä sähköpostiosoitteeseen asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi

Jäsenetuhinta 495€ + alv 24%
Normaalihinta 695 + alv 24%

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali.

Veli Inget Business & Leadership Coach Huippumyynti Akatemia

Veli Inget on valmentanut tuhansia ihmisiä ja vetänyt satoja tilaisuuksia – yksittäisistä valmennuspäivistä aina kokonaisten konsernien strategioiden luomis- ja jalkautusprosesseihin asti. Hän on karismaattinen valmentaja, joka vetää vaikuttavia valmennuksia.

Veli on yritystoiminnan, myynnin, liiketoiminnan kehittämisen ja johtamisen ammattilainen. Yli 15 vuoden kokemus johdon, yritysten ja henkilöstön tuloksellisesta kehittämisestä. Yli 25 vuoden kokemus myynnistä ja yritystoiminnasta. Yli 15 vuoden yritysvalmentaja- ja liikkeenjohdon konsulttikokemus. Vankka ammattimainen kouluttajatausta ja pedagoginen pätevyys.