Etäjohtaminen – johtaminen uudessa ajassa | striimi

Ilmoittaudu tästä

Aika: 21.9.2021 klo 8:45 - 12:00
Paikka: omalta koneelta
Ilmoittaudu viimeistään 20.9.2021
Kouluttaja: Esimies- ja työyhteisövalmentaja, mentor, coach Maritta Joki, Mentoritas Oy
Kenelle johtajille ja esimiehille

Muuttuva maailman on muuttanut ennätyksellisen nopeasti työntekemisen mallia monilla aloilla. Satunnaiset kohtaamiset, kuulumisten vaihdot ja yhteiset spontaanit tai suunnitellut coachuskeskustelut eivät enää toteudu työpaikan tiloissa. Monet ovat pääasiassa etätöissä ja se haastaa myös vahvasti johtamiseen uudenlaista otetta. Johtaminen itsessään ei liene muuttunut, mutta sen toteutustapa kylläkin.

Kasvokkain kohtaamiset ovat vaihtuneet digitaalisten työvälineiden varaan ja osallistaminen yhteiseen keskusteluun ja kehittämiseen tulee toteuttaa toisin kuin yhteisissä työpajoissa työpaikan neuvotteluhuoneissa. Samaan aikaan tarvitaan vahvaa luottamuksen ilmapiiriä, turvallisuuden tunnetta ja sujuvaa yhteistyötä tavoitteiden saavuttamiseksi.

Koulutuksessa saat hyvän käsityksen siitä

 • mikä on hyvää etäjohtamista, mikä ei
 • miten luottamusta rakennetaan etänä
 • miten ollaan läsnä etänä?
 • miten haastaa itseään muuttamaan omaa johtamista
 • miten tunnistaa työyhteisön johtamistarpeet etätyömaailmaan siirtymisessä.

Ilmoittauduthan 19.9. mennessä tästä

Autan sinua koulutusasioissa: palvelupäällikkö Heidi Sikkilä, heidi.sikkila(at)kauppakamari.fi, p. 0400 568 900

Sisältö

Etäjohtaminen – johtamisen uusi aika

 • Itsetuntemus on avain parempaan etäjohtamiseen
 • Mikä on hyvää etäjohtamista, mikä ei?
 • Luottamuksen ja turvan rakentaminen etänä
 • Miten ollaan läsnä etänä? Entä läsnä ja etänä samaan aikaan?
 • Etäjohtamisen ja -yhteistyön pelisäännöt
 • Kanavien merkitys – mitä viestitään, milloin ja miten?

STRIIMIN OHJE

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä sähköpostiosoitteeseen  asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi

Hinta

Jäsenetuhinta 390,00 € +alv 24 %
Normaalihinta 490,00 € +alv 24 %

Mikäli striimiin osallistuu useampi henkilö samasta organisaatiosta, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan.
Ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun:
asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai soita 09 2286 0360.

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali.
Kauppakamarien jäsenorganisaatioiden henkilöstö osallistuu koulutuksiin aina edullisimmalla jäsenetuhinnalla. Hyödynnä myös pysyvä määräalennuksemme, ilmoita 5 – maksa 4!

Ohjelma

8.50 Yhteyden avaaminen
9.00 koulutus alkaa
10.30 tauko
12.00 Tilaisuus päättyy

Oikeudet muutoksiin:  

Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin. Koulutuksen järjestämisen ehtona on koulutuskohtaisen vähimmäisosallistujamäärän täyttyminen. 

Maritta Joki esimies- ja työyhteisövalmentaja, mentor, coach Mentoritas Oy

Maritta Joki esimies- ja työyhteisövalmentaja, mentor, coach Mentoritas Oy

Maritta Joki on kokenut esimies-, työyhteisö- ja vuorovaikutusvalmentaja, mentori ja coach ja hänellä on vuosien kokemus johto-, esimies- ja henkilöstöalan tehtävistä ja projekteista. Maritta työskentelee Mentoritas Oy:ssä, jonka missiona on rakentaa  yhdessä yritysten, työyhteisöjen ja yksilöiden kanssa paremman johtamisen, vuorovaikutuksen ja henkilöstötyön kulttuuria sekä oikeanlaista asennetta, vastuullisuutta ja tuloksellisuutta.

Peruutusehto

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään viikko (1) viikkoa ennen tilaisuutta. 7-5 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu.

Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilla on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 2 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Koulutuksen toteuttamisen ehtona on riittävä osallistujamäärä.