Etätyö – miten johdan itseäni ja muita?

Aika: 17.1.2020 klo 8:45 - 16:00
Paikka: Seinäjoki Areena, Kirkkokatu 23, B-halli, kokoustila B90, 2. kerros.
Ilmoittaudu viimeistään 9.1.2020
Kouluttaja: modernin työelämän kehittäjä, toimitusjohtaja ja valmentaja Ulla Vilkman, Timanttia Consulting Oy
Kenelle Esimiehille, projektipäälliköille sekä muille, jotka haluavat kehittää omaa etätyöhön liittyvää osaamistaan

Etätyö yleistyy suomalaisissa organisaatioissa. Samanaikaisesti meillä saattaa olla etäisyyttä kollegoihin ja johdettaviin monipaikkaisuudesta johtuen. Etätyö on työtä siinä missä muukin työ, mutta etäisyyden lisääntyessä yhteistyö ja johtamisen käytännöt on hyvä miettiä uudelleen.

Koulutuksesta saat käsityksen siitä, miten etätyö ja monipaikkaisuus vaikuttaa yhteistyöhön ja johtamiseen, ja miten varmistaa tuloksellinen työ etäisyydestä huolimatta.

Kenelle
Esimiehille, projektipäälliköille sekä muille, jotka haluavat kehittää omaa etätyöhön liittyvää osaamistaan.

Mitä saat

• Ymmärrät etätyön hyödyt ja riskit
  • Saamillasi vinkeillä saat etätyöpäivistäsi enemmän irti
  • Tiedät, miten huolehtia myös työhyvinvoinnista ja ergonomiasta etätyössä
  • Tiedät, miten johtaa etätyötä tekeviä tiimin jäseniä paremmin ja luoda läsnäolon tuntua
  • Saat uusia näkökulmia yhteisöllisyyteen, tiimityöhön ja välineiden hyödyntämiseen

Ilmoita 5, maksa 4!

Ilmoittauduthan 9.1. mennessä tästä tai amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537
Lisätiedot: palvelupäällikkö Heidi Sikkilä, heidi.sikkila(at)kauppakamari.fi, p. 0400 568 900

Ullasta on sanottu seuraavaa kouluttajana:

”Asiantunteva, vakuuttava, käytännönläheinen ja tuo hyvin esiin asioiden inhimilliset näkökulmat.”
”Joustava, osaava ja ajassa kiinni”
”Keskusteleva, pitää ryhmän koossa lempeän napakasti”
”Haastoi muutokseen ja antoi ideoita niiden toteuttamiseen”

Ilmestyneet julkaisut:
Etäjohtaminen – tulosta joustavalla työllä (Talentum 2016)
Hyvän johtamisen työkalupakki (Ideapakka 2017)

Etätyö ilmiönä

• Miten työelämä ja työ muuttuu?
  • Tutkimustuloksia etätyöstä
  • Miten etätyötä tulisi ajatella osana työtä?

Etätyö mahdollistaa työn fiksumman organisoinnin

• Tutkimuksen näkökulmaa tehokkaamman työpäivän rakentamiseen
  • Erilaisia keinoja tulokselliseen työskentelyyn
  • Kuormitustekijät, ergonomia ja työhyvinvoinnista huolehtiminen etätyössä

Tiimityö toimivaksi etäisyydestä huolimatta

• Yhteiset pelisäännöt luovat pohjan hyvälle yhteistyölle
  • Kommunikoinnin määrä ja laatu
  • Ennakointi ja proaktiivinen toimintatapa

Etätyö ja muiden johtaminen

• Hyvän etäjohtamisen kulmakivet
  • Hyvä suorituksen johtaminen ja välittävä seuranta
  • Miten olla tukena ja ”läsnä” etäisyydestä huolimatta?

Välineiden hyödyntäminen monipaikkaisessa työssä

• Välineet yhteisöllisyyden mahdollistajana ja rakentajana
  • Onnistuneet etäpalaverit ja avoimempi tiedonjako
  • Esimerkkejä välineiden käytöstä ja erilaisista välineistä

jäsenetuhinta 365 € + alv 24 %
normaalihinta 550 € + alv 24 %

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali ja ohjelmaan merkityt tarjoilut.

8.45 Ilmoittautuminen ja aamukahvi
9.00 Tilaisuuden avaus
11.30 lounas
14.00 iltapäiväkahvi
16.00 koulutus päättyy

Ilmoittauduin juuri - lisää sähköiseen kalenteriini
Tästä voit ilmoittauduttuasi lisätä ajankohdan ja sisällön kalenteriisi. Huomaa, että omaan kalenteriin lisääminen ei toimi ilmoittautumisena meille. Ilmoittautuminen tapahtuu aina oheisella lomakkeella.

Ulla Vilkman, Timanttia Consulting Oy

Ulla Vilkman on modernin työelämän kehittäjä. Ulla toimii kahdessa eri yrityksessä: toimitusjohtajana ja valmentajana Timanttia Consulting Oy:ssä ja vanhempana konsulttina Master Suomella. Kouluttajana Ulla on käytännönläheinen ja keskusteleva.

Osallistumisen voi peruuttaa maksutta ennen ilmoittautumisajan  päättymistä. Viikkoa ennen perutuista kurssipaikoista perimme 50 % osallistumismaksusta. Kolmea päivää ennen tilaisuutta tai myöhemmin tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Ilmoittautumisen voi perua maksutta toimittamalla meille sairaslomatodistuksen. Esteen sattuessa ilmoittautuneen henkilön tilalle voi tulla toinen. Lisätietoa ilmoittautumiseen