Haasta itsesi, haasta toimintasi


Paikka: Sopimuksen mukaan
Kenelle Yrityksille ja yritysryhmille, jotka haluavat haastaa toimintansa ja kehittyä,

OMA Tilauskoulutukset etelä-pohjanmaan kauppakamari koulutus
Challenge yourself, challenge your business!
Yrityksillä on useita eri osa-alueita, joissa henkilöstön osaamista täytyy kehittää ja ylläpitää. Avoin, rehellinen, kunnioittava ja tavoitteellinen keskustelu osallistaa ja motivoi + motivoitunut ja innostunut henkilöstö & toimivat prosessit = paremmat edellytykset yrityksen kehittymiselle ja tulevaisuudelle.

Tässä työpajassa ei kikkailla eikä heittäydytä surman suuhun – tässä keskustellaan ja arvioidaan omia ja yrityksen tai työelämän haasteellisia tilanteita ja ideoidaan niihin ratkaisuja yhdessä. Tavoitteena on vastata kysymykseen: Mitä ja miten vien käytäntöön?

Haasta itsesi, haasta toimintasi -työpaja alkaa ennakkotehtävänä jokaiselle osallistujalle, kohtauttaa työpajapäivässä ja huipentuu jälkipallotteluun ideoiden konkretiaan viemisen varmistamiseksi. Työpajassa voi keskittyä erityisesti esimerkiksi johonkin seuraavaan osa-alueeseen: 1. Myynti, markkinointi ja viestintä 2. Asiakaspalveluprosessit 3. Rekrytointi ja esimiestyö tai 4. Tuotekehitys.
Käytännönläheisyys pidetään mielessä läpi koko valmennuksen.

Päivän jälkeen tunnistat osa-alueet, joissa tehdä parannuksia kokonaistoiminnan menestykseksi.

Sisältö

  • Ennakkotehtävä: sähköpostitse jokaiselle osallistujalle noin viikko ennen koulutusta: alkukartoitus, lyhyet esittäytymiset ja pieni ennakkotehtävä
  • valmennuspäivä
  • jälkipallottelu yrityksessä: mitkä opitut asiat on viety käytäntöön ja mitkä puhuttavat 1-2 viikkoa valmennuksen jälkeen (n.2h kohdeyrityksessä).

Lisätiedot ja tilaukset

Heidi Sikkilä
palvelupäällikkö
heidi.sikkila(at)kauppakamari.fi
tel. 0400568900

kauppakamari yhdessä yritysten puolesta

Hinta

2050 eur / 2550 eur, 6 hlö/päivä, lisähenkilöt á 225 eur.

Yrittäjä Jere-Miikka Myllymäki

Yrittäjä Jere-Miikka Myllymäki

Jerkalla on kokemusta 20 vuoden ajalta erilaisista esimiestehtävistä monilla eri toimialoilla: myyntiä, markkinointia, asiakaspalvelua ja rekrytointia. Jerkan valmennustapa on rento ja käytännönläheinen.

Valmentajana Jerkka lupaa, että jokainen valmennukseen osallistunut on tietoisempi itsensä ja tiiminsä toiminnasta ja vahvuuksista.

Peruutusehto

Osallistumisen voi peruuttaa maksutta ennen ilmoittautumisajan  päättymistä. Viikkoa ennen perutuista kurssipaikoista perimme 50 % osallistumismaksusta. Kolmea päivää ennen tilaisuutta tai myöhemmin tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Ilmoittautumisen voi perua maksutta toimittamalla meille sairaslomatodistuksen. Esteen sattuessa ilmoittautuneen henkilön tilalle voi tulla toinen. Lisätietoa ilmoittautumiseen