Facebook- ja Instagram-markkinoinnin ajankohtaispäivä | striimi

Ilmoittaudu viimeistään 14.5.2021
Kouluttaja: Heli Annala, Strategist, LM Someco Oy
Kenelle Facebookissa ja Instagramissa markkinoiville

Miten markkinoida somessa ilman sosiaalisen median mainosbudjettia? Sosiaalinen media on matalan kynnyksen markkinointikanava, johon on helppo tuottaa sisältöä ja ylläpitää vuorovaikutusta asiakkaiden kanssa. Koulutuksessa saat vinkkejä siitä, miten ja minkälaista sisältöä kannattaa tuottaa, mikä sisältömuoto toimii parhaiten missäkin kanavassa ja kuinka sisällön voi saada toimimaan tehokkaan markkinoinnin tavalla.

Ilmoittauduthan 14.5. mennessä tästä tai amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537
Lisätiedot: palvelupäällikkö Heidi Sikkilä, heidi.sikkila(at)kauppakamari.fi, p. 0400 568 900

8.50 Yhteyden avaaminen

9.00 Facebook- ja Instagram-markkinoinnin ajankohtaispäivä

• Facebook ja Instagram markkinointikanavina
  • Sisällön kanavakohtainen räätälöinti
  • Sosiaalisen median markkinointi ilman mainosbudjettia

15.30 Tilaisuus päättyy

Tauot:
Taukoja noin tunnin välein 5-8min. Lounastauko 12.00-12.30

STRIIMIN OHJE

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä sähköpostiosoitteeseen asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi

Striimiin osallistuminen on samanhintainen kuin osallistuminen paikan päällä.

Jäsenetuhinta 490,00 € +alv 24 %
Normaalihinta 690,00 € +alv 24 %

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali.

Heli Annala Strategist LM Someco Oy

Heli Annala on kokenut monimediamarkkinoija ja sosiaalisen median ammattilainen. Hän työskentelee strategina LM Somecossa. Helin sydän sykkii strategialle, sisällöille ja sosiaaliselle myynnille. Hän kouluttaakin mielellään henkilöbrändäyksestä, työnantajamielikuvasta ja sosiaalisen median mahdollisuuksista osana markkinointimixiä.

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään viikko (1) viikkoa ennen tilaisuutta. 7-5 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu.

Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilla on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 2 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Koulutuksen toteuttamisen ehtona on riittävä osallistujamäärä.