Asiantuntijoiden johtaminen – merkityksen kokemuksesta tulosta | striimi

Paikka: Omalta koneelta
Ilmoittaudu viimeistään 27.9.2021
Kouluttaja: Valmentaja, Business Coach ja työnohjaaja Pirjo Ahonen, Novetos Oy

Hyvä johtaja on lähtökohtaisesti merkitysjohtaja, joka heijastaa asiakkaidensa arvoja, luo kuvaa työn päämääristä ja visioi tulevaa. Asiantuntijat ovat valmiita tekemään parhaansa, jos he kokevat olevansa mukana jossain suuressa tarinassa.

Aihe on tärkeä sillä;

• Johtaja heijastaa asiakkaidensa arvoja ja merkitysodotuksia.
  • Johtaja luo kuvaa työn päämääristä ja visio tulevaa.
  • Jos johtaja kadottaa merkityksen, hän on vaarassa menettää johtamisotteensa.
  • Motivoituneet asiantuntijat ovat sitoutuneempia, joustavampia, siten tehokkaampia ja tuloksellisempia
  • Meneillään oleva työnmurros, haastaa merkityksen kokemusta, siksi aihe on ajankohtainen.

Mitä hyötyä valmennuksesta?

Saat asiantuntijoiden johtamiseen eväitä ja kuulet:

• Miten motivoida kokeneita asiantuntijoita?
  • Miten vahvistaa mielekkyyden kokemusta?

Motivoituneet asiantuntijat ovat sitoutuneempia, joustavampia, siten tehokkaampia ja tuloksellisempia.

Tervetuloa kuulemaan miten johtaja voi vaikuttaa merkityksen kokemukseen ja siten parantaa tulosta.

STRIIMIN OHJE

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat tilaisuutta edeltävänä päivänä sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä sähköpostiosoitteeseen asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi

Jäsenetuhinta 380€ + alv 24%
Normaalihinta 480€ + alv 24%

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali.

Asiantuntijoiden johtaminen – merkityksen kokemuksesta tulosta 28.9.2021

klo 8.45 Ilmoittautuminen