Erilaisten työmuotojen tuloksekas johtaminen

Ilmoittaudu tästä

Aika: 2.12.2020 klo 9:00 - 16:00
Paikka: Sokos hotel Lakeus, kokoustila Aakee kakkonen, Torikatu 2, 60100 Seinäjoki
Ilmoittaudu viimeistään 27.11.2020
Kouluttaja: Ulla Vilkman
Kenelle Esimiehille ja johtajille

Muistuta ilmoittautumisen päättymisestä Tästä saat kalenterisi muistuttamaan ilmoittautumisesta pari päivää ennen määräaikaa. Huomaa, että ilmoittautumismuistutuksen lisääminen omaan kalenteriin ei toimi ilmoittautumisena meille.

Onnistuminen johtamisessa on tärkeämpää kuin koskaan. Työelämä muuttuu nyt nopealla tahdilla ja erilaisia työmuotoja tulee lisää. Työtä tehdään monessa eri paikassa ja ehkä jopa eri aikavyöhykkeillä. Osa tekee työnsä toimistolla, osa etänä. Tiimissä saattaa olla työntekijöiden lisäksi yhteistyökumppaneiden työntekijöitä tai freelancereita. Tai johtaminen on verkoston luotsaamista tai matriisissa toimivan tiimin johtamista.

 

 

Asiantuntijana: Ulla Vilkman

 

 

 

 

Onpa tilanteesi millainen tahansa, yhteistyö pitäisi saada sujumaan ja tuloksia syntymään. Tästä koulutuksesta saat eväät erilaisten työmuotojen tulokselliseen johtamiseen

Ilmoita 5, maksa 4!

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys on meille ensiarvoisen tärkeää ja voit turvallisesti tulla lähikoulutuksiimme. Noudatamme ja seuraamme jatkuvasti viranomaisten ohjeistuksia ja määräyksiä. Huomioimme tilaisuuksiemme osallistujamäärissä sen, että tarvittava turvaväli onnistuu. Myös hygieniaan kiinnitetään erityistä huomiota. Kaikkiin kauppakamarin koulutuksiin voit osallistua myös etäyhteydellä! 

Ilmoittauduthan 27.11. mennessä tästä tai amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537.
Lisätiedot: palvelupäällikkö Heidi Sikkilä, heidi.sikkila(at)kauppakamari.fi, p. 0400 568 900

Sisältö

Työelämän monet muodot ja johtaminen

 • Erilaiset työmuodot ja työelämän tulevaisuus
 • Miten johtaminen muuttuu?
 • Oman johtamistyylin arviointi (nelikenttäharjoitus)

Vahvista motivaatiota ja mahdollista innostus

 • Luottamuksellisen vuorovaikutussuhteen rakentamisen keinot
 • Miten luoda edellytykset motivaation syttymiselle?
 • Harjoitus: yksilön motivaation vahvistaminen

Oikean suunnan varmistaminen ja konkreettiset tavoitteet

 • Työkaluja yhteisen suunnan asettamiseen
 • Konkreettisten tavoitteiden asettamisen kaava
 • Harjoitus: tavoitteen määrittäminen asiantuntijatyössä

Hyvä työilmapiiri monimuotoisessa tiimissä

 • Luottamuksen rakentaminen tiimissä
 • Yhteisöllisyys ja yhteenkuuluvuus – miksi ne ovat tärkeitä?
 • Sosiaalinen tuki on tärkeä voimavara- ja motivaatiotekijä
 • Työpaja: konkreettisia keinoja yhteisöllisyyden ylläpitämiseen (palavereissa, Teams-kanavissa, vapaamuotoiset jutut, ym., ym)

Hyvä yhteistyö monimuotoisessa tiimissä

 • Yhteisten pelisääntöjen sopiminen – millaisia pelisääntöjä tarvitaan?
 • Toimitapojen kehittäminen uuteen tilanteeseen sopivaksi
 • Osallistamiskeinoja (etä)palavereissa ja niiden välillä
 • Työpaja: välineiden hyödyntäminen tehokkaampaan yhteistyöhön

Hinta

Jäsenetuhinta 365€ + alv 24%
Normaalihinta 550€ + alv 24%
Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali ja ohjelmaan merkityt tarjoilut.
Kauppakamarien jäsenorganisaatioiden henkilöstö osallistuu koulutuksiin aina edullisimmalla jäsenetuhinnalla. Hyödynnä myös pysyvä määräalennuksemme, ilmoita 5 – maksa 4!

Ohjelma

9.00 Ilmoittautuminen ja aamukahvi
9.15 Koulutus alkaa
12.00-12.45 Lounas
14.00 Iltapäiväkaffeet
16.00 Koulutus päättyy 

Oikeudet muutoksiin:
Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin. Koulutuksen järjestämisen ehtona on koulutuskohtaisen vähimmäisosallistujamäärän täyttyminen.

Ulla Vilkman

Ulla Vilkman

Ulla Vilkman on modernin työelämän kehittäjä sekä etäjohtamisen ja etätyön asiantuntija. Hän on tehnyt aiheen tiimoilta yhteistyötä erilaisten organisaatioiden kanssa jo vuodesta 2015 lähtien auttaen organisaatioita luomaan hyviä etätyökäytäntöjä, kehittäen etäjohtamisessa ja etätyössä tarvittavaa osaamista sekä auttaen hajautetusti toimivia tiimejä kehittämään yhteistyötään – niin Suomessa kuin globaalistikin. Ullalta on ilmestynyt julkaisut Etäjohtaminen – tulosta joustavalla työllä (Talentum 2016), Hyvän johtamisen työkalupakki (Ideapakka 2017) sekä Etätyö ulkomailla – unelmasta todeksi (Basam Books 2020).

Peruutusehto

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilla on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 4 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Ilmoittautumisen valmennuskokonaisuuteen tai laivaseminaariin voi peruuttaa veloituksetta väintään 21 vuorokautta ennen valmennuskokonaisuuden ensimmäisen jakson tai laivaseminaarin alkamista. 20–14 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Matka- ja ulkomaanseminaareissa noudatetaan vastuullisen matkanjärjestäjän ilmoittamia peruutusehtoja. Peruutukset on tehtävä kirjallisesti.
Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa kollegalle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta.