Haasta itsesi, haasta toimintasi


Paikka: Sopimuksen mukaan
Kenelle Yrityksille ja yritysryhmille, jotka haluavat haastaa toimintansa ja kehittyä,

OMA Tilauskoulutukset etelä-pohjanmaan kauppakamari koulutus
Challenge yourself, challenge your business!
Yrityksillä on useita eri osa-alueita, joissa henkilöstön osaamista täytyy kehittää ja ylläpitää. Avoin, rehellinen, kunnioittava ja tavoitteellinen keskustelu osallistaa ja motivoi + motivoitunut ja innostunut henkilöstö & toimivat prosessit = paremmat edellytykset yrityksen kehittymiselle ja tulevaisuudelle.

Tässä työpajassa ei kikkailla eikä heittäydytä surman suuhun – tässä keskustellaan ja arvioidaan omia ja yrityksen tai työelämän haasteellisia tilanteita ja ideoidaan niihin ratkaisuja yhdessä. Tavoitteena on vastata kysymykseen: Mitä ja miten vien käytäntöön?

Haasta itsesi, haasta toimintasi -työpaja alkaa ennakkotehtävänä jokaiselle osallistujalle, kohtauttaa työpajapäivässä ja huipentuu jälkipallotteluun ideoiden konkretiaan viemisen varmistamiseksi. Työpajassa voi keskittyä erityisesti esimerkiksi johonkin seuraavaan osa-alueeseen: 1. Myynti, markkinointi ja viestintä 2. Asiakaspalveluprosessit 3. Rekrytointi ja esimiestyö tai 4. Tuotekehitys.
Käytännönläheisyys pidetään mielessä läpi koko valmennuksen.

Päivän jälkeen tunnistat osa-alueet, joissa tehdä parannuksia kokonaistoiminnan menestykseksi.

Sisältö

  • Ennakkotehtävä: sähköpostitse jokaiselle osallistujalle noin viikko ennen koulutusta: alkukartoitus, lyhyet esittäytymiset ja pieni ennakkotehtävä
  • valmennuspäivä
  • jälkipallottelu yrityksessä: mitkä opitut asiat on viety käytäntöön ja mitkä puhuttavat 1-2 viikkoa valmennuksen jälkeen (n.2h kohdeyrityksessä).

Lisätiedot ja tilaukset

Heidi Sikkilä
palvelupäällikkö
heidi.sikkila(at)kauppakamari.fi
tel. 0400568900

kauppakamari yhdessä yritysten puolesta

Hinta

2050 eur / 2550 eur, 6 hlö/päivä, lisähenkilöt á 225 eur.

Yrittäjä Jere-Miikka Myllymäki

Yrittäjä Jere-Miikka Myllymäki

Jerkalla on kokemusta 20 vuoden ajalta erilaisista esimiestehtävistä monilla eri toimialoilla: myyntiä, markkinointia, asiakaspalvelua ja rekrytointia. Jerkan valmennustapa on rento ja käytännönläheinen.

Valmentajana Jerkka lupaa, että jokainen valmennukseen osallistunut on tietoisempi itsensä ja tiiminsä toiminnasta ja vahvuuksista.

Peruutusehto

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilla on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 4 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Ilmoittautumisen valmennuskokonaisuuteen tai laivaseminaariin voi peruuttaa veloituksetta väintään 21 vuorokautta ennen valmennuskokonaisuuden ensimmäisen jakson tai laivaseminaarin alkamista. 20–14 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Matka- ja ulkomaanseminaareissa noudatetaan vastuullisen matkanjärjestäjän ilmoittamia peruutusehtoja. Peruutukset on tehtävä kirjallisesti.
Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa kollegalle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta.