Hyväksytty hallituksen puheenjohtaja – HHJ PJ

Aika: 16.2.2017 klo 11:30
Paikka: Hotelli Rantasipi Tropiclandia, Lemmenpolku 3, Vaasa
Ilmoittaudu viimeistään 26.1.2017
Kouluttaja: Antero Virtanen ja Ismo Salminen, Hallituspartnerit ry

HHJ puheenjohtajakurssi

 

 

Pk-yrityksen hallituksen rooli on kasvanut yhteiskunnassa ja siten myös yhteiskunnan kehittämisessä. Yrittäjyyden edistäminen ja pk-yritysten toiminnan kehittäminen ja kasvun tukeminen ovat ajankohtaisia asioita niin julkisella kuin yksityiselläkin sektorilla. Panostamalla pk-yrityksiin luodaan mahdollisuuksia uusien työpaikkojen syntymiselle ja vanhojen säilymiselle. Tässä työssä on pk-yrityksen hallituksella ja erityisesti sen puheenjohtajalla suuri strateginen rooli.

Pk-yrityksen hallituksen puheenjohtajapäivissä käsitellään hallituksen johtamista ja ryhmädynamiikkaa. Puheenjohtaja on hallituksessa kuin orkesterinjohtaja tai luotsi. Hänellä tulee olla kyky kehittää hallitusosaamista, niin omaansa kuin hallituksen jäsentenkin. Toimiva hallitus toimii yrityksen voimavarana ja suunnan näyttäjänä.

Koulutuksesta saat eväät hallitusosaamisen kehittämiseen ja yrityksen voimavarana ja suunnannäyttäjänä toimivan hallituksen työn johtamiseen.

Kenelle Toimitusjohtajat, hallituksen puheenjohtajat ja puheenjohtajaksi aikovat, jotka ovat käyneet HHJ-päivät tai omaavat vastaavat tiedot.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot koulutuksesta täältä.

Sisältö

Tällä kaksipäiväisellä (16.-17.2.2017) koulutksella luodaan pohja pk-yrityksen hallituksen puheenjohtajan käytännön työlle.

Koulutuksella pureudutaan
– Hallituksen ydintehtäviin ja tehokkuuteen
– Yrityksen strategiaan sekä päätöksenteko- ja    johtamisjärjestelmään
– Kokouksen johtamiseen ja työjärjestykseen
– Liiketoiminnan kehittämiseen ja toimitusjohtajan katsaukseen
– Hallituksen ja puheenjohtajan vuorovaikutussuhteisiin
– Hallituksen puheenjohtajan tehtäviin ja vastuisiin.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot koulutuksesta täältä.

Huom. Peruutusehdot löytyvät HHJ-nettisivuilta.

Hinta

Jäsenhinta 1200 euroa
Normaalihinta 1650 euroa

Ohjelma

Katso koko ohjelma www.hhj.fi sivuilta

Peruutusehto

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään viikko (1) viikkoa ennen tilaisuutta. 7-5 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu.

Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilla on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 2 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Koulutuksen toteuttamisen ehtona on riittävä osallistujamäärä.