Hallituksen ja johtoryhmän yhteistyö menestyksen mahdollistajana | striimi

Aika: 26.4.2021 klo 13:00 - 16:00
Ilmoittaudu viimeistään 23.4.2021
Kouluttaja: Katri Sipilä ja Aija Bärlund, Deve Partners
Kenelle Hallituksen puheenjohtaja - toimitusjohtaja / toiminnanjohtaja työpareille.

Osallistava valmennus on tarkoitettu hallituksen ja johtoryhmän jäsenille sekä johtotehtävistä kiinnostuneille. Valmennuksessa keskitytään erityisesti hallituksen ja johtoryhmän vastuiden, valtuuksien ja keskinäisen työnjaon selkeyttämiseen sekä päätöksentekoprosessin sujuvoittamiseen ja yhteistyön parantamiseen.

Suosittelemme valmennusta erityisesti hallituksen puheenjohtaja – toimitusjohtaja / toiminnanjohtaja työpareille.

Ilmoittauduthan 23.4. mennessä tästä tai amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537.

• Hallituksen ja johtoryhmän roolit, vastuut ja valtuudet
  • Perusasiat kuntoon (talous, rahoitus, osaamiset, kyvykkyydet,teknologiat, kumppanit)
  • Yrityskulttuuri muutosvalmiuden varmistajana
  • Yhteisen tilannekuvan ja tahtotilan kirkastaminen
  • Voittajatiimien rakentaminen
  • Arvoa luova vuorovaikutus

Koulutus toteutetaan yhteistyössä Deve Partnersin kanssa

MBA Aija Bärlund ja VT Katri Sipilä ovat Deve Partnersin perustajia, johtamisen ja liiketoiminnan kehittäjiä. Molemmat ovat yrittäjiä ja toimineet liiketoimintavastuussa toimitusjohtajina, hallituksen jäseninä ja puheenjohtajina yrityksissä, järjestöissä ja julkishallinnon puolella.

STRIIMIN OHJE

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Striimiin osallistuminen on samanhintainen kuin osallistuminen paikan päällä. Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai puhelimitse 09 2286 0360.

Jäsenetuhinta 390,00 € +alv 24 %
Normaalihinta 490,00 € +alv 24 %

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali.

13.00 Koulutuksen avaus
14.15 tauko
16.00 Tilaisuus päättyy

Katri Sipilä
VT, HHJ- PJ, Business Coach Master
Deve Partners

VT Katri Sipilä on Deve Partnersin perustaja, johtamisen ja liiketoiminnan kehittäjä. Katri on toiminut yrittäjänä sekä  liiketoimintavastuussa toimitusjohtajana, hallituksen jäsenenä ja puheenjohtajana yrityksissä, järjestöissä ja julkishallinnon puolella.

Toimitusjohtaja, yrittäjä

Yli 20 vuoden kokemus toimitusjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä digitaalisen transformaation ytimessä kansainvälisellä musiikkitoimialalla.

Hallituksen jäsen,  neuvonantaja

Hyväksytty hallituksen jäsen HHJ –puheenjohtaja ja HHJ-kurssin kouluttaja. Hallituspartnerit Helsingin ja Boardprofessionals Finlandin jäsen. Toiminut jäsenenä ja puheenjohtajana useiden  yhtiöiden, säätiöiden ja yhdistysten hallituksissa ja neuvonantajana pk- ja start-up –yhtiöissä.

Strategiat, riskit, johtamisjärjestelmät, kumppanuudet, kyvykkyydet ja osaamiset, yritysjärjestelyt

Business coach, mentori

Sertifiotu Business Coach Master ja mentori. Omistajien, hallitusten ja johdon valmennus.

Juristi, vaikuttaja, viestijä

Varatuomari. Laaja edunvalvonnan ja vaikuttamisviestinnän  kokemus EU-tasolla ja kotimaassa.  Corporate Governance, yhtiöoikeus,

Aija Bärlund
Puheenjohtaja, partneri, yritysvalmentaja ja johdon sparraaja
Deve Partners

MBA Aija Bärlund on Deve Partnersin perustaja, johtamisen ja liiketoiminnan kehittäjä. Hän on toiminut yrittäjänä ja liiketoimintavastuussa toimitusjohtajana, hallituksen jäsenenä ja puheenjohtajana. Bärlund on konsultoinut laajasti pk- ja pörssiyrityksiä, start-upeja, julkisorganisaatioita sekä järjestöjä. Liikkeenjohdon konsultoinnissa hänellä on kokemusta mm. johtoryhmien ja hallitusten kehittämisestä, ennakoinnista, skenaariotyöskentelystä, strategioista, palveluiden, teknologian ja liiketoiminnan kehittämisestä, kansainvälistämisestä, markkina- ja kilpailijaseurannasta, brändeistä ja vastuullisuudesta. Bärlund toimii Suomen Yrittäjien kansainvälistymisvaliokunnassa, Espoon Yrittäjien hallituksessa sekä Ympäristöjohtamisen yhdistyksessä.