Asiakkaan ostopolku: Toimivan sisällön ABC

Aika: 19.3.2019 klo 9:15 - 15:30
Paikka: Seinäjoki Areena, Kirkkokatu 23, B-halli, kokoustila B90, 2. kerros.
Ilmoittaudu viimeistään 12.3.2019
Kouluttaja: Katri Tanni, Differo Oy
Kenelle Kaikenkokoisten yritysten myynnin ja markkinoinnin tekijöille, joita kiinnostaa miten myyntiä voidaan tukea tuloksellisesti sisältömarkkinoinnin keinoin

Muistuta ilmoittautumisen päättymisestä Tästä saat kalenterisi muistuttamaan ilmoittautumisesta pari päivää ennen määräaikaa. Huomaa, että ilmoittautumismuistutuksen lisääminen omaan kalenteriin ei toimi ilmoittautumisena meille.

Mitä ostopolulla tarkoitetaan, miksi asiakkaan ostomatkan tukeminen verkossa kannattaa ja on avain yrityksesi menestykseen myös vuonna 2020?

Miten asiakasymmärrys viedään näkyväksi verkkoon asiakaan ostomatkaa tukemaan, miten puhutella ja kohdentaa viestit osuvasti?

Millainen on toimivan sisällön rakenne, millaista sisältöä kannattaa tuottaa ja missä kanavissa asiakkaasi todennäköisesti liikkuu?

Asiakas tekee matkastaan kohti ostopäätöstä n. 80% ominpäin, ostopäätöksessä on myös mukana yhä useampi päättäjä – millaisen haasteen tämä asettaa sisältömarkkinoinnille ja miten tekeminen kannattaa jalkauttaa konkretiaan?

Koulutus sopii kaikenkokoisten yritysten myynnin ja markkinoinnin tekijöille, joita kiinnostaa miten myyntiä voidaan tukea tuloksellisesti sisältömarkkinoinnin keinoin

Koulutuksessa käydään klinikka -tyylisesti läpi iltapäivällä osallistujien kysymyksiä ja ongelmatilanteita yhdessä keskustellen. Kouluttaja Katri antaa palautetta ja kehitysideoita jatkoon! Konkretiaa arjen työkaluksi miten lähteä liikkeelle.

Hinta

Jäsenhinta 380€/hlö +alv24%
Normaalihinta 550€/hlö +alv24%.
Osallistumismaksu laskutetaan tilaisuuden jälkeen.
Hinta sisältää kahvitarjoilut, koulutuksen, koulutusmateriaalit ja lounaan.

Peruutusehdot:
Osallistumisen voi peruuttaa maksutta ennen ilmoittautumisajan päättymistä. Viikkoa ennen perutuista kurssipaikoista perimme 50 % osallistumismaksusta. Kolmea päivää ennen tilaisuutta tai myöhemmin tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Ilmoittautumisen voi perua maksutta toimittamalla meille sairaslomatodistuksen. Esteen sattuessa ilmoittautuneen henkilön tilalle voi tulla toinen.

Ohjelma

9.15 aamukaffit suolaasen kanssa
9.30 koulutus alkaa
12.00 lounas
14.00 kaffit makian kanssa
15.30 koulutus päättyy

Ilmoittauduin juuri - lisää sähköiseen kalenteriini
Tästä voit ilmoittauduttuasi lisätä ajankohdan ja sisällön kalenteriisi. Huomaa, että omaan kalenteriin lisääminen ei toimi ilmoittautumisena meille. Ilmoittautuminen tapahtuu aina oheisella lomakkeella.

Katri Tanni

Katri Tanni

Katri Tanni (FT) on analyyttinen sisältöstrategi ja brändin rakentamiseen, verkkonäkyvyyteen sekä sosiaaliseen mediaan erikoistuneen Differo Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja. Tanni on markkinoinnin ammattilainen, jonka erityisosaamista ovat asiakasarvojen esiin nostaminen ja jalostaminen sisältökärjiksi ja -poluksi. Hän innostuu uusista asioista, perehtyy ja ottaa selvää; hänen tavoitteenaan on nostaa markkinoinnin tilaa ja arvostusta Suomessa, jotta se vihdoin saa aseman liiketoiminnan keskiössä ja asiakkaiden palvelemisessa.

Peruutusehto

Osallistumisen voi peruuttaa maksutta ennen ilmoittautumisajan  päättymistä. Viikkoa ennen perutuista kurssipaikoista perimme 50 % osallistumismaksusta. Kolmea päivää ennen tilaisuutta tai myöhemmin tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Ilmoittautumisen voi perua maksutta toimittamalla meille sairaslomatodistuksen. Esteen sattuessa ilmoittautuneen henkilön tilalle voi tulla toinen. Lisätietoa ilmoittautumiseen