Henkilökunta- ja luontoisedut verotuksen näkökulmasta | striimi

Aika: 8.6.2021 klo 9:00 - 15:30
Ilmoittaudu viimeistään 6.6.2021
Kouluttaja: Tomi Peltomäki Oikaisulautakunnan johtava puheenjohtaja, HM Verohallinto
Kenelle Henkilöstö- ja työsuhdeasioista vastaaville, esimiehille ja talouspäälliköille ja -johtajille.

Henkilökunta- ja luontoisedut ovat hyviä kannustimia ja keinoja palkita työntekijöitä. Eduilla tuetaan myös myönteisen työnantajakuvan rakentamista.

Käytännönläheisessä koulutuksessa saat viimeisimmän tiedon henkilökunta- ja luontoiseduista sekä niiden verokohtelusta.

Asiantuntija:
Oikaisulautakunnan johtava puheenjohtaja Tomi Peltomäki, Verohallinto

Koulutuksen hyödyt:

• Päivän jälkeen tiedät, mitkä ovat verovapaita henkilökunta- ja luontoisetuja ja millä perustella niitä voidaan antaa.
  • Kuulet verovapauden edellytykset erilaisten etujen käytössä.
  • Saat viimeisintä tietoa uudesta ohjeesta suoraan verohallinnon edustajalta.

Kenelle:
Koulutus on tarkoitettu mm. henkilöstö- ja työsuhdeasioista vastaaville, esimiehille ja talouspäälliköille ja -johtajille.

Ilmoittauduthan 4.6. tästä tai ep@kauppakamari.fi

Autan sinua koulutusasioissa!
palvelupäällikkö Heidi Sikkilä, heidi.sikkila(a)kauppakamari.fi

Henkilökunta- ja luontoisedut verotuksen näkökulmasta

Henkilökuntaetujen verovapauden edellytykset lainsäädännössä sekä verotus- ja oikeuskäytännössä

• työterveydenhuolto, henkilökunta-alennukset, henkilökuntalahjat, yhteiskuljetus
  • virkistys- ja harrastustoiminta, omaehtoinen liikunta- ja kulttuuritoiminta
  • sairaan lapsen hoito, tietoliikenneyhteys, ilmais- ja alennusliput
  • työasut, koulutus
  • veronalaiset edut ja työnantajan sairausvakuutusmaksu

Luontoisetujen verotus lainsäädännössä sekä verotus- ja oikeuskäytännössä

• asunto-, auto-, ravinto- ja puhelinedut, työsuhdematkalippu
  • liikenteen työsuhde-edut vuodesta 2021
  • edut, joiden arvoa Verohallinto ei ole vahvistanut

STRIIMIN OHJE

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat neljä (4) päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Striimiin osallistuminen on samanhintainen kuin osallistuminen paikan päällä. Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai puhelimitse 09 2286 0360.

Jäsenetuhinta 490,00 € +alv 24 %
Normaalihinta 690,00 € +alv 24 %

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali.

8.50 Yhteyden avaaminen
9.00 koulutus alkaa
10.15 tauko
12.00-12.30 lounastauko
14.00 tauko
15.30 Tilaisuus päättyy

Tomi Peltomäki Oikaisulautakunnan johtava puheenjohtaja, HM Verohallinto

Oikaisulautakunnan johtava puheenjohtaja, HM Tomi Peltomäki, Verohallinto

Tomi Peltomäki työskentelee Verohallinnossa oikaisulautakunnan johtavana puheenjohtajana. Peltomäen ominta alaa ovat henkilöverotus ja ennakkoperintä. Hänet tunnetaan myös ahkerana luennoitsijana ja kirjoittajana. Aiemmin Peltomäki toimi Verohallinnon henkilöverotuksen johtavana asiantuntijana ja vastasi mm. henkilöverotukseen ja ennakkoperintään liittyvien Verohallinnon päätösten esittelystä.

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään viikko (1) viikkoa ennen tilaisuutta. 7-5 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu.

Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilla on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 2 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Koulutuksen toteuttamisen ehtona on riittävä osallistujamäärä.