Henkilöstöpäivät 2020 Helsinki-Tukholma-Helsinki 18.-20.5.2020

Aika: 18.5.2020 klo
Paikka: Silja Serenade, Helsinki - Tukholma - Helsinki
Ilmoittaudu viimeistään 1.5.2020

Muistuta ilmoittautumisen päättymisestä Tästä saat kalenterisi muistuttamaan ilmoittautumisesta pari päivää ennen määräaikaa. Huomaa, että ilmoittautumismuistutuksen lisääminen omaan kalenteriin ei toimi ilmoittautumisena meille.

Kauppakamarin ja Henry ry:n Henkilöstöpäivät on johdon, esimiesten, HR:n ja kehittäjien jokakeväinen seminaari, jossa esitellään monipuolisesti ajankohtaisia teemoja ja malleja hyvään johtamiseen, henkilöstön kannustamiseen ja tuloksentekoon. 

Tule mukaan hakemaan hyviä käytännön ideoita, tuulettamaan ajatuksia, tapaamaan tuttuja ja luomaan uusia kontakteja!

 

Ohjelmaa valmistellaan…

Voit ilmoittautua mukaan jo nyt, niin majoitut 1 hengen hytissä ilman lisämaksua!

Ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ! >>

Hinta

Jäsenhinta 790,00€
Normaalihinta 990,00€

Hintoihin lisätään alv 24%. Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali ja ohjelmaan merkityt tarjoilut, laivamatka ja majoitus 2 hengen Promenade -hytissä (1 hh lisämaksusta 105 €).

Ilmoittauduin juuri - lisää sähköiseen kalenteriini
Tästä voit ilmoittauduttuasi lisätä ajankohdan ja sisällön kalenteriisi. Huomaa, että omaan kalenteriin lisääminen ei toimi ilmoittautumisena meille. Ilmoittautuminen tapahtuu aina oheisella lomakkeella.

Peruutusehto

Osallistumisen voi peruuttaa maksutta ennen ilmoittautumisajan  päättymistä. Viikkoa ennen perutuista kurssipaikoista perimme 50 % osallistumismaksusta. Kolmea päivää ennen tilaisuutta tai myöhemmin tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Ilmoittautumisen voi perua maksutta toimittamalla meille sairaslomatodistuksen. Esteen sattuessa ilmoittautuneen henkilön tilalle voi tulla toinen. Lisätietoa ilmoittautumiseen